Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Awakening Of The Tailed Demon's » The Team

Awakening Of The Tailed Demon's

21 feb 2010 - 1:31

557

1

267



The Team

Een seconde stilte, voor de stilte voor ons.

------------------------------------------------------------------------------

Het is een dag zoals geen ander, de wereld van de ninja's heeft geen verandering meegemaakt. Voor de normalen bewoners althans niet, voor onze helden is de hele wereld er anders uit gaan zien. Zij hebben hun missie geklaard, Sasuke Uchiha gevangen genomen en Nagato gedood. Het ziet er naar uit dat niks hun meer tegen kan zitten. Met de huidige Akatsuki leider spoorloos, zullen de anderen leden van Akatsuki zichzelf verbergen of zichzelf aangeven. Dat is meer een taak voor de Chuunin's.

Naruto is gepromoveerd naar Jounin na zijn missie, en voor de rest van zijn team geldt het zelfde. Nu alles erop zit zal Naruto zijn eigen team van genin moeten leiden. Hij is vandaag opgeroepen door Tsunade om zijn team te ontmoeten. Hij heeft echter geen idee wat hem te wachten staat. Hij heeft zich echter weer verslapen, al springend uit zijn bed grijpt Naruto zijn kleren. Vlug kleed hij zich aan om nog een goed indruk te maken.

Onderweg naar het school gebouw gebeurt er van alles en nog wat. Hij heeft zijn dag niet, zijn net schonen kleren zijn alweer vuil en zijn haar is alweer door de war. Het lijkt net of hij door een tsunami is geraakt. Eenmaal aangekomen ziet hij Kakashi staan.

''Kakashi!'' Naruto rent lachend de richting op van Kakashi.


''Wat ben jij toch een ochtend mens, Ik kom je alleen maar even geluk wensen. En onthou goed wat ik je allemaal geleerd heb.'' Kakashi verdwijnt voordat Naruto iet's terug kon zeggen.

Naruto heeft zelf al wel door dat dit nog Genin zijn en dat ze nog veel moeten leren. Maar Naruto heeft daar geen probleem mee. Hij heeft het zelf al door moeten maken, dus heeft hij al een idee van wat hem te wachten staat. Althans... Dat denkt hij.

Eenmaal aangekomen bij de deur van Tsunade klopt hij aan, voordat hij zijn arm terug trok werd de deur al geopend. Het is Tsunade, en ze heeft een stel jonge kinderen bij zich. Zonder enige waarschuwing gooit ze hun de deur uit en gooit ze die weer dicht voor Naruto.

''Neem ze mee, train ze, voed ze op. En kom dan pas weer terug! We hoeven geen schoften in leaf village!'' Tsunade leek wel woedend.

Naruto draaide zich om en zag hoe de kinderen zich overeind trokken ''Jij bent zeker onze leraar, je ziet er ook niet echt sterk uit. Weet je zeker dat je wel een Jounin bent ?''

Naruto keek om zich heen, is dit wat hem te wachten stond. Hij had dit niet echt verwacht. Hij wist bijna zeker dat hij in een situatie zou komen als waar hij in zat. Naruto liep naar de kinderen en stak zijn hand uit. De kinderen leken hem wel niet te begrijpen, of niet te respecteren.

''Ik ben Naruto Uzumaki, Ik ben volgens mij wel jullie leraar.'' De kinderen keken ook vervolgens om zich heen.

''Hoorden jij wat?'' Zeiden ze alle om de beurt. Naruto voelde zich onder gewaardeerd. Dit verdiende hij niet, hij heeft zich helemaal uit lopen sloven om de wereld te redden en dit is zijn dank. De kinderen liepen alle rustig de richting van de school veld op. Tsunade is niet elke dag bij de school op bezoek, en volgens Naruto komt ze ook niet meer terug na deze dag.

Naruto renden schreeuwend achter de groepje aan ''Wacht!''.

-----------------------------------------------------------------------------


Reacties:


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 22 feb 2010 - 11:44:
Arme Naruto! TT^TT Hij verdient erg beter! D< Stomme kinderen. >.>
Wil je het mijn plz. laten weten als je weer verer bent? ^^
Snel verder plz. ^^