Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » BANG~relation » ~The battlefield~

BANG~relation

22 feb 2010 - 12:06

966

2

274



~The battlefield~

Het is officieel. Ik hou van vakantei. xD Nou, hoop dat jullie het leuk vinden en laat een berichtje achter plz.! ^^ Je kijkt uit de ogen van Deidara. ^^

Ik zit opgesloten in Sasoris kamer. Ik hoorde de deur wel op slot gaan.
Zo, dus Sasori weet het. Ik heb alles verpest. Ik verdien Kumo en Sasori niet. Ik verdien niemands liefde.
Ik sta op van Sasoris bed en loop naar zijn bureau. Niets bijzonders te zien. Maar die pop
Over wie had Sasori het. Die hij.
Ik loop naar Sasoris rollenkast. Ik pak er gewoon eentje uit en leg hem op zijn bureau. Ik rol de rol uit en begin te lezen. Het gaat over het stap voor stap van een dood mensenlichaam een pop maken. Met andere woorden dus, saai! Sasori heeft het zelf geschreven. Hij heeft de tekeningen die erbij staan ook zelfgemaakt. Ik heb me het eigenlijk nooit gerealiseerd, maar hij heeft een best mooi handschrift als hij zijn best doet. En die tekeningen zijn ook niet verkeerd. Maar aangezien de inhoud van de rol mij echt geen reed kan schelen rol ik hem weer dicht en leg hem terug in Sasoris rollenkast. Ik kijk even rond in zijn rollenkast in de hoop wel iets interessants te ontdekken. Ik rol sommige rollen nog uit maar er zijn allen maar saaie uitleggingen en schetsen van poppen te vinden. Net op het moment dat ik het wil opgeven en gewoon maar naar het plafon wil gaan zitten staren valt mijn oog op een zwarte rol. Het ligt op de onderste plank helemaal achter ander rollen verscholen. Ik buk en pak de rol uit de kast. Met gouden letters staat er Sasoris naam op geschreven. Ik loop naar Sasoris bureau en rol de rol een stuk uit. Het is een brief, voor Sasori, met rode inkt geschreven.

Beste Sasori,

Fijn om met je zaken te doen. Je weet onze afspraak nog? Ik verwacht dat je iedere zondag een pop bij mij komt brengen, zo niet kom ik hem wel ophalen. En dat wil je niet
Dit is het eerste gedeelte van onze afspraak die je na moet komen. Je weet dat ik een vrouw zoek. Een bijzondere, een mysterieuze, de beste. Zodra ik haar heb gevonden moet je mij helpen. Je herinnerd het ritueel dat ik in gedachte had. Daar heb ik je hulp bij nodig.
Als je weigert te helpen zal het gebeuren. Je weet de consequenties.

Hoogachtend YourNightmare


Ik lag spottend. Dit lijkt wel een dreigbrief. Alsof Sasori zich door ook maar door iemand laat bang maken.
Dan denk ik aan wat Sasori heeft gezegd toen hij zijn kamer verliet. Dat hij een pop naar hem moest brengen. Misschien is Sasori wel bang. Ik schud mijn hoofd. Nee, het moet toeval zijn. Vast gewoon iemand die bij hem een pop had besteld die Sasori moest afleveren. Niet dat is Sasori zie als een groot zakenman.
Maar stel dat Sasori wel bang is. Waar kan Sasori nou bang voor zijn?! Niets toch?
Ik rol de rol dicht en leg hem op dezelfde plek als eerst. Ik loop naar Sasoris deur. Ik probeer hem open te doen. Zoals ik al dacht, op slot. Maar ik moet erachter komen of Sasori echt naar die hij gaat. Ik pak wat klei uit de zakjes die ik altijd bij mij heb. Voor noodgevallen. Ik kauw de klei tot hij goed is, ik maak er spinnen van. Ik maak ze niet al te groot anders gaat de hele basis de lucht in. Niet dat ik dat niet eens zou willen proberen maar het is niet slim dat te doen als je nog in het gebouw zelf zit. De spinnen springen op Sasoris deur. Ik loop zo ver mogelijk van de deur af. Bij mijn rechterhand steek ik mijn wijs- en middelvinger op.
Katsu! roep ik.
De spinnen ontploffen. Als de rook is weggetrokken is er niet veel van Sasoris deur over. Nou ja, mijn deur voor zijn deur. Snel ren ik naar buiten. Dat Sasori dacht dat alleen een deurslot mij tegen zou kunnen houden. Ik ren de basis uit. Ik kijk rond. Geen idee waar Sasori naartoe is gegaan. Ik pak nog wat klei en maak er een mega vogel van. Ik spring op zijn rug en laat hem opstijgen. En nu maar zoeken.
Ik kijk achterom naar de basis. Het is maar beter dat ik daar even niet meer langskom. Pain vermoord ons voor de schade die we hebben aangericht.
Ik kijk weer naar voren, naar het eindeloos lijkende bos. Waar moet ik beginnen? Ik vlieg wat recht voor me uit tot ik een opengrasveldje zie. Ik besluit daar even een kijkje te nemen. Als ik dichterbij kom word het me duidelijk dat hier een gevecht heeft plaatsgevonden. Ik laat mijn vogel landen en spring van zijn rug. Ik bestudeer het slagveld. Er is niet veel te zien, op een grote plas bloed na. Ik loop er naartoe en bestudeer het. Het bloed is nog niet verhard. Het gevecht heeft dus niet zo lang geleden plaats gevonden. Als ik nog eens rondkijk valt mijn oog op een lichaampje. Mijn hart begint sneller te kloppen. Langzaam loop en naar het lichaampje toe. Het lijkt net of het geen hoofd heeft. Als ik dichterbij kom zucht ik van opluchting. Het is maar een pop. Een van de messen van de pop zit onder het bloed, en er ontbreekt een hoofd. Ik kijk nog eens goed rond en zie verderop inderdaad een poppenhoofdje liggen. Wat is hier gebeurd? Ik kijk nog eens om mij heen om meer aanwijzingen te vinden, maar deze keer zie ik niets nieuws.
Dan schiet mij te binnen naar wie ik eigenlijk zocht. Sasori kan nooit ver zijn.
Net op het moment dat ik terug naar mijn mega vogel wil lopen trekt er iemand aan mijn Akatsuki-jas. Snel draai ik mij om. Een klein jongentje houd een stuk van mijn jas in zijn vuistje.
Ikke moet mama vinden


Reacties:


xInnocence
xInnocence zei op 23 feb 2010 - 10:13:
omg...
x)


DreadQueen
DreadQueen zei op 22 feb 2010 - 13:27:
spannend!!
nu ga ik die andere lezen!!
Xx.