Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Oh god that's sucks! » -3-

Oh god that's sucks!

11 maart 2010 - 14:52

376

1

223



-3-

'Pech gehad, ik ga nu echt voordat hij me komt halen,' zuchtte ik. 'Ga nou niet weheg,' zeurde Brooke. 'Brooke, had je liever oorlog?'

"nee"mompelde ik.

'Nou dan,' zei ik en ik glimlachte. Ik was het huis nog niet uit of het gegil begon weer. Ik grinnikte en begon te rennen.

"KOPPEN DICHT"gilde ik zodra het gegil beneden begon.

Ik rende de grens over en daar stond Jacob. Ik knalde tegen hem aan en hij viel op de grond. 'Was dat nodig?' vroeg hij en hij stond op. 'Remmen kapot.'

Beneden as het gelijk stil, anders was ik met een aansteker gaan dreigen.

'NIet leuk. Even 2 dingen: 1. waarom ga je nou steeds naar die bl... CUllens? 2. Ga je nou nog meeeten of niet?' '1. Ik ga als ik daar zin in heb. 2. Als het echt moet, oké.' We liepen naar zijn huis en hij hield mijn hand vast. Billy zei glimlachend: 'Spaghettig met... vanillevla.' Jacob grinnikte toen ik lachend mijn hoofd schudde.

Ik pakte mijn boek en weer begon beneden het gegil. "ik heb een aansteker en ik zal hem gebruiken ook!"gilde ik. Weer was het stil. Uit mijn la viste ik een pakje sigareten. Ik stak er een aan.

'Vanillevla als toetje,' verduidelijkte BIlly. We gingen zitten. Jake bleef me kwaad aankijken om één of andere reden. 'Wat is er?!' siste ik toen Billy even ging toetje halen. 'Je moet niet steeds naar die bloedzuigers gaan.' 'Laat maar Billy. Ik ben nogal misselijk, bedankt voor het eten, maar ik moet nu gaan.' Ik liep naar buiten en zoals gewoonlijk volgde Jake me meteen. 'Wat nou?' 'Dat je helemaal niet misselijk bent.' 'Ben ik wel! Van jou!' 'Alsof je van bloedzuigers niet misselijk wordt.' Ik gaf hem een dreun en gilde: 'ZEG DAT NOG EENS!' 'BITCH! ROT MAAR LEKKER OP NAAR DIE BLOEDZUIGERS VAN JE!' 'Best... tot over 5 jaar,' zei ik kwaad en ik liep weg. 'Jennifer, wacht!' Ik draaide me om en snoof toen hij zei: 'Ga nou niet... toe, ik meen het.' Maar toch kreeg ik medelijden toen de tranen over zijn wangen stroomden. Ik deed een stap naar hem toe, maar besefte toen dat dat verkeerd was. Het begon te regenen. Ik schudde mijn hoofd en rende huilend door de stromende regen naar de Cullens.


Reacties:


Merel
Merel zei op 25 feb 2010 - 13:53:
Snle verder!!!