Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Just a JB love Story { Jonas brothers <33} » One

Just a JB love Story { Jonas brothers <33}

20 feb 2010 - 13:04

380

0

222



One

Jah, he tis weird, dat Heather 19 is ennog op de middelbare zit! Maar ze heeft 3 jaar gekleuterd, en is een keer blijven zitten. EN ze is een late leerling.

Zuchtend schoof ik mijn stoel naar achter. Mijn wijde broek met paarse rokje streek ik glad. Wat had ik toch een hekel aan dit vak: Godsdienst. Ik had geen godsdienst; ik vond het niet nodig. Ik bedoel, wat boeit mij het hoe ik ontstaan ben, wie Abraham was, ik was er nu toch?
'Proefwerken inleveren,'klonk ineens de stem van de leraar door de klas. Ik zuchtte. Ik had waarschijnlijk weer een onvoldoende. Maar dat is niet zo gek; ik wist welgeteld 5 vragen.


Ik leunde tegen het muurtje aan. Eigenlijk moest ik bij godsdienst zitten. maar kom op Godsdienst! wat hjeb ke er aan.Ik nam een trekje van mijn sigaret en keek naar Jessy, mijn vriendje op dit moment."hadden we geen proefwerk?"vroeg Emily opeens. "ooh jah. nou en"reageerde ik droog.

De bel ging, en ik sprong overeind. Pauze! Hierna Engels. Daar was ik tenminste goed in. En we hadden een hippe leraar. We mochten hem gewoon Pete noemen, in plaats van "Meneer Boomgaarden." Dan voelde hij zich zo oud, zoals hij zelf zei. Hij was namelijk pas 29. Ik leip naar mijn locker en zag Noël staan. Ze had dus weer eens gespijbeld.


Ik zag hippi dus lopen zoals we haar noemde en ik liep met ene grote boog om haar heen. ze was zo ontzettend...nou anders! ik liep naar mijn locker en viste mijn engels boeken er tussen uit. Daarna zouden we wiskunde hebben. geen zin in dus spijbelen

Noël liep, zoals gewoonlijk, met een grote boog om me heen. Ik stoorde me er al lang niet meer aan. Ik pakte mijn Wiskunde ook. Daarna waren we uit. Ik gooide de locker dicht, en liep richting de vide, waar Sam, mijn beste vriend en Noa, mijn beste vriendin, op me wachtte. Sam en Noa zaten niet bij mij in de klas, maar wel bij elkaar. Ze vormde samen een stelletje.
'Hey!'begroette ik ze.
'Hai heather!' Ik klom op het kastje waar we altijd op zaten, en pakte een koekje. 'Ook een stukje?' vroeg ik. Sam schudde zijn hoofd.
'Nee, dankje.' 'Jij Noa?' Ook zij schudde haar hoofd. Dan niet, dacht ik bijmezelf. Ik at de stroopwafel op.
De bel ging ,en ik ging naar 105 waar we nu Engels hadden.


Lachend om een grap ging ik acherin de klas zitten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.