Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd Dorien » Laura de Boer

Schrijfwedstrijd Dorien

26 feb 2010 - 22:02

590

3

423



Laura de Boer

http://img718.imageshack.us/img718/1373/35304278.jpg

Naam; Laura de Boer
Nickname; Lou, ‘Smartie’ (naar het engels; smart)
Verjaardag&Leeftijd; 5 juli, 16
Uiterlijk; Blond, normale lengte, blauwe ogen, eigenlijk gewoon een heel normaal uiterlijk, op dit moment. Ze heeft verschillende periodes van ‘anders zijn’ gehad. Maar haar ouders hebben eindelijk vat op haar gekregen, ze doet nu ‘normaal’, voor zover ze dat kan.
Familie; Ze komt niet uit een rijke familie, maar heeft wel rijke ouders. Haar moeder heet Suzanne en haar vader Sebastian. Ze heeft één jonger zusje, Rosa. Haar zusje is 14. De familie van Laura is heel anders dan haar. Haar moeder geeft veel om haar sociale contacten, en heeft veel op met kunst en literatuur. Ze is dan ook vaak op feestjes, bij vriendinnen en in musea te vinden. Haar vader heeft een goedverdienende baan bij een bank.
Rosa is een stuk minder slim dan Lou, hoewel de twee dat nu pas echt door beginnen te krijgen. Rosa en Lou kunnen niet zonder elkaar, hoewel er wel sprake is van wederzijdse jaloezie. Lou is jaloers op het uiterlijk van Rosa, die oogverblindend knap is. Ook kan ze er niet mee omgaan dat Rosa duidelijk veel meer vrienden heeft, en dat haar ouders meer om Rosa lijken te geven. Rosa daarin tegen is jaloers op Lou, niet zozeer om het feit dat ze slimmer is, maar door de stoere en ondoordachte dingen die ze doet, en het feit dat Laura volledig tegen haar ouders in kan gaan.
Nationaliteit; Nederlands
Karakter; Laura staat niet bekend als een lief en schattig meisje. Aangezien alles op school vanzelf lijkt te gaan, spijbelt ze veel. Ze heeft geen enkel contact met mensen op school, en is daar ook niet in geïnteresseerd. Eigenlijk heeft ze helemaal geen vrienden.
Laura is aan de buitenkant heel wereldwijs en afstotend, maar eigenlijk is het enige wat ze wil de genegenheid van iemand die van haar houd. Ze wil eigenlijk heel graag de liefde van haar ouders, die haar hele jeugd bezig zijn geweest met het beschermen van Rosa tegen Laura. Laura is bepaald niet naïef, doet graag gevaarlijke dingen die uitdagend voor haar zijn, en stort niet snel in als ze een tegenslag te verduren krijgt.
Sterkte; Laura is natuurlijk heel slim. Voor de rest kon ze al op hele jonge leeftijd voor zichzelf zorgen, en kreeg ze al snel eigen verantwoordelijkheid van haar ouders. Ze is totaal niet naïef, en kan heel goed verleidingen weerstaan. Ook kan ze goed liegen en acteren.
Zwakte; Lou kan met niemand omgaan behalve zichzelf. Er is niemand in haar nabije omgeving die haar kan begrijpen, die haar hersencapaciteit aankan. Daardoor denkt ze vaak dat zij degene is die raar is, die minderwaardig is. Sociaal is ze heel, heel slecht.
Hobbies; Die verschillen van tijd tot tijd. Eigenlijk alles waar een risico aan vast zit. Zo heeft ze wel eens gedaan aan parachutespringen, aan van grote hoogtes in een zee springen en op dit moment is ze aan het skateboarden.
Extra; Er is één iemand die Laura wel lijkt te begrijpen. Een jongen, Michael, die ze jaren geleden op een vakantie heeft ontmoet. Ze hield eerst nog contact met hem, ze is zelfs naar hem toe geweest. Maar hij is overleden door een treinongeluk terwijl hij onderweg was naar haar. Ze heeft er nog steeds een schuldgevoel van.

Waarom ik haar gekozen heb?
Ze sprak me aan omdat ze daar zo diepzinnig bij staat. Je ziet een mooi koppie, een skateboard, maar toch wéet je dat er iets diepers achter zit. Ze is niet het standaard meisje met blond haar, ze is anders, en toch diep vanbinnen normaal.


Reacties:


AnotherZero
AnotherZero zei op 26 feb 2010 - 22:04:
ik verjaar ook op 5 juli
ik vind het een leuk personage :a


Technicolor
Technicolor zei op 26 feb 2010 - 21:59:
Leuk xd


Kayley
Kayley zei op 26 feb 2010 - 21:58:
Er staat niet bij waarom je haar koos.

Maar ik vind haar best wel awesome, ze is het soort persoon die ik zou willen zijn om hoe ze is en juist daarom ook niet.
Naja, als je me snapt?