Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Within The Soul » Untill we reach our Final Fantasy

Within The Soul

22 feb 2010 - 19:38

833

2

286



Untill we reach our Final Fantasy

Lang geleden was er een man, die beiden zwaarden bezat. Hij was onder de invloed van beiden eigenschappen, maar zijn geest kon de druk van de zwaarden niet meer aan. Hij probeerde vaak een einde te maken aan zijn leven, om zo de wereld te bevrijden van de angst waarin hij leeft. Althans, zonder succes; zijn naam was Siegfried en stond bekend als beide een tiran en bevrijder. Maar hoe moet iemand de wereld bevrijden van zichzelf. Na vele pogingen om de kwaad in hem te temmen, was het te veel. Zijn zwaard brak als het waren af in twee delen, de één puur slecht en de ander een ware engel.

Een zwaard kan niet overleven zonder meester, Soul Edge wat puur slechtheid was creëerde zijn eigen meester uit de duisternis. Hij werd Nightmare genoemd een evenbeeld van Siegfried. Siegfried wist zelf dat hij deze monster niet kan verslaan zonder zijn zwaard, dus nam hij voor één laatste keer zijn zwaard op. Dit keer om de wereld te beschermen van een kwaad veel erger dan hemzelf, zijn zwaard was echter niet hetzelfde. Het nam de vorm aan van Siegfried ziel, een mooie; maar dodelijke zwaard. De Soul Calibur, met zijn zwaard zou hij een plek in de geschiedenis schrijven.

Juist in deze moeilijke tijden is vriendschap nodig, maar de krachten zijn te sterk. De meeste mensen worden snel beïnvloed door macht. En voor de meesten helden is dit ook geen uitzondering. De strijd is pas begonnen, en niemand is meer te vertrouwen.

De krachten van de zwaarden zijn sterk genoeg om door iedereen gevoeld te kunnen worden. Helemaal in Ivalice schudt de aarden nog door de splitsing van de zwaarden. Cloud Strife, is zijn hele leven al verliefd op de prachtige Tifa Lockhart. Hij wou altijd al een indruk op haar maken, maar ging echt te ver toen hij SOLDIER in stapte. Een geheime organisatie, zijn droom was om sterker te worden dan alle anderen om zo Tifa te winnen. Nadat hij de kracht van de zwaarden voelden, wist hij meteen al dat het iets was. Hij moest uitzoeken hoe of wat zulke kracht kan maken.

Hij ging alleen op pad, om zo andere nieuwsgierige mensen te vermijden. Zijn eerste stap was om de richting te volgen waar hij deze kracht voelden. Hij wist dat het niet van deze land kwam, de kracht was afkomstig van een land niet ver van Ivalice. Er stop een boot die eenmaal in de maand naar de Forbidden Kingdom vaart. Cloud had geen tijd om een maand te wachten en besloot zijn eigen vlot te maken. Hij wist echter niet, dat er hem een verrassing stond te wachten.

Er stond een man te wachten bij de haven, het bleek iemand te zijn die al een tijdje op Cloud aan het wachten was. Cloud twijfelde niet, en trok zijn zwaard ''Wie ben jij, Ik heb je niet eerder hier gezien'' De man bleef stil en raakte de zwaard met zijn vinger aan, Cloud wist niet wat hem overkwam; zijn zwaard heeft nog nooit zo zwaar aangevoeld. Cloud kon niet langer zijn zwaard vast houden, de gewicht van de zwaard bleef maar toenemen.

''Wees niet bang, ik meen je geen kwaad. Ik weet wat je wil Cloud Strife, je wil de krachten die je te wachten staan.'' Cloud kon zijn ogen niet geloven, was deze man voor hem een spion. Hoe kon hij weten over de krachten, heeft hij die ook gevoeld.


''Nee, Ik ben geen spion. Noem mij maar Zasalamel, ik ben de vader van tijd. Voor mij is er geen geheim, en ik kom je waarschuwen dat er alleen maar dood en verderf staat te wachten voor je. De krachten naar waar je langt, zijn onbegrijpelijk. Ik zal je niet tegen houden, voor er zijn vele die geprobeerd te hebben de krachten te verkrijgen. Geen is er in geslaagd.''

Cloud wist niet wie deze man was, maar zijn praatjes zullen hem niet tegen houden. Cloud heeft een doel voor ogen, en die zal hij waarmaken.

''Ik heb je gewaarschuwd Cloud Strife, maar het ziet er naar uit dat je niet zal stoppen. Ik hoop voor ons alle, dat je de juiste beslissingen neemt.'' De man stak zijn hand op, er verscheen langzaam maar zeker een vorm van een wapen. Binnen enkelen momenten, voelde Cloud iets ongelooflijks het was de mooiste gevoel die hij ooit had, zijn concentratie was helemaal weggezogen door deze gevoel.

''Veel Geluk in je zoektocht Cloud Strife.'' De stem vervaagde, Cloud kwam weer bij zijn zinnen toen hij merkte dat zijn omgeving veranderd was. Hij is niet meer in Ivalice, wat die man ook heeft gedaan het was prachtig. Cloud keek om hem heen, hij merkte snel dat de mensen hier anders gekleed waren dan hem. De technologie hier was ook veel ingewikkelder. Al gauw zag hij een bord waarop de naam van de plek stond, en een waarschuwing eronder.

Welkom in Castarof, De mooiste plek in de Forbidden Kingdom. Eronder stond in bloed gesmeerd, Kill or be killed.


Reacties:


Freaking
Freaking zei op 22 feb 2010 - 22:37:
Mooi!
Snel verder! <33


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 22 feb 2010 - 19:47:
Soul Calibur + Final Fantasy = Mijn mooiste droom die uitkomt x'D

Ik moet en zal de rest lezen

Jij schrijft heel mooi trouwens! Ik kan niet wachten op meer Snel verder?

-xXx-