Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Awakening Of The Tailed Demon's » The Village

Awakening Of The Tailed Demon's

22 feb 2010 - 21:38

790

2

214



The Village

Charity shall cover the multitude of sins.

----------------------------------------------------------------------------------------

De nieuwe dimensie waarin Zetsu zich bevindt is abrupt, zelfs de lucht is moeilijker te ademen. Madara heeft er blijkbaar geen moeite mee, hij staart recht voor zich uit terwijl de pad waarop ze rijden grote sprongen maakt en zich een baan voort zicht maakt. Jiraiya, de enige persoon waar Madara bang voor was is weer terug. Eigenlijk is hij nooit weg geweest, dit is een andere dimensie; wie weet hoort hij hier bij Akatsuki. Hij lijkt zich geen zorgen te maken, Zetsu aan de andere hand is bezorgd. Dit is allemaal nog nieuw, toch heeft hij nu wel de echte kracht van de mangekyou sharingan gezien.

In de verte begint zich een stad te vormen, met elke stap dat ze dichterbij komen wordt het beter zichtbaar. Het is de Leaf Village, waarom gaan ze daar naartoe. Zetsu staat op en kijkt geschokt naar Madara, die niets meet doet dat staren naar de verte. Zetsu legt een hand op de schouder van Madara en begint rustig te fluisteren.

''Wat doen wij hier Madara, ben je van plan Leaf Village aan te vallen''. Madara blijft stil, want wat nu gaat gebeuren zal zelfs Zetsu verbazen. Rustig maar zeker komen ze stapvoets dichterbij, Jiraiya springt van de pad en wacht vervolgens tot Madara en Zetsu hetzelfde doen. Zetsu snapt er niks van, en dat is waar hij niet van houdt. In de schaduw gelaten te worden, hij springt van de pad en verwacht dat er een gevecht gaat plaatsvinden.

Zoals hij al dacht, bij de poort van de dorp wachten allerlei mensen, hij ziet ook een paar bekende; en een paar die hij liever niet wil zien. Eén van die personen is Kakashi Hatake, Zetsu haalt voorzichtig zijn verborgen mes onder zijn mantel vandaan. Plotseling hoort hij Kakashi iets uit de verte roepen.

''Welkom Terug Hokage'' Kakashi loopt naar Madara en knielt voor hem, de rest van de ninja's doen precies hetzelfde. Is de hele dimensie hier gek geworden. Madara draait zich om, hij kijkt voor de eerste keer lachend naar Zetsu ''Wat je allemaal niet kunt doen in andere dimensies''.

Zetsu snapt er nog steeds niks van, als Madara hier Hokage is. Waarom nog moeite doen in onze eigen dimensie. Madara liep vervolgens rustig richting de Hokage gebouw, Leaf Village ziet er hier precies de zelfde uit. Alleen de inwoners zijn anders. Zetsu ging Madara achteraan, hij zou en moest antwoorden krijgen.

''Zetsu,je moet één ding begrijpen. Ik wil geen macht in één dimensie. Ik wil totale macht over alles, Ik wil... god zijn''. Zetsu had al zoiets verwacht, maar had nooit gedacht dat het zo ver zou gaan. Zetsu liep dichterbij, zo dichtbij dat hij per ongeluk tegen Madara aan botste. Zetsu knielde, en wou zich verontschuldigen. Madara aan de andere hand, lachten vervolgens weer. Dit is een kant van Madara die hij nooit eerder heeft gezien.

''Het maakt niet Zetsu, kom mee ik heb een verrassing voor jou''. Zetsu liep achter Madara aan, wat hem te wachten stond was iets duivels. Iets wat hij niet begreep, de zoveelste ding dat lang geheim bleef. Madara liep in de Hokage gebouw, het was er koud en donker. Totaal anders dan de echte gebouw, er was een smal gangpad die ondergronds ging. Zetsu had geen keus, hij moest wel mee. Het was van massief ijzer, de enige zwakke plek van Zetsu; de enige waar hij niet in kan verstoppen.

Aan het einde van de gang zat een deur, het voorspelde al niet veel goeds, Madara liep lachend op de deur af en openende die. Hij wachten tot Zetsu erin was, Madara's lach was in een seconde weer verdwenen. Zetsu keek door de kamer, het was er donker en koud. Echt iets voor Madara, zijn ziel is echter niet anders dan deze kamer. Op de grond lag iemand, hij zag er anders uit. Zetsu kon zijn ogen niet geloven, het was zichzelf. Zetsu, kwam na de eerste keer in deze dimensie zichzelf tegen.

''Zetsu, Ik vertrouw jou. Daarom ben je de enige die ik naar deze dimensie heb meegenomen. Er is iets wat ik je wil vertellen, er is een geheim tussen de dimensies. Ik zal het kort en simpel houden, hoe meer er van jou zijn; hoe minder kracht je zal hebben. Ik heb al mijn andere dubbel gangers vermoord, daardoor heb ik nu ongekende krachten.''

Marada keek met een grijns naar Zetsu die stom verbaasd naar zijn andere ik zat te staren. Wat bedoeld hij met vermoorden, hij kan zijn andere ik toch niet gaan vermoorden. Zelfs voor Zetsu gaat dat te ver, maar hij wist dat er niks anders op zat. Hij zou het snel en pijnloos doen, maar voordat Zetsu kom bewegen hield Madara hem tegen.

''Nee, Eet hem op. ''

-----------------------------------------------------------------------------------------


Reacties:


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 23 feb 2010 - 13:32:
Hij moet er kresen en slagroom op doen. Sorry, flauw.
Ik zou mezelf nooit opeten. D8 Plus, een van mezelf is al meer dan genoeg.
Is spannend! ^^ Snel verder plz.! ^^


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 22 feb 2010 - 22:01:
Oké, da's creep D8 Jezelf opeten, da's zelfs voor een kannibaal gestoord x'D

Anyway, wel gaaf! Spannend ook! Kan niet wachten op meer! Snel verder, please?

Oh, kan je het zeggen als je een nieuw hoofdstuk hebt? ^-^