Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Disturbed » Ga mee met de ziekte » Ga mee met de ziekte

Ga mee met de ziekte

21 feb 2010 - 17:25

990

6

467



Ga mee met de ziekte

Ga mee met de ziekte



Daar lag ik verdrinkend in de zee vol walging van mezelf. Gebroken voor mijn dierbaren waarvoor ik nu kniel. Vragend of ze het mij willen geven. Het lijkt op het enigste wat over is gebleven van mijn menselijke overblijfsels. Als ik langer er naar kijkt blijkt het te veranderen in mij. Gefascineerd vraag ik weer of ze het aan mij willen geven.

Will you give it to me!


Ik kijk nog steeds gefascineerd naar mijn eigen reflectie. Opeens begint het weer te veranderen steeds agressiever. “Oh Neee”¯ begin ik te roepen er is geen weg terug meer ik moet het ondergaan. De duivel is wakker gemaakt die in mij rustte.

You’ve woken up the demon in me!


Ik wil het niet ik wil terug neergevallen maar mijn wederhelft roept:”¯Sta op, Kom op en ga mee met de ziekte!”¯ Nee roep ik niet veroerend mijn wederhelft herhaald “op, Kom op en ga mee met de ziekte!”¯ Ik veroer me nog steeds niet en weer roept mijn wederhelft “Sta op, Kom op en ga mee met de ziekte!”¯ Huilend blijf ik zitten maar mijn wederhelft word bozer en roept: “OPEN JE HAAT EN LAAT HET IN MIJ FLOEIEN!!!”¯ Ik blijf zitten nauwelijks levend het begint slechter te worden. Mijn weder helft begint bozer te worden en blijft door roepen: “Jij Motherfucker sta op, kom op en ga mee met de ziekte! Madness is de gift, en dat is gegeven aan MIJ!!!”¯

Madness is the gift, that has been given to me!


Mijn wederhelft begint te leven en begint te vertellen dat hij in mij kan zien hij ziet de ziekte groeien. Hij probeert me over te halen om niet negeren wat ik nu voel, ja ik voel het door me heen vloeien maar ik probeer het nog steeds te negeren. Hij vraagt nu of ik het hem nu mijn haat wil geven zodat hij kan overheersen. Het lijkt wel of alles wat goed is in mezelf is gestorven en dat er niks meer is. Het voelt alsof het goede in aan het rotten is weer vraagt hij of ik het in hem wil geven.

It seems that all that was good has died, and is decaying in me


Ik begin moeite te krijgen met deze veranderingen ik hou het niet meer de wederhelft blijft maar roepen dat ik er mee moet leven. “NEEEE!!!”¯ roep ik uit! Het begint hier enger te worden het lijkt wel of er niks goeds meer bestaat en dit sinds alles dat de duivel in mij wakker is gemaakt.

The world is a scary place!


Nog steeds lig ik daar niet willend om over te geven maar mijn wederhelft is er nog steeds niet mee eens en probeert me weer over te halen en roept:”¯Sta op, Kom op en ga mee met de ziekte!”¯ Nee roep ik niet veroerend mijn wederhelft herhaald “op, Kom op en ga mee met de ziekte!”¯ Ik veroer me nog steeds niet en weer roept mijn wederhelft “Sta op, Kom op en ga mee met de ziekte!”¯ Huilend blijf ik zitten maar mijn wederhelft word bozer en roept: “OPEN JE HAAT EN LAAT HET IN MIJ FLOEIEN!!!”¯ Ik blijf zitten nauwelijks levend het begint slechter te worden. Mijn weder helft begint bozer te worden en blijft door roepen: “Jij Motherfucker sta op, kom op en ga mee met de ziekte! Madness is de gift, en dat is gegeven aan MIJ!!!”¯

Madness is the gift, that has been given to me!


Ik hou het niet meer en wanneer ik begin te dromen geef ik me over. Ik wil niet dromen. Bevrijd me uit mijn droom!. Waarom moet ik dromen?

And when I dream!


