Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » A freak of nature [afgewerkt] » 1.

A freak of nature [afgewerkt]

17 feb 2010 - 10:35

886

10

642



1.

Bill his point of view
Ik kwam terug van school. Elly kwam naar me toe lopen. Ze is mijn halfzusje. Ze heeft hier ergens ook nog een evenbeeld lopen met de naam Nelly.Een tweeling net als mij en Tom. Geen idee waar hij zit maar waarschijnlijk zit hij weer ergens te roken met zijn vrienden. Luka en Lucas zitten op de bank tv te kijken. Ze zijn mijn stiefzus en stiefbroer. Ook een tweeling. Het stikt hier echt van de tweelingen. Lisa zit vast boven. Ze is de grote zus van Luka en Lucas en dus ook mijn stiefzus. Zij is de enige in dit huis zonder tweeling. Als ik mam en Gordon niet meereken dan. Ik ging naar mijn kamer en gooide mijn tas in een hoekje, mijn schoenen en jas volgde. Aangezien het gezin is uitgebreid deel ik nu de kamer met Tom. Enkel Lisa heeft een eigen kamer omdat ze een meisje is. Domme reden vind ik. Ze is 16 en dus een jaar ouder als mij en Tom. Luka en Lucas zijn 10 en Nelly en Elly zijn 2. Het huis is echt overvol als iedereen er is. Enkel Lisa, Lucas en Luka zijn hier om de week. Een week wel en een week niet dus het val nog wel mee soms. Geschreeuw klinkt er van onder. Jeej Luka en Lucas hebben weer eens ruzie. Dat hebben ze altijd. Het verbaast me wel dat ze net even rustig waren. Ik hoor Lisa hen op hen plaats zetten. Ze kan goed voor hen zorgen. Ik veerde recht toen de deur open ging maar ik ontspande toen ik zag dat het Tom was. “Schrok je broertje?”¯ vroeg hij. Ik reageerde er niet op. Hij kwam dichter en blies de rook van zijn sigaret uit in mijn gezicht. “Gott dat stinkt, doe dat ergens anders wil je”¯ bromde ik. Tom duwde zijn sigaret uit in de asbak en plofte op zijn bed. “Moet je eens raden wie ik gisteren heb gepakt”¯ grijnsde Tom. Hij vond het leuk als ik raadde. Ik zie er het plezier niet in om elke nacht met een ander in bed te duiken. “Bub”¯ zei ik. “Met die hete van 5C”¯ zei Tom trots. “Laura?”¯ vroeg ik. “Jaah!”¯ zei Tom. “Goed voor je”¯ mompelde ik. Tom stak weer een sigaret op. Dat werd weer eens een nachtje langs de wc pot. Ik kan niet tegen de geur van sigaretten en ze hing nu al in de kamer. Ik moest er altijd van kotsen. Daarom dat Tom altijd rook in onze kamer. Hij hield er van om me te pesten. “Hoe gaat het met je vriendjes? Aah nee, das waar, je hebt er geen”¯ zei Tom uit het niets. Dat vond hij nog leuker. Me pesten omdat ik dus vriendloos was. Het is best zielig van hem maar ik laat hem doen. Hij liep lachend de kamer uit. Ooit waren we beste vrienden en erg close maar sinds het middelbaar is dat niet meer zo. Tom is verandert, en daar zitten ook zijn vrienden voor een stuk tussen. Ik kan niet meer met Tom omgaan, niet meer zoals vroeger.

Ik voelde de kotsneigingen al opkomen van de stank. Snel een raam openzetten en naar de wc vluchtten. “Tom, kom van die pot af ik moet nodig…”¯ verder kwam ik niet. “Zeg, ga ergens anders schijten als je zo nodig moet, ik ben nu bezig”¯ riep hij terug. Ik liep naar onder en ik kreeg net op tijd een emmer in mijn handen. Toen ik klaar was keek ik recht in de bezorgde ogen van Lisa. “Dude gaat het wel?”¯ vroeg ze. “Jaja”¯ zei ik. Ik ging naar het washok om de emmer uit te spoelen. Lisa was al weer verdwenen. Ik ging toch even naar boven want ik wilde dus mijn tanden poetsen maar Tom zat nog steeds op het wc. Ik bleef 10 minuten wachten. “Tom hoelang heb jij nodig om te…”¯ verder kwam ik niet want Tom kwam net uit de badkamer. “Arm kind, ga maar snel”¯ lachte hij. Hij gaf me een boks tegen mijn schouder. Ik lachte sarcastisch en ging dan de badkamer in. Ik spoot natuurlijk nog eens de tandpasta mis op mijn tandenborstel waardoor de helft op de spiegel was beland. “verdamme mam zal weer eens blij zijn”¯ mopperde ik. Ik spoot de tweede keer wel goed. En ik dacht dat het altijd was derde keer goede keer. Maar goed, bij mij is het dus tweede. Ik spuugde alles weer uit en spoelde mijn mond. In de gang liep ik tegen Tom. Dat kind is overal waar je het niet verwacht. Hij blies net de rook van zijn sigaret uit in mijn gezicht. “Mam verbied je toch om binnen te roken”¯ zei ik. “En dan, kan mij dat wat schelen”¯ zei Tom. Ik rolde met mijn ogen en ging naar mijn kamer. De rook was er weer flink opgestapeld. Er lagen nu veel meer sigaretten in de asbak. Ik zette het raam weer open want Tom had die gesloten. Ik plofte op mijn bed. “Waarom zet je toch telkens dat raam open man”¯ bromde Tom. “Omdat jij hier zit met je stinkstokken”¯ bromde ik. “Ik heb tenminste vrienden!”¯ gilde Tom terug. Ik klapte toe. Daar kan hij me altijd mee raken. Ik word er best gefrustreerd door.


Reacties:

1 2

dreamerangel
dreamerangel zei op 30 juni 2010 - 19:32:
kutTom..U.U


MariTom
MariTom zei op 26 feb 2010 - 19:44:
TOM IS GEMEEN
BILL IS LIEF

Terwijl ik Tom in het echt eigenlijk het leukste vind 8D

MAAR TOCH IS TOM GEMEEN
EN BILL LIEF

Oehw. Ben benieuwd naar de rest, ga snel verder lezen ^^


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 24 feb 2010 - 14:00:
Tom is kut U_U


VampireFangs zei op 18 feb 2010 - 14:13:
Muh. Bill heeft wel vrienden, alle strangers hebben vrienden.
Fantasie vriendjes

Joor, ik vind het niet leuk om te zeggen, maar, omdat ik je vriendin ben, doe ik het toch. Maar ik doe het lekker persoonlijk, anders is het lullig :3

Ik vind dit verhaal nu al mega geweldig <3


Eliros
Eliros zei op 17 feb 2010 - 20:28:
Ah, Tom is een eikel

Verder <33