Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Camp Rock, ... » 2

Camp Rock, ...

27 feb 2010 - 21:22

442

1

174



2

please reactie... ik weet niet of het goed of slecht is...=S

Aan het eind van de dag, als de lessen zijn afgelopen lopen Mitchie en Caitlyn naar het meer. Want daar hebben ze met de jongens afgesproken.
''ik vind het echt een rotstreek van wat Tess deed vanmorgen,'' begint Caitlyn.
''Ja ik ook,'' zegt Mitchie.
ze praten nog een tijdje door als ze eindelijk doorhebben dat ze te ver zijn gelopen.
''oeps,'' zegt Mitchie,''laten we maar snel terug gaan dan.''
Ze lopen terug, maar dan horen ze in een keer een schreeuw. Caitlyn en Mitchie kijken elkaar aan. Het komt bij het meer vandaan! Samen rennen ze erheen. Als ze er zijn zien ze alleen de jongens. De jongens komen naar ze toe. ''Hoi,'' zegt Shane en hij kust Mitchie. ''Hoi,'' zeggen Mitchie en Caitlyn tegelijk. Ze kijken elkaar aan. Nou ja laten we de schreeuw maar vergeten, seinen ze met hun ogen. ''Kom laten we gaan kanoen,'' stelt Jason voor.
Ze stappen in de kano's. Shane en Mitchie bij elkaar, en Jason, Nate en Caitlyn met zijn drieen.
Na een half uurtje gaan ze naar de kant. daar gaan ze rustig zitten met z'n allen.
Dan staat Shane op en trekt Mitchie met zich mee, ''kom we gaan een eindje lopen. Is dat goed jongens?'' Hij kijkt naar de rest. ''Ja hoor" antwoordt Caitlyn.
Shane en Mitchie lopen het bos in. ''He he, nu zijn we eindelijk even alleen,'' zucht Shane. Daar is Mitchie het mee eens. Als ze een eindje het boos in zijn staat Shane stil. ''Mitchie, ik hou van je,'' zegt hij ernstig.
''Ik hou ook van jou.'' Mitchie geeft Shane een kus.
Ze lopen verder, hand in hand. ''Loop maar door, ik kom zo, even mijn schoenveter strikken.'' Zegt Mitchie tegen Shane. ''Ok,'' Shane loopt door.
Mitchie bukt, als ze haar veter heeft gestrikt en weer overeind wil komen is het ineens donker voor haar ogen. He? denkt ze verward, ze voelt dat ze naar achter word getrokken. ''Shane?'' roept ze angstig. Dan komt er ook een hand over haar mond heen.

Shane loopt rustig maar langzaam door. Hij wil net kijken of Mitchie er al aankomt als hij haar angstig zijn naam hoort zeggen. Shane draait zich geschrokken om. Hij ziet nog net dat Mitchie verder het bos in word getrokken. Shane rent erachteraan. Als hij er is, is er niemand meer te bekennen. Hij zoekt bijna overal in het bos, maar kan niemand vinden. Bang en bezorgd rent hij terug naar het meer. Caitlyn, Nate en Jason, zijn gaan zwemmen. Als ze Shane horen roepen zwemmen ze snel terug naar de kant.
Shane staat te trillen op zijn benen en kijkt doodsbenauwd. Nate loopt snel naar hem toe, ''Wat is er?' En waar is Mitchie?''
''Ze is weg!''


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 4 april 2010 - 15:50:
OMG! Waar is ze