Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Age is just a number. » 2. The starting of......

Age is just a number.

10 dec 2008 - 14:28

343

1

229



2. The starting of......

Na een week kom je vaker het terrein af. Booschappen doen, lange wandelingen met Spike en moortje. De dorps bewonders zijn nogal onwennig. Ze vinden je maar raar omdat je Gothic bent en er andere gebruiken op na houd. Maar d eeerste echte slag komt bij je eerste buitenrit. Je hebt Pipo alleen een hoofdstel omgegooid en rijd zonder zadel de hoofdstraat door. Pipo stapt rustig door en hinnikt lief. Dan ineens komt er een groep jongentjes van Keru's leeftijd, ongeveer 11, aangerend. Ze beginnen rotjes naar de hoeven van de vosbonte merrie te gooien. De knalletjes zijn niet zo luid en Pipo blijft rustig. De jongentjes rennen op het paard af en beginnen haar met takken te slaan. Ook jij wordt geraakt op je benen. Pipo wil naar de koters buiten, maar je houd haar in toom om geen moeilijkheden te veroorzaken. De kinderen weten van geen ophouden en al snel begint een falk van je paard te bloednen. Hoefijzers klinken over de weg. "Joseph, Nils, Koen en Wil, laat dat paard met rust" beveelt een stem. Je kijkt om, het is David. Gezeten op een prachtig groot bruin paard. De kinderen maken dat ze wegkomen. "Kom, we rijden even langs de veearts" zegt David.

De veearts ontsmet de wond op Pipo's flank en stelt vast dat verder alles oke is. David laat zijn paard ook even controleren op wondjes en drukkigen, maar gelukkig is er niets aan de hand. Al snel zit David weer in het zadel en jij op de blote rug van je paard. Rustig rijden jullie stapvoets naast elkaar, het bos in. "Hoe kende je die jongetjes" vraag je. "Ze zitten, nouja, zaten bij Eliza op school. Maar alle jochies in het dorp zijn mij wel bekent. Het zijn allemaal schavuiten" zegt David en hij lacht weer.Hte is een betoverende lach. Maar het heeft geen zin. Hij is een volwassen man van 43, houd je jezelf voor. Maar dan raken de hoeven van je paard het eerste zand van het ruiterpad en galopeer je charmant lachend voor David uit.


Reacties:


LadyLondon
LadyLondon zei op 29 aug 2009 - 22:30:
I like it. maar ik heb het gevoel dat je niet meer zo vaak op FanFic zit... of helemaal niet anyway. het spreekt me aan ='3