Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd CosmicPurple » 2. Fee Vermeulen

Schrijfwedstrijd CosmicPurple

26 feb 2010 - 21:42

570

2

351



2. Fee Vermeulen

crap

http://img231.imageshack.us/i/85609685.jpg/

Naam; Fee Vermeulen
Nickname; Fee ziet het nut er niet van in.
Verjaardag&Leeftijd; 6 februari, 17 jaar
Uiterlijk; Met haar één meter 55 behoort ze tot de letterlijk kleinere bevolkingsklasse. Haar postuur geeft haar iets schattigs en haar blonde haren dragen bij tot een engeleneffect. Fee houdt niet van al te zware make-up maar durft toch soms haar lippen extra in de verf te zetten. Ze draagt haar haren nonchalant, kleedt zich sober en besteedt niet veel aandacht aan de rest van haar voorkomen. Ze vindt zichzelf noch mooi, noch lelijk. Technisch gezien heeft ze een normaal gewicht, ze ontbreekt geen armen of benen, met andere woorden; ze maakt zich nergens zorgen over.
Familie; Fee beschikt over nog twee jongere broers en een oudere zus. De dertienjarige eeneiige tweeling Arend en Wolf maken het leven van Fee op sommige momenten tot een complete chaos. Fee kon voor wat rust altijd bij Elfje aankloppen, maar deze is sinds kort het huis uit. Fee ziet haar vader vaker niet dan wel, maar ze beseft goed genoeg waar hij zich mee bezighoudt. Ze hebben hun riante villa niet aan haar moeders directricefunctie in het rusthuis te danken. Haar vader zit in de kern van de illegale vachtenhandel. Iedereen in het huis lijkt blind te zijn, maar Fee zet zich duidelijk tegen dit kwaad af.
Nationaliteit; Nederlandse
Karakter; Fee is zowel zacht als hard, zowel introvert als extrovert. Ze heeft geen computer of televisie, ze geeft niet om luxe of overvloed. Ze zet zich af tegen het slechte en probeert alles zo goed mogelijk vooruit te plannen. Fee haat het als iets in het honderd loopt of als dingen niet zijn zoals het hoort. Vraag haar niet om haar eerlijke mening als je alleen goede commentaar kan verdragen.
Sterkte; Fee is een doorzetter, nooit zal je haar zien opgeven. Falen vind je niet terug in haar woordenboekje.
Zwakte; Fee heeft een sterke drang naar orde en perfectie. Ze kan dingen soms nogal rechtuit zeggen en hiermee mensen kwetsen. Maar de personen die haar kennen weten dat ze het altijd goed bedoelt.
Hobbies; Sinds Fee voor haar veertiende verjaardag een piano cadeau kreeg, is ze helemaal verkocht. Geen dag gaat voorbij zonder dat ze uren aan haar pronkstuk heeft doorgebracht. Al jaren weigert ze lessen te nemen, op haar eentje gaat het haar wonderlijk goed af. Elke keer is ze weer gefascineerd door de diverse, prachtige klanken die je uit één enkel muziekinstrument kan krijgen. Componeren zit in haar bloed, maar nooit zal ze in het openbaar haar eigen nummers durven spelen.
Extra; Op haar twaalfde werd vastgesteld dat Fee autisme heeft. Het verklaarde haar perfectionisme en de paniek wanneer er iets misliep. Fees moeder besloot Fee van school af te halen en voor thuisles te zorgen. Aan de ene kant was dit om haar dochter het beste te bieden, aan de andere kant om de schone schijn op te houden. Ergens wil ze haar dochter steunen, maar de drang om perfect normaal over te komen is nu eenmaal groter. De meeste tijd brengt Fee op haar eentje in haar kamer door. Maar alleen of eenzaam kan je haar niet noemen, haar piano is haar toeverlaat en beste vriend.

Ik koos deze foto omdat het rust en eenvoud uitstraalt. Direct vond ik dat het meisje iets weghad van aan aardse engel. Ze is mooi, maar geen uitgesproken schoonheid. Het leek me leuk eens iets te schrijven rond een niet te excentriek, buitengewoon personage.


Reacties:


DreamWriter
DreamWriter zei op 3 maart 2010 - 16:47:
Dag Rennie!
Ik vind het heerlijk dat Fee een echt leven heeft gekregen, en dat ze niet meer gewoon 'een' meisje van 'een' foto is.
Nee, het is Fee Vermeulen en potverdikkie, je hebt het geweldig gedaan!
*waar moet ik stemmen? *

Dikke zoen en tot morgen, Zoef


Kayley
Kayley zei op 26 feb 2010 - 21:49:
Me likes her.
A lot!
De beschrijving is laijk exact wat ik van haar dacht o.o