Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Een deel van mijn karakter [GS, TH] » Prologue

Een deel van mijn karakter [GS, TH]

16 feb 2010 - 18:50

379

3

229



Prologue

[i]Liebe Tokio Hotel, Jullie kennen mij niet. Ik ken jullie alleen van jullie muziek, en interviews. Meer niet. Toch wil ik jullie bedanken. Waarom? Ik zal het uitleggen...

Liebe Tokio Hotel,

Jullie kennen mij niet. Ik ken jullie alleen van jullie muziek, en interviews. Meer niet. Toch wil ik jullie bedanken. Waarom? Ik zal het uitleggen...

Het begon allemaal drie jaar geleden. Mijn vader overleed en mijn moeder werd depressief. Ze kon mij niet meer verzorgen en ik moest naar een pleeggezin. Nu woon ik op mezelf. En ik ben gelukkig, daar niet van. Maar ik toentertijd was ik zo bang. Ik wilde nergens meer in geloven, en, toen kwam ik bij jullie muziek. Ik werd fan, like, ofcourse, en ik luisterde het iedere dag. Ik werd steeds wat minder bang...Ik durfde weer mezelf te zijn. Voor dat dat gruwelijke ongeluk gebeurde, leefde ik gewoon zoals ieder ander leefde. Ik zag wel wat er komen zou. Nu leef ik heel anders. Iedere dag stel ik mezelf de vraag ''Wat kan er gebeuren als ik het niet doe? Of juist wel?'' en dat helpt.
Iedere dag gebeuren er bijzondere dingen. Zo apart.

Dus zeg ik bedankt. Bedankt voor het ooit oprichten van jullie eerste band. En van het nog steeds doorgaan.

Liefs Nica,

Simplonbaan 7894
Nederland
.

Onbewust glimlachte ik. Zoals ieder andere fan had ik mijn adres eronder gezet. Nou, niet helemaal, maar het stond er wel. De brief deed ik in een enveloppe, ik schreef het fan adres van Tokio Hotel erop, en plakte er een postzegel bij.
''Dobsel, kom'' zo riep ik mijn hond altijd. Een goudbruine golden retriever kwam aangerend. Dobsel was een vrouwtje, van al 10 jaar oud, maar nog altijd levendig. De riem werd vastgeklikt, en met de hond, en de brief liep ik naar buiten.

Gustav pov:

''G, ze heeft jou geciteerd'' riep Bill hyper uit. Ik lachte om zijn reactie. Ik had net de brief van het meisje Nica aan hem gegeven. Mij was het ook opgevallen. Bill gaf de brief door aan Tom, en die aan Georg, allemaal merkten ze het op. Zo geniaal.
''Je hebt hem toch niet zelf geschreven he?'' zei Tom met een bepaalde blik in zijn ogen. Ik keek net zo terug. En Tom begreep me meteen.
''Nou, G, dan moet jij terug schrijven'' zei Georg, en hij gaf me pen,papier, en de brief. Even dacht ik na, zuchtte diep, en begon toen te schrijven.

Liebe Nica..


Reacties:


Nica
Nica zei op 16 feb 2010 - 19:17:
Er was ooit dat Gustav een brief had geschreven naar de fans..

Uhmm..
''Iedere dag gebeuren er aparte dingen''


Eliros
Eliros zei op 16 feb 2010 - 19:16:
Leuk ;P

Alleen snap ik dit:
''G, ze heeft jou geciteerd''

niet... Geciteerd? Waar dan?

Enen, gruwelijke ongeluk? Ben nieuwsgierig ^^

Gauw verder <3


sterretjhu
sterretjhu zei op 16 feb 2010 - 19:07:
verderrr