Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Awakening Of The Tailed Demon's » The Game

Awakening Of The Tailed Demon's

22 feb 2010 - 17:54

974

1

253



The Game

Ik zie, Ik zie wat jij niet ziet.

---------------------------------------------------------------------------------------

Naruto was onderweg naar buiten,al hopende dat hij zijn nieuwe team kon vinden. Zij waren echter niet van plan zichzelf prijs te geven zonder enige vorm van verzet. Het was dood stil, alle mensen waren of aan het werk, of op een missie. Het zou niet lang duren voordat Naruto's team een missie zou krijgen, hij zou ze klaar moeten stomen voor wat er te wachten stond.

''Jongens, Waar zijn jullie! Ik weet dat we slecht zijn begonnen, maar we moeten nog veel doen!'' Er kwam geen antwoord, waren ze misschien al weg. Naruto hoorden gegiechel om zich heen. Hij draaide zich naar alle richtingen om ze te vinden, maar ze waren spoorloos verdwenen. Hij keek in de bomen, daarna in de vuilnis, vervolgens onder elke steen, maar nog steeds geen spoor van de kinderen.

''Als je ons echt wil vinden, zal je eerst een spel moeten spelen'' Zei een zachte stem, Naruto keek stom verbaasd. Hij wist zeker dat hij overall had gezocht. Waar waren zij toch ''We hebben geen tijd voor een spel, we moeten nog veel voorbereiden!'' schreeuwde Naruto. De stemmen waren even stil ''Als je ons wil vinden zou je toch mee moeten doen, of ben je soms te dom ?'' Naruto had geen keus, als hij zijn team wou zien moest hij mee doen aan deze belachelijke spel.

''Mooi, zo. Ga als eerst naar Tsunade's kantoor en gluur in haar raam tot dat ze je ziet.'' De stemmen giechelde alle zo hard, Naruto had er genoeg van. Hij zou nooit zo iets belachelijks doen. Misschien deed hij vroeger wel dingen die kinderachtige waren, maar zo is hij niet meer ''Nee!, Ik heb er genoeg van. Als jullie niet willen trainen is het jullie eigen schuld''.

De kinderen waren even stil, ze hadden zoiets niet verwacht; maar ze zullen niet zomaar stoppen ''Oké, Naruto. Als je de rest van je leven wil bekend staan als een slechte leraar ga je gang maar''. Naruto zou zelf nooit zo een slechte reputatie willen, hij had hard gewerkt om de vertrouwen te winnen van de mensen. Naruto schudde zijn hoofd '' Als ik het doe, beloven jullie tevoorschijn te komen?''

De gegiechel stopte, de kinderen waren duidelijk tevreden ''Ja, We zullen je dan niet meer lastig vallen''. Naruto knikte en beloofde zichzelf dat dit een eenmalige ding zou zijn. Met een vlugge vaart vertrok Naruto in de richting van de Hokage's gebouw. Tsunade zou hem afmaken als ze wist dat hij niet bezig was met het trainen van zijn team, maar hij had geen keus.

Eenmaal aangekomen keek hij omhoog, het was zo hoog; maar hij moest het doen. De weg naar boven was moeilijk, en alleen al kijken naar beneden was een ervaring die Naruto niet aan stond. De raam van Tsunade was duidelijk te zien, hij klom de laatste paar meter met een indrukwekkende snelheid. Zijn hoofd was gloeiend rood toen hij eenmaal naar binnen keek, Tsunade was er niet; Alleen Shizune was aanwezig. De raam was vuil door de stof die rond ging, Naruto veegde de vuil met zijn handen schoon.

Naruto had de schrik van zijn leven, Shizune was bezig met omkleden toen zij hem ook zag. Een harde gil kwam tevoorschijn uit Shizune's mond, het varkentje die zij altijd bij zich had gooide zij richting Naruto. Het was te verwachten, maar de raam brak en Naruto viel de hele stuk naar beneden. Het was een wonder dat Naruto de val had overleeft, en voordat hij buiten bewust zijn was hoorden hij nog de gelach van zijn team.

''Haha, Wat een sukkel. Ik kan niet geloven dat hij het nog gedaan heeft ook. Kijk hij probeert ons bang te maken, alsof hij echt gewond is van zo een val.'' De kinderen hadden niet door dat Naruto echt in een gevaarlijke situatie was, de deur achter Naruto ging open, Tsunade en Shizune kwamen rennend richting Naruto. Shizune was nog steeds boos, maar zijn leven was op dit moment belangrijker. In een zittende houding begon zij aan een medische techniek.

Het duurde niet lang voor Tsunade ook begon te praten, ze vertelde Shizune dat het waarschijnlijk niet Naruto's bedoeling was om naar haar te kijken. Tsunade keek wel woedend, met een harde stomp klapte de grond onder haar in tweeën. Ze stak haar hand in de grond en trok vervolgens alle drie de team leden van Naruto naar boven ''Als ik er achter kom dat dit jullie schuld is, verban ik jullie alle drie van Leaf Village!''. Tsunade wachten af met een rood vel gezicht. De kinderen waren geschroken ''M..m...maar we waren....''. Tsunade schudden alle drie in de rondte '' Geen gemaar!''.

Naruto begon rustig weer bij bewustzijn te komen, hij zag hoe Tsunade boos werd op de kinderen. Het leek wel op zijn eigen jeugd, hij heeft veel gedaan; maar nooit wil hij het gevoel geven aan anderen dat zij slecht zijn. Naruto stond op en liep naar Tsunade, Shizune trok aan Naruto's mauw ''Wat je daar boven gezien heb, is niet langer van belang....begrepen!''. Naruto knikte in paniek ''J..j..ja mevrouw''.

Tsunade keek naar Naruto ''Hebben hun jou dit aangedaan?'' Naruto keek zijn team aan met een lach ''Nee, we waren alleen maar een spelletje aan het spelen.... toch?'' De kinderen namen geen moment twijfel, als zij Naruto de schuld konden geven was het allemaal weer goed ''Ja.... Een spelletje......Naruto wou zelf naar boven klimmen!''. Naruto kwam boos over ''Hoe durven jullie!''

Tsunade kwam er weer tussen ''Het maakt mij niet uit wat er gebeurden, Ik wil alleen dat het niet meer voorkomt. Naruto, ik vertrouw erop dat je hun in de gaten houdt vanaf nu.'' Naruto knikte en nam de kinderen van Tsunade over. Hij greep ze bij de oor en nam ze mee naar het bos, naar de zelfde plek waar hij met Kakashi en zijn team hun oefeningen deden.

----------------------------------------------------------------------------------


Reacties:


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 22 feb 2010 - 21:29:
OMG! Ikke zou ook flippen als Naruto mij stond te begleuren. 1 ondat dat inhakt op mijn privé leven en 2 dan zou het echt bestaan. 8D
Het is spannend! ^^ Snel verder plz.! ^^