Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijden » Personage - Jolè Amana

Schrijfwedstrijden

12 maart 2010 - 20:21

447

3

715



Personage - Jolè Amana



Naam: Jolè Amana
Nickname: Tori (Japans voor vogel. Haar vrienden noemen haar zo omdat ze vrij wil zijn, en niet opgesloten wil zitten in het land dat de ‘Verenigde Staten’ heet.)
Leeftijd: 16
Verjaardag: 23 maart
Uiterlijk: Een normaal postuur, en redelijk plat. Prachtige, donkerbruine, amandelvormige ogen en hele lichte wenkbrauwen, veel mensen denken dat ze ze geëpileerd heeft, maar dat is niet zo. Jolè heeft een fijn gezicht met een klein neusje. Haar huid is licht getint. Ze is niet erg lang, maar 1 meter 59.
Haar haar is van nature zwart, maar ze heeft een paar plukjes donkerroze en bruin geverfd. Het valt tot de onderkant van haar ribben.
Familie: Haar biologische familie kent ze niet. De enige bron die ze naar hen heeft, is dat ze naar het weeshuis werd gebracht toen ze een paar maanden oud was, door een vrouw met rood haar. Dit was waarschijnlijk geen familie. Haar papieren waren op dat moment in orde, op de dingen waarmee ze haar familie konden herleiden na.
Toen ze acht jaar was werd ze geadopteerd door een Amerikaans stel dat geen kinderen kon krijgen: Marc en Cynthia. Marc werkt als lasser bij de plaatselijke scheepswerf, en Cynthia als masseuse bij een groot wellness centrum.
Toen Jolè elf was adopteerden ze nog een meisje: Samoulé uit Zimbabwe. Ze is nu 9 jaar oud. Ondanks dat ze weet dat Marc en Cynthia veel om haar geven, was ze liever in Japan gebleven. Ze kan maar moeilijk aarden in de drukke, Amerikaanse maatschappij.
Nationaliteit: Amerikaans (maar van oorsprong Japans)
Karakter: Ze is nogal gesloten en stil. Het liefst gaat ze helemaal op in haar omgeving. Alleen aan mensen die ze helemaal vertrouwd laat ze zien we ze echt is. Met haar vriendinnen kan ze uren kletsen. Bij dat soort mensen is ze een gezellige kletskous, met enorm veel droge humor.
Sterkte: Ze kan zich heel makkelijk op één ding focussen. Ook is ze erg goed in het leren en onthouden van dingen.
Zwakte: Kan enorm impulsief zijn. Ook kan het focussen bij haar een zwak punt zijn, want als iemand anders haar net voor is heeft ze een probleem.
Hobby’s: Brieven schrijven, wandelen in mooie natuurgebieden en lezen.
Extra: Jolè heeft veel internationale penvrienden uit allerlei verschillende landen. Ze is dol op brieven en post. Als ze niet naar echte personen schrijft, schrijft ze wel brieven aan haar dagboek.
Ze is vastbesloten om ooit terug te gaan naar Japan.

Ik heb voor deze foto gekozen, omdat...
Het eerste wat me aan de foto opviel was de achtergrond, bestaande uit Sakura, de bloesem van de Japanse Sierkers. Het meisje stak er niet heel erg op af, maar viel eerder weg in de achtergrond. Daarbij was ik benieuwd naar wat er in haar hoofd omging.


Reacties:


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 17 feb 2010 - 13:16:
ze is heilig
omdat ik stapel gek ben op japan
heilig
heilig !
de achtergrond heilig
de manier hoe ze is, is heilig
HEILIG


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 16 feb 2010 - 21:06:
Ik geloof er trouwens heilig in dat ze aan een veertje denkt, dat door de wind naar zijn bestemming wordt gebracht, of in haar geval: Japan. teveel 21st, sorry


Kayley
Kayley zei op 16 feb 2010 - 21:03:
Hoewel ik het niet op Japan of haar inwoners heb (Don't sue me!), vind ik haar toch een leuk personage.
En ik vroeg me ook af waar ze aan dacht bij het zien van die foto! (Eng o.o'