Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijden » Personage; Rufina Aleksandrevna Petrovski

Schrijfwedstrijden

22 feb 2010 - 17:29

536

2

379



Personage; Rufina Aleksandrevna Petrovski

http://img24.imageshack.us/i/17055859.jpg/


Naam;
Rufina Aleksandrevna Petrovski
Nickname;
Rufi
Verjaardag&Leeftijd;
25 Oktober, 18 jaar
Uiterlijk;
Sluik halflang rood haar, zachte bruine ogen en een slank postuur. Ze heeft een lippiercing in haar onderlip aan de rechtkant en twee paar gaatjes in haar oorlel.
Familie;
Rufina woont samen met haar vader Vitali en broertje Foma in een huis. Haar moeder Aglaya is 2 jaar na haar geboorte omgekomen bij een verkeersongeluk. Na het ongeluk gaf de hele familie - beide kanten - Vitali de schuld van Aglaya’s dood en hebben hun rug naar hem gekeerd. Hierdoor ging hij het verkeerde pad op en kwam in aanraking met de drugs- en wapenhandel. Hij werd opgepakt en heeft 6 jaar vast gezeten. Hij is nu weer net 1 jaar vrij en probeert weer werk te zoeken. Foma zit nog op school en Rufina ook. Rufina zit op de kunstacademie, haar passie is tekenen. Dit doet ze dan ook heel graag.
Nationaliteit;
Russisch.
Karakter;
Als ze je mag gaat ze voor je door het vuur. Staat haar iets van je niet aan, dan laat ze dat merken. Ze is heel direct tot ergernis van sommige leraren op haar school.
Sterkte;
Ze is goed in tekenen, is altijd eerlijk tegen haar vader en heeft bijna nooit ruzie. Omdat ze weet dat haar vader een zware tijd heeft gehad na de dood van haar moeder, is ze altijd eerlijk tegen hem gebleven of het nou goed nieuws was of slecht nieuws. Ze kon het gewoon niet om te liegen tegen de persoon waar ze het meeste van houdt.
Zwakte;
Vertrouwt mensen niet zo snel en heeft daarom weinig mensen die ze ‘aardig’ kan noemen. Voor de rest heeft ze geen vrienden, ze spendeert het grootste deel van de dag met Rossi. Ondanks zijn omvang is Rossi altijd bij Rufina. Doordat ze mensen niet snel vertrouwt kan ze nog wel eens het een en andere liegen tegen mensen.
Hobbies;
Rufina haar hobbies zijn tekenen, met Rossi zijn en hele lange wandelingen maken. Door die wandelingen kan ze haar zorgen vergeten en aan andere dingen denken. Denk daar nog een tennisbal bij en Rossi vind het ook helemaal geweldig. Door te tekenen probeert ze zich een wereld in te beelden die het voor haar had moeten zijn.
Extra;
Haar hond Rossi.
http://i45.tinypic.com/rrpgci.png
Rossi is niet uitzonderlijk knap en vind niet elke hond even leuk, maar toch heeft hij een zwak voor Rufina. Rossi is een kruising van een Cane Corso en een reu. Rufina heeft hem uit het asiel gehaald zonder te betalen en heeft hem altijd met liefde behandelt. Rossi is gek met Rufina, maar zodra er andere mensen te dicht in zijn of haar buurt komen, wordt hij agressief en kan mensen aanvallen. Pas als Rufina aangeeft dat het goed is, laat hij het toe en vind alles goed. Rossi is voor Rufina heel belangrijk geweest na de opsluiting van haar vader, want toen had ze niemand meer. Door Rossi kon ze verder leven zonder in een hoekje te gaan zitten treuren.

Waarom deze foto mij aansprak;
omdat het me iets deed. Ze lijkt een beetje het tegenovergestelde van mij. Ze lijkt me rebels en iemand die graag haar eigen mening laat horen. Ook het feit dat ze op een rails ligt, laat mij fantaseren dat ze niet altijd even braaf is en vaak haar eigen zin doordrijft.


Reacties:


Technicolor
Technicolor zei op 26 feb 2010 - 19:52:
Haha, ik vind je personage heel leuk


Kayley
Kayley zei op 22 feb 2010 - 19:21:
Me finds her very cuwl!