Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Explosive » Ein

Explosive

26 mei 2010 - 21:29

389

1

279



Ein

Alix

"Liefje, waar moet ik die tasjes zetten?" Bill draait zich om en kijkt naar de overvolle winkelzakjes in mijn handen. Geloof me, shoppen met hem is leuk, maar zoals gewoonlijk kocht hij weer veel te veel, en -goed als ik ben- hielp ik hem dragen.
"Zet maar op de slaapkamer, ik leg alles straks wel weg," glimlacht hij. Hij weet goed genoeg dat hij mijn pijnlijke handen straks mag goedmaken. En hij weet ook heel goed hoe hij dat moet doen.
Ik loop naar boven en kijk naar de foto langs de trap. De foto van onze eerste ontmoeting. Mediastunt natuurlijk. De 17-jarige frontman van Tokio Hotel en eerste noemenswaardige concurente van 15 ontmoeten elkaar. Iedereen hoopte natuurlijk op een knallende discussie, maar de vonk sloeg over. Bill vroeg me mee uit eten, en nog diezelfde avond kuste hij me toen hij me thuis afzette. En nu, drie jaar later, hou ik nog steeds van hem.
Ik zet de zakjes naast ons bed neer. Ja, ons. Zodra ik 18 werd, ben ik bij hem ingetrokken. Samenleven is niet makkelijk, maar we redden ons wel.
De geur van chocolade zweeft de kamer binnen, en ik lik langs mijn lippen. Dat is stap één van het bedankt-om-me-te-helpen-dragen-plan: chocolademelk voor me maken. Bill begrijpt wel niet hoe ik in godsnaam lekker kan vinden, maar hij koopt toch lekker elke week wat zoetigheid voor me.
Ik sluip de trap af en sneak de keuken in. Hij staat met zijn rug naar me toe, te wachten tot alles klaar is. Ik loop zachtjes naar hem toe en sla mijn armen rond zijn middel en kus hem in zijn nek.
"Dat ruikt héérlijk, lieverd," fluister ik. Hij draait zich om en grijnst. Zonder een woord te zeggen, drukt hij zijn lippen op de mijne. Daar zou ik voor sterven, het gevoel dat zo'n kus me geeft. Toch stop ik en kijk hem in zijn ogen. Ik ga met mijn vinger over zijn borstkas en glimlach. Ik weet hij dat heerlijk vindt. Hij knuffelt me, maar ons intieme moment wordt verstoord door het vervelende gepiep van de microgolfoven. Ik grom, maar zodra ik me herinner wat er opgewarmd werd, maak ik Bill's armen van me los en pak gretig mijn chocomelk. Hij schudt lachend zijn hoofd om mijn reactie en met zijn arm rond mijn middel lopen we naar de woonkamer.


Reacties:


Nica
Nica zei op 27 feb 2010 - 17:39:
Supernaice... Laat me weten als er een nieuw hoofdstuk is..

xx