Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Awakening Of The Tailed Demon's » The Hunt

Awakening Of The Tailed Demon's

22 feb 2010 - 16:48

579

1

246



The Hunt

Tobi, is a good boy!

----------------------------------------------------------------------------------

''Wanneer krijg ik de beloofde land ?'' Spreekt een stem uit de leegte van een verlaten grot. Uit de opening van de grot komt een donker figuur binnen gelopen. De licht wordt geblokkeerd door de cape van de man, de lucht omheen de grot wordt zwaarder een donker chakra beïnvloed de omgeving.

''Het zal niet lang meer duren Zetsu, binnenkort heb ik ultieme macht. En zal jij je land krijgen, maar eerst zullen we ons plan voortzetten. Niet alles is volgens het plan gegaan, maar ik ben niet voor niets Madara Uchiha.'' Uit een donker hoek komt Zetsu voort, zijn lichaam nog zo zwaar. Hij knielt voor Madara en kijkt met een grijns omhoog. Zetsu is niet slecht, noch is hij van het goeden. Wat hij wil is zijn eigen land waar hij vrij is om te doen wat hij wil.

Madara plaats zijn hand op de schouder van Zetsu, nogmaals verschijnt er een donker chakra. Nu lijkt het alleen een klein gebied te beïnvloeden. Madara begint met zijn lege hand gebaren te maken, zijn geest gefocust op het chakra.

''Mangekyou Sharingan'' Het chakra om hun heen veranderd van kleur. Het is nu ook zichtbaar voor Zetsu. Langzaam maar zeker veranderd alles om hun heen, De ogen van Madara beginnen te bloeden. Deze techniek is ook alleen bedoeld voor één persoon, het vervoeren van een tweede persoon kan gevaarlijk zijn; zelfs dodelijk. De grot waar ze een minuut geleden in waren is niet meer. Het lijkt wel een heel ander land, er lopen ook dieren waarvan de uiterlijk onbegrijpelijk is.

''Dus dit is één van de andere dimensies, ik had nooit kunnen weten dat het hier zo prachtig is.'' Zetsu staat weer op, al kijkend om hem heen ziet hij al gauw dat schijn bedriegt. In de verte ziet hij hoe een dorp wordt beroofd, de inwoners vermoord worden en de bandieten lachend weer vertrekken. Het lijkt wel of er een oorlog aan de gang is. Met een droef gezicht draait hij terug naar Madara, die nu al op zijn knieën was van de pijn.

''Zoals je ziet, is deze dimensie niet veel beter dan de rest. Maar we moeten de demon vangen die in deze dimensie verscheen, volgens onze bron is het de demon met de vierde staart; de Yonbi''. Marada stond op en draaide zich om, een man kwam uit de verte lopen. Hij had lang glanzend haar en een soort tatoeage op zijn gezicht, eenmaal aangekomen stond Zetsu verbaasd te kijken.

''Onmogelijk, Hij is dood. Hoe leeft hij nog, ik heb hem zelf zien dood gaan.'' De man kwam dichterbij, Zonder enige waarschuwing draaide hij zich om en begon met bloedende handen hand gebaren te maken.

''Ik roep op, Gamabunta!'' Al lachend draaide hij zich om en klom op de rug van de reusachtige pad. Madara volgde achter hem en riep Zetsu ook vervolgens, maar Zetsu snapte het niet. Waarom zou een vijand ons helpen, waarom valt hij ons niet aan.

''Omdat niet elk dimensie het zelfde is, in deze dimensie is alles beïnvloed door de komst van de Yonbi. De geschiedenis hier, is niet het zelfde als in onze dimensie. Je zal merken dat in sommige plaatsen onze technieken sterker zijn dan in anderen.'' Madara leek wel de gedachten van Zetsu te kunnen lezen. Of zou het liggen aan de twijfel in Zetsu's gezicht. Zou in deze Dimensie ook een tweede Zetsu zijn. De vragen die Zetsu had zouden alleen op één manier beantwoord kunnen worden.

---------------------------------------------------------------------------------


Reacties:


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 22 feb 2010 - 17:19:
Gaaf. =D Ikke wil weten hoe het verder gaat! ^^ Is spannend!
Snel verder plz.! ^^