Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pirates Of The Caribbean » Just the Way of Life » II/II

Just the Way of Life

16 feb 2010 - 15:38

356

1

232



II/II

Oké, dat moest een vijf op z'n turfs voorstellen...

Nadat dit vreemde plan in m'n hoofd was opgekomen, voreg ik me af hoe ik dan op dat schip kon komen... Ik kreeg een schok, toen ik bedacht dat ik ook nog een broer had. Even vergeten. Will. Hij was geloof ik op de Black Pearl. Nou daar nog komen.
Ik draaide me om, en begon te rennen. Ja! Dat schip moest ik hebben! Dat was het schip "Falantijntje". Een vage naam, i kweet het. Maar de kapitein kende ik. Dat was Gekke Hannes. Hij was uit een een of ander koud land ten noorden van dit alles hier gekomen. Hallond of iets. Elk geval, hij was er niet, en ik bedacht me vast wel dat ik zijn schip even mocht lenen. Ik bedoel, om mijn "Grote Liefde" te redden... Want de halve stad dacht dat Layla en ik samen waren. wat niet zo was.
Maar ik voer weg, dat was een feit. Richting de horizon. Ik had geen enkele ervaring met varen, dus ik vertrouwde op het geluk. En het toeval. En alles. Al snel kreeg ik een zwart schip in zicht. Het was niet het witte, maar misschien kende die kapitein de kapitein van dat witte/roze schip wel. Ik voer er op topsnelheid naar toe (Niet zo sne ldus) en ik klom aan boord. Ik schrok me meteen een ongeluk, want er rolde een oog dwars door mijn gezichtsveld heen. Lekkere binnenkomer...


bink wurmde zich los en ging weer rond rennen. Ik stond op en liep naar het ruim. Ik stond amper binnen of iemand duwde me ruw tegen de kant. "auw" degene begon aan mijn kleren te fruneken.

'KAPITEIN!' Één van mijn scheepsjongens kwam aanrennen. 'We hebben geen kanonskogels meer.' Ik knikte. 'STAAK DE AANVAL!!!' brulde ik over het dek. 'Wí¡t?!' riep Cody. 'We hebben geen kanonskogels meer. Volgende keer beter,' zei ik terwijl ik naar de andere kant van het schip liep. Die rooie stond opeens op de boeg. Ze sprong. Op het zwarte schip klonk een kreet: 'NEE! LAYLA!' We voeren er per ongeluk overheen. 'Godverdetakkezooi, waarom gaan mensen altijd in de weg liggen als we gaan varen?!' gilde ik kwaad.


Reacties:


LadyLondon
LadyLondon zei op 14 feb 2010 - 15:33:
:3

V is toch makkelijker dan turfs? denk ik :'D yay lang leve Turfs