Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » life_is_shit_with_a_kid » i'd never tought you could live with it (L)

life_is_shit_with_a_kid

12 feb 2010 - 21:00

349

1

226



i'd never tought you could live with it (L)

mijn normale leven veranderd in een onbereikbare droom

Ik zak neer op de grond. En niet veel later val ik in slaap.
Sasha eten !!
Vermoeid sleep ik mijn benen achter mij aan, de keukendeur zwaait open en alle ogen zijn op mij gericht. Net nu ik er zo verdomd slecht uitzie. Wallen onder mijn ogen van het wenen en een lijkbleek gezicht. kotsmisselijk keek ik in het rond. Pff eten, dat was wel het laatste waar ik aan dacht nu. Wit of grijs brood ? Ach,, ik neem een sneetje een loop naar buiten. Even langs de apotheker en dan naar Oliver's thuis mmm,, misschien naar school ? Nee doe maar niet.
Ik duw op de bel en niet veel later staat zijn moeder voor me. Even krijg ik naar mijn hoofd geslingerd hoe slecht ik eruit zie. Ik klop zachtjes op zijn kamerdeur en merk dat dat hij op een kiertje staat. Zachtjes duw ik ertegen en zie ik hoe schattig Oliver ligt te slapen. Een kusje word op zijn lippen gedrukt. Maar omdat ik geen reactie krijg ga ik nog even tegen hem aanliggen.
..
..
..
Zuchtend ga ik rechtop zitten. Ik moet het hem vertellen. Eerst nog even naar da wc misschien waz de vorige test stuk. Gewoon voor de zekerheid.
Dat roos plusje ziet er echt zo verschrikkelijk uit. Met de test in mijn hand ga ik terug naar Oliver die ondertussen wakker is geworden. Terwijl ik naar beneden kijk word de test in zijn linkerhand gelegt. Ben je ,,, ?? Hij praat niet uit en bang richten mijn ogen zich op hem. Met een knikje wordt zijn vraag bevestigd. En nu is het moment aangebroken voor het eindeloze gesprek. Hij vraag of ik eraan heb gedacht om abortus te plegen. Ik heb er eigenlijk nog niet bij stilgestaan maar zou het zowiezo niet over mijn hart krijgen. Oliver stelt voor om nog even te wachten met het vertellen aan onze ouders enzo, lijkt me een goed iedee. Ik ga niet van de daken schreeuwen dat ik 16 en zwanger ben. Pff ,, Het gaat wennen zijn als iedereen je zo aan zit te gapen. Alles gaat zo anders zijn.


Reacties:


Technicolor
Technicolor zei op 13 feb 2010 - 15:48:
<3
Sorry dak zo laat ben,
verbouwingen en ik mocht het behangpapier eraf doen