Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand Alones Schrijfwedstrijden » Rachel Herit

Stand Alones Schrijfwedstrijden

26 feb 2011 - 15:50

534

5

358



Rachel Herit

Opdracht: Een personage schrijven aan de hand van een foto.

http://img638.imageshack.us/i/20108137.jpg/

Naam; Rachel Herit
Nickname; Race (door haar vader), cultural Heritage (door haar beste vriend en tevens natuurliefhebber Max Johnsson)
Verjaardag&Leeftijd; 28 december, 14 jaar
Uiterlijk; Lichtbruin getinte huid, heel donkerbruin bijna zwart haar dat tot de onderkant van haar schouderbladen komt, lichte en dunne wenkbrauwen, grijze ogen: lichtgrijs dat overgaat in donkergrijs, moet nog bij de kindermaten op zoek naar schoenen en kleren, is nog vrij plat maar dat is niet uitzonderlijk op haar leeftijd, heeft volgens Max de mooiste benen van het hele Noordelijke halfrond.
Familie; Haar moeder komt uit New Delhi, de hoofdstad van India. Ze moest werken in de fabriek tot ze 24 was en werd toen uitgehuwelijkt aan een rijke man van de hoogste klasse. Maar dat leventje ontvluchtte ze, net als de drukte van het land. In die vluchtpoging botste ze op Adam Herit.
Haar vader is geboren in een conservatief, Amerikaans gezin van multimiljonair Jebbediah Herit, eigenaar van multinational ‘Styke’, een bedrijf dat kwalitatieve computers en laptops voorzag aan lage prijzen, zodat ze al snel HP en Dell inhaalden als meest succesvolle toeleveraar in die sector.
Ze werden verliefd, scheurden zich volledig los van hun familie en vestigden zich in Californië, vlakbij de Sacramento Valley en de hoofdstad Sacramento.
Een eerste kind werd slechts elf maanden nadien geboren, de telg werd Johanna gedoopt en is tot op het heden de enige familie van Rachel, op hun ouders na.
Johanna is vier jaar ouder, woont en werkt in het centrum van Sacramento en spendeert haar vakanties bij haar ouders en zus.

Nationaliteit; Amerikaans-Indisch
Karakter; Rachel is, in tegenstelling tot haar klasgenoten op het meisjescollege van Sacramento, een simpel meisje met een buitengewone fascinatie voor de natuur. Ze is enorm behulpzaam, soms zelfs op het irritante af. Van nature altijd bezorgd om anderen, nooit om zichzelf. Stopt eigen problemen veel te vaak dan gezond te zijn weg om anderen niet ongerust te maken. Ziet alles minder erg dan het is, eeuwige optimist. Ze is niet vaak chagrijnig, maar dat maakt het juist extreem gevaarlijk als ze dat wel is. Is zich niet helemaal bewust van de charmes die ze in zich heeft, dus is het meestal onbewust als ze die op iemand loslaat.
Sterkte; Is enorm gezond doordat ze vegetarisch is en heel veel in de buitenlucht is en sport.
Zwakte; Gloednieuwe boeken, All-stars en de Cadillac die ze van haar vader van het stort mocht redden en mocht houden, hoewel ze er nog niet mee mag rijden en ze dat toch niet van plan is.
Hobbies; De natuur van Californië opzoeken(wandelen, fietsen, kanoën, bergbeklimmen, zwemmen), fotografie, paardrijden, lezen.
Extra; Heeft met Max een soort boomhut gebouwd aan de rand van Lake Tahoe, een meer dat in de bergen in het oosten van Californië ligt. Daar gaat ze wel eens kamperen, zonder dat haar ouders er van weten. Het is echter zo dat ze al wat meer gewoon zijn van Rachel, dus maken ze zich meestal geen zorgen. Is lid van Greenpeace.

Waarom haar foto me aansprak;
Bij haar foto kreeg ik een zomers gevoel. Ik vind haar eigenlijk een prachtig meisje. De auto waar ze op ligt, vind ik gewoon meer dan cool. En als ik heel eerlijk moet zijn, hebben de All-stars me nog het meest van al overtuigd om voor haar te kiezen.


Reacties:


Sharey
Sharey zei op 19 maart 2011 - 23:59:
Hoi, leuke omschrijving.
Mocht je ooit besluiten over dit meisje een kampeerverhaal te schrijven of een verhaal over de boomhut, dan heb ik bij deze alvast een tip voor je. Bij Lake Tahoe struinen Bruine beren rond. Deze beren kunnen in bomen klimmen. Hoe ik dat weet? De zanger van Whitesnake, David Coverdale, woont daar en heeft zo'n beer rond zijn huis gehad. Hij heeft er een soort dagboek over geschreven dat je op de Whitesnake-website kunt vinden, met foto's.
Groetjes, Sharey


xNadezhda zei op 15 feb 2010 - 17:06:


Om even mee te doen met Renate. x'D

Ik vind haar cuwl. ^^"
Vrolijk en luchtig, ik geloof dat iedereen dat al gezegd heeft. (:
Maar dat is ook gewoon precies het gevoel dat de foto heeft, en dat jij in woorden hebt gevangen. <3



AnotherZero
AnotherZero zei op 15 feb 2010 - 17:01:
oke, dit personage is echt geweldig ^.^
ik kreeg zelf ook zo'n vrolijk gevoel bij de foto :a
hier kan ik niet tegenop
* allemaal een vorkpoppetje :a


VampireFangs zei op 14 feb 2010 - 18:44:
Met Suki eens, ik vind deze personage
fris en vrolijk.


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 14 feb 2010 - 18:14:
Ik vind deze personage echt heel heeel Leuwk ^_^
zou er echt vrienden mee worden Hihih
dit is geen vriendjespolitiek geval
want ze is echt fun !