Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pirates Of The Caribbean » Just the Way of Life » II/II I

Just the Way of Life

18 feb 2010 - 16:47

279

2

223



II/II I

Turfs!!! :)

'NEE LAYLA! DOE DAT NIET!' gilde ik ,terwijl ik een man met een papegaai op zijn schouder aan de kant duwde.
'Ahgr,'krijste de papegaai. 'Alle hens aan dek.'
'Hoe je snavel,'snauwde ik. 'Recht zo die gaat!' Ik negeerde hem, en zag nog net hoe het witte scvhip over haar heen voer. 'NEE!'gilde ik. Toen werd ik beetgepakt.
'Nieuweling?'Ik sloeg de hand weg. En keek met een ongelovige blik naar Layla's arm dat eenzaam voorbij drijfde. Toen voelde ik een golf van kots opkomen. Ik draaide me om, en kotste zo over een man heen. Aan zijn riem hing een ijzeren veldfles... *hint hint*
Elk geval, hij greep me vast, en riep: 'NIEUWELING!' Er werd gebruld van vermaakt.
'ONTGROENING! ONTGROENING!'begon de bemanning te roepen. Ik werd door de veldflesman naar een ruim gedragen, waar net een man uit kwam.
'Nieuweling?'informeerde hij. 'Nieuweling,'bevestigde de veldfles man. Toen werd ik in een ruim gegooid.


Ik knopte mijn shirt weer vast(dat zit achter met een soort lint) maar ik kreeg de strik er niet in. ik bleef staan klooien tot ik iemand binnen hoorde komen., nou eigenlijk leek het meer op vallen maar jah. van schrik draaide ik me om enn ik voelde hoe het lint weer los ging

Opeens, heel toevallig, was daar weer een ander schip. 'Met een beetje geluk hebben zij wel zooi,' zei ik tegen Cody. 'En jij dan?' vroeg hij. 'Ik heb geen zin, ik ga slapen zoek het zelf uit,' zei ik terwijl ik naar mijn hut liep. Dit deed ik wel vaker, om mijn bemanning klaar te maken voor die ene keer dat ik nog es dood ging. Want ja, in sommige levens ging dat nou eenmaal nogal snel.


Reacties:


LadyLondon
LadyLondon zei op 18 feb 2010 - 18:11:
;'D


LadyLondon
LadyLondon zei op 16 feb 2010 - 20:53:
Weiter!
:]