Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Awakening Of The Tailed Demon's » The Suprise

Awakening Of The Tailed Demon's

23 feb 2010 - 13:28

736

2

249



The Suprise

"I understand now. Even if I must take the devil's fruit, I must gain power. I am an avenger." - Uchiha Sasuke

---------------------------------------------------------------------------------

Sasuke Uchiha, niet lang nadat Nagato was verslagen is Sasuke gevangen genomen. Eenmaal megenomen naar de Leaf village, werd hij uitgelegd dat wat Madara vertelde één grote leugen was. Het was voor hem moeilijk te begrijpen, Uchiha Itachi; zijn eigen broer werd door de toenmalige Hokage beïnvloed. Althans dat is wat hem werd verteld, de waarheid gaat veel verder. Tsunade heeft hem de waarheid verteld over Madara Uchiha en zijn plan. Hij werd aangeboden om nog maal deel uit te maken van de Leaf Village, maar Sasuke had andere plannen. Hij zou in zijn ééntje een kruistocht maken om Madara Uchiha te doden.

Naruto wist dit nog niet, en zou het voorlopig ook niet te horen krijgen. Hij en Sasuke hadden een speciale band, een vriendschap zo sterk dat ze elkaar konden aanvoelen. Sasuke vertrokken voordat Naruto kennis maakten met zijn team, en vlak voordat Madara naar de ander dimensie vertrok. Sasuke voelden dat er een storing was in de omgeving, hij wist echter ook over de krachten van Madara. Op een stille nacht vertrok hij om zijn laatste vijand te confronteren.

Naruto aan de andere hand, zit nog steeds vast met zijn brutalen team. Hij heeft ze naar de bossen gebracht, waar hij ooit ook eens een waardevolle les heeft geleerd. Hij hoopt, dat zijn team hetzelfde doet. Naruto liet zijn team plaatsnemen op een verlaten stuk grond, hij heeft voor de zekerheid klonen gemaakt die zich in de bossen verstoppen; mocht er iemand proberen te vluchten.

''Nou, Ik ben Naruto Uzumaki. Ik zal jullie begeleiden, coachen en jullie vriend zijn.'' Naruto keek met een serieuze blik, één die zijn team niet aanstond.

''Wat jij wilt, Ik ben Akemi; dit hier is Yuudai, en dat daar is Azumi'' De jongen die zichzelf Akemi noemt, lijkt sprekend op Sasuke toen hij nog een kind was. Yuudai heeft meer de uiterlijk van Itachi, maar dan minder agressieve; en Azumi heeft meer de vorm van Shizune. Een pijnlijk herinnering al zeg je zelf, maar Naruto blijft nooit lang boos.

Naruto draait zich om en begint hand gebaren te maken, al gauw merkt de team dit en nemen een gevecht positie aan. Uit het niets verschijnen honderden klonen, allemaal rennen de bos in. Naruto rent erachter aan, al lachend kijkt hij om met een tong die halverwege zijn mond uitsteekt.

''Ha, als jullie zo goed zijn kunnen jullie vast wel de echte Naruto vinden.'' Naruto springt op een boom stam samen met zijn anderen klonen, dit zal Naruto laten zien hoe zijn team samen werkt. Plotseling verschijnt Azumi voor Naruto, haar lach nam al snel toe, toen zijn een vuist losliet op Naruto's gezicht.

''Ik heb hem, Ik heb hem!'' Azumi droeg de bewusteloze lichaam van Naruto terug, maar iets klopte niet. Op zijn lichaam stond een brief, eenmaal opengemaakt leest Azumi die hard op, ''Jullie werken niet samen, zo zouden jullie mij nooit kunnen vinden. De kloon gaat op in rook, maar dat is niet alles er komt een soort touw tevoorschijn die Azumi vast bindt aan een paal. Het is nu de beurt aan de anderen om Naruto te vinden. De kinderen kijken geschokt, hoe durft Naruto zoiets te doen.

Akemi en Yuudai rennen samen de bossen in, maar het is hopeloos. Er zijn er te veel, overall zien ze klonen; op de bomen, op de grond en zelfs in de lucht. Alle klonen lachten samen, het was mooi om te zien dat zijn team eindelijk serieus bezig was met de oefeningen. Akemi en Yuudai gaven het op, er waren te veel ze zouden nooit de echte kunnen vinden. Een stem uit de verre riep iets, het was Naruto niet; maar het klonk wel bekend.

''Sharingan!'' De klonen verdwenen allemaal één voor één, uit de reusachtige stof wolk kwam Kakashi tevoorschijn met Naruto in zijn hand. Dit was een afgang, Naruto werd in één keer gevonden door Kakashi, maar wat deed hij hier. Kakashi sprong naast Naruto's team en nam een diepe zucht.

''Naruto, Akemi, Yuudai, Azumi, Jullie zijn opgeroepen door Tsunade. Dit is van levensbelang, jullie moeten zo snel mogelijk naar haar kantoor.'' Kakashi verdween al voordat Naruto zijn vragen kon stellen. De team lachten nog steeds, wat een afgang dachten ze allen. Naruto wuifde en sprong met een grote sprong in de richting van de Hokage's gebouw. Als Tsunade, Kakashi stuurden zou het iets groots moeten zijn. Er was maar één manier om erachter te komen.

--------------------------------------------------------------------------------------


Reacties:


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 23 feb 2010 - 14:06:
Haha, Naruto werd wel erg snel gevonden door Kakashi Ach ja, hij was tenslotte zijn Sensei x'D

Snel verder? ^^


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 23 feb 2010 - 13:36:
Kakashi owned.
Snel verder plz.! ^^