Mijn moeder begint te slaan ik begin huilend te smeken om te stoppen “Doe het niet!”¯ “Alstublieft doe het niet.”¯ “Ik zal een goede jongen zijn.”¯ “Echt waar ik zal een goede jongen zijn ik beloof het!”¯ Weer haalt ze uit terwijl ik nog steeds smekend roep of ze wilt stoppen “Nee mama sla me niet nee doe het niet”¯ “AUW!!”¯ Ik begin langzaam te veranderen en schreeuw half smekend “Waarom moest je me zo slaan als dat moeder”¯ “Doe het niet het doet zeer”¯ De wederhelft neemt plots over en begin te schreeuwen “Waarom ben je zo’n Bitch!”¯ Ik begin verder te gaan ik kan mezelf niet meer controleren “Waarom…”¯ “Waarom sterf je niet en ga je niet gewoon dood!”¯ Ik word bozer agressiever en begint te schreeuwen “Waarom kan je niet gewoon afsterven en doodgaan!!”¯ “Waarom kan je niet gewoon weggaan en sterven!!”¯ Weer sloeg ze me en weer werd de haat groter het gaf mijn wederhelft meer kracht. “Plaats nooit meer je hand in mijn gezicht BITCH! FUCK YOU!!! Ik heb dit niet nodig deze schijt! Jij stupid sadistische gebruikte fucking hoer!!! Wil jij weten hoe het voelt mammie? Nou wil je het weten? Maak je klaar om te sterven”¯ De wederhelft heeft het overgenomen ik probeerde me te verzetten, maar het was tervergeefs het had me moeder vermoord.

Here it comes, get ready to die


Uit verzet val ik weer neer ik probeer me te verzetten mijn wederhelft is het nu echt zat en begint te schreeuwen:”¯ :”¯Sta op, Kom op en ga mee met de ziekte!”¯ Ik begin de kracht te verliezen weer roept mijn wederhelft “Kom op en ga mee met de ziekte!”¯ Ik veroer me nog steeds niet maar ik voel langzaam de haat door naar mijn wederhelft vloeien waarop hij antwoord “Sta op, Kom op en ga mee met de ziekte!”¯ Er blijft haat vloeien mijn wederhelft begint agressief en blij te roepen: “OPEN JE HAAT EN LAAT HET IN MIJ VLOEIEN!!!”¯ Ik begin zwart te zien en voel dat ik begin te veranderen. Mijn weder helft begint agressief blijer door te roepen: “Jij Motherfucker sta op, kom op en ga mee met de ziekte! Uiteindelijk ben ik de haat kwijt en heeft mijn wederhelft over genomen en roept uit: “Madness is de gift, en dat is nu van MIJ!!!”¯

Madness has now come over me.


Reacties:

1 2

ZupperPazzie
ZupperPazzie zei op 24 aug 2014 - 19:34:
Super tof gedaan!


Hometownhero
Hometownhero zei op 2 aug 2010 - 21:53:
Prachtig gedaan! :]
'khou van het liedje, en van disturbed.
Ik vind het fascinerend hoe jij het liedje in een verhaal hebt omgezet.
Prachtig!


Roelxiv
Roelxiv zei op 16 juli 2010 - 11:58:
Can you feel that? THE SHIT !!!!! Oe wahaha Oe wahaha OH OH OH OH

Dat is het enige denk ik dat er niet in staat :3 echt goed gedaan


neversay
neversay zei op 21 feb 2010 - 19:17:
Wauw, dit is echt wonderlijk.
Hoe je het liedje in het verhaal neer zet, geweldig!
Ik heb eigenlijk geen andere woorden dan wauw.

Xxx,


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 21 feb 2010 - 16:49:
Ik ben echt een grote fan van Disturbed.
En het lied is geweldig.

Ik vind het echt fascinerend hoe jij het liedje in een verhaal hebt gezet.
Is de ik-persoon iemand met een persoonlijkheidsstoornis of iemand die zijn woede niet kan beheersen?
Ik gok op de eerste, maar het kan een mengeling zijn van beide? ^^

Oh trouwens, je schrijft erg goed.