Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Awakening Of The Tailed Demon's » The Beginning

Awakening Of The Tailed Demon's

21 feb 2010 - 0:57

350

1

249



The Beginning

Voor wat ooit was, is nu niet meer.

-------------------------------------------------------------------------------

Er was ooit een man, een man zo krachtig dat hij gevreesd was voor wat hij is. Wat hij echter was, is tot de dag van nu niet openbaar gemaakt. Niet om zijn naam, maar om zijn daad te verbergen. Hij was de eerste die een demon recht in de oog staarden. De demon met de tiende staart, wat de mensen wel kennen zijn de negen demonen met elke verschillenden eigenschappen. Deze tiende demon is echter een heel ander verhaal.

Rikudo Sennin, was de eerste die de wereld heeft gemaakt zoals die is. hij staat tot nu toe nog bekend als ''The Sage of the Six Paths''. Hij had toen de wereld gered door zichzelf te offeren om de demon in zich te nemen. Die kracht werd hem uiteindelijk te veel, hij besloot de demon te verdelen in negen verschillende chakra's, elk zijn eigen vorm en naam. De krachten die geboren waren, zijn de negen demon die tot nu nog de wereld treiteren.

Er wordt gezegd dat als alle negen demonen samen komen, de ouden demon weer te voorschijn zal komen. Voor wanneer dat gebeurt, zal die gene zijn kracht bezitten en de wereld doen trillen in zijn eigen angst. Een angst niet gekend door de mensheid. Madara Uchiha, is een persoon met zo'n verlangen. Hij heeft lang gesteven naar een idealen wereld. Zijn plan is om alle negen demon de fuseren, en zo de demon met de tiende staart te creëren. Dat is nog niet het einden, om de wereld in zijn macht te krijgen is hij nog van plan zijn Tsukuyomi, te reflecteren op de demon om zo de hele wereld te beïnvloeden.

Naruto Uzumaki, een ninja van de leaf village. Hij heeft zijn hele leven all last gehad van de demon in hem. Tot heden, er is een speciale techniek ontworpen om de demon van een host te verwijderen. Dit is natuurlijk niet zonder risico, de demon wordt getransporteerd naar een andere dimensie. Alle demonen die ooit waren zijn nu all verwijderd van de huidige wereld. De mensheid is bevrijd, dat is althans wat ze denken.

------------------------------------------------------------------------------


Reacties:


EnteredDanny
EnteredDanny zei op 1 aug 2010 - 20:32:
Interessant, een demon die nog sterker is dan de Fox. Jouw schrijfstijl leest ook lekker weg.

Ik blijf verder lezen!