Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Villa 13 (afgelopen) » 25.

Villa 13 (afgelopen)

20 feb 2010 - 20:05

886

4

266



25.

Bill his point of view
“Kom, we gaan even naar buiten,”¯ fluisterde Makbule in mijn oor. “Goed idee,”¯ zei ik terug. Makbule trok me recht overeind en sleurde me mee naar buiten. De butler was net in de hal. “Dag Makbule en dag boskikker,”¯ zei de man. Ik keek even verward, maar veel tijd had ik er niet voor. Makbule sleurde me alweer mee. “Kom, slome,”¯ lachte Makbule. “Je hebt het door dat ik sloom ben,”¯ gniffelde ik. Makbule lachte en duwde me op de trampoline. “Ik heb dit nog nooit gedaan,”¯ zei ik. “Nog nooit?”¯ vroeg Makbule. “Nee, ik heb niet zo een ding hoor,”¯ giechelde ik. “Je bent nooit te oud voor een trampoline,”¯ zei Makbule. Ze begon te springen terwijl ik nog lag. Ik ging op en neer. “Wha, Mak…Bule…Stop…Ik…Moet…lachen,”¯ lachte ik. Meteen stopte ze. Ik barste in lachen uit. “Nooit geweten dat dit zo leuk was?”¯ vroeg ze. Ik veegde een lachtraan weg en knikte van ja. Nu trok Makbule me rechtop. Ze hield mijn beide handen vast. We sprongen tegelijkertijd op en neer. We lachten het uit. Het leek alsof ik in geen tijden meer, zo veel plezier had gehad. Op een gegeven moment viel ik en trok Makbule mee. Ze belande op me. Even bleven we zo liggen. Makbule begon me te zoenen en ik deed mee. “You’re hot,”¯ bracht ze tussen onze zoen uit. “Jij bent toch heter”¯ zei ik terug. Mijn shirt moest er aan geloven. Net zo als Makbule haar jasje op de grond vloog. Haar shirt volgde ook en belande er net naast. Onze lippen lieten we niet los van elkaar. Langzaam en voorzichtig trok Makbule mijn riem los en trok mijn broek wat omlaag. Makbule haar broek moest er ook aan geloven.

Makbule her point of view
“Bill”¯ zei ik. “Kunnen we niet beter binnen verder gaan?”¯
“Maar trampoline seks is toch leuk,”¯ giechelde Bill. “Maar zo meteen ziet iemand ons,”¯ zei ik. “Daar heb je wel gelijk in,”¯ lachte hij. We namen onze kleren en liepen naar binnen. We moesten uitkijken, niemand mocht ons zo zien. “Snel,”¯ zei ik zacht. Bill liep voor me de trap op. Hij lachte vrolijk. Hij had er duidelijk veel plezier in. Maar hij was echt te vrolijk voor wat er aan het gebeuren was. En hij zei dat Tom een slecht humeur had. Hier klopte ergens iets niet, en ik wist zeker dat Tosca hier achter zat. Ik zou het haar straks even gaan vragen. Ik sloot de deur van mijn kamer. Bill lag al op mijn bed. Hij lachte. “Bill wat heb jij gegeten vanmorgen?”¯ vroeg ik terwijl ik half op hem ging liggen. “Trampoline seks was toch cooler geweest,”¯ zei Bill. “In het donker,”¯ fluisterde ik. Bill giechelde. Ik trok het laken over ons heen. Ik viel inslaap op Bill. Zijn hartslag maakte me zo rustig. “Makje,”¯ zei een giechelde stem in mijn oor. Ik knipperde met mijn ogen en kon zien dat het Bill was. Wat giechelt hij veel. “Het is donker,”¯ zei hij. Ik lachte. “Kom,”¯ fluisterde ik. Ik nam wel een laken mee, je weet maar nooit welke beesten er ’s nachts in je tuin zitten, het zou niet aangenaam zijn, moesten ze je juist dan komen op eten. Bill sprong in een vloeiende beweging op de trampoline. Ik kroop hem achterna. Ik trok het grote laken over ons heen. Bill begon me zacht kusjes te geven. “Je bent het beste wat me is overkomen,”¯ fluisterde hij zachtjes in mijn oor. “Jij bent voor mij ook het beste dat me is overkomen”¯ zei ik terug. Zachte aaitjes volgden. En ons ondergoed moest er nu ook aan geloven. En de rest was geschiedenis.

De volgende morgen scheen het ochtendlicht in mijn ogen. Het maakte me meteen klaarwakker. “Bill, trek snel je ondergoed aan, dan zijn we al iets veiliger,”¯ fluisterde ik. Bill kreunde even maar opende toch zijn ogen. “Goede morgen schoonheid,”¯ glimlachte hij. Ik voelde mijn wangen roodkleuren. Ik had mijn ondergoed al aan getrokken. Bill deed er langer over. Toen nam hij me in zijn armen. En gaf hij me zachte kusjes op mijn slaap. Mijn maag begon te knorren. “Bill je bent echt heel sexy, maar ik heb honger,”¯ zei ik. “Dan gaan we eten hè,”¯ zei Bill. Met het laken rond ons gingen we naar binnen. Daar gingen we dan toch eerst onze kleren aandoen.
Bill ging tegenover me zitten. Ik zette het pak cornflakes en melk op tafel. “Je bent echt mooi,”¯ zei Bill. Ik glimlachte en keek recht in Bill zijn ogen. Je zag zo dat hij het meende. “Jij bent mooier,”¯ zei ik terug. “Dat zeggen veel mensen, maar ze moeten eerst naar hun zelf kijken, dan zien ze pas een wondermooi iets, zeker in jou geval,”¯ zei Bill. Gott, hij leek wel een dichter. Hoewel hij nog veel zou moeten oefenen, maar hij is zo schattig. Ik voelde mijn wangen al weer rood worden. “Tomaatje,”¯ fluisterde Bill. Hij giechelde. “Giecheltrien,”¯ kaatste ik terug. Bill stopte even met giechelen. “Daar ben ik dan ook trots op. Dat ik dat mag zijn dan,”¯ zei hij. Ik lachte. “Dan ben ik er ook trots op dat ik een tomaatje mag zijn,”¯ Bill deed een wenkbrauwiebel. “Je bent gewoon sexy”¯ zei hij met nog een extra knipoog.





-Trampoline sex voor Mak
-En voor Tos<33


Reacties:


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 21 feb 2010 - 21:27:
AHAHHAAHHAHAHAH
TRAMPOLINE SEKS
AHAHAHHAAH
OMFG

Snel verder <3


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 20 feb 2010 - 22:41:
HAhahaha, geweldig. X3
Die SA, ook. Mygott.

Verder <3


VampireFangs zei op 20 feb 2010 - 20:29:
Nog een reactie, omdat ik me verveel:
Ik vind het gewoon mega smexy.
En waar verdien ik zoveel stukjes aan?XD
Van Tos begrijp ik het, zij verdiend alle mooie op deze wereld :3
Maar het is lief dat je altijd wat aan ons opdraagt
Ik verveel me echt niet ofzo,. o.o
Oké, jawel D:
Muh, ik val in de herhaling.
Ik ga maar schrijven, denk ik


VampireFangs zei op 20 feb 2010 - 20:25:
-Trampoline sex voor Mak


YAAAAAIY, had ik altijd al van gedroomd XD
Kidding XD
Maar toen ik het dus ging bèta-en had ik zoiets van 'wtf'
Vooral omdat Bill steeds moet giechelen en Makbule steeds de leiding nam.
Maar ergens was dat heel cool
Houdvanu<3