Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd 2 » Aline Vreevaerts

Schrijfwedstrijd 2

27 feb 2010 - 19:01

616

1

359



Aline Vreevaerts

[url]http://img220.imageshack.us/i/48910496.jpg/[/url]

Naam; Aline Vreevaerts

Nickname; Lien, Lie, Alie,..

Verjaardag&Leeftijd; 8 maart 1987

Uiterlijk; Oorspronkelijk had Aline donkerbruin haar, maar rond haar zestiende heeft ze het gekleurd naar platina blond, wat ze nu nog altijd heeft. Elke maand heeft ze een afspraak bij de schoonheidspecialist, die haar wenkbrauwen en nagels doet, waardoor ze er altijd tip top in orde uit ziet. Door het Spaanse bloed dat door haar aderen stroomt krijgt ze snel een bruin kleurtje, ik moet je niet vertellen dat ze hier goed gebruik van maakt. Elke vakantie gaat ze steevast naar een Zuiders land om daarna te pronken met haar gekleurd vel. Ze beweert dat ze een scheef neusschot had, waardoor ze een operatie most aangaan, maar het gerucht doet de ronde dat ze gewoon met de centjes van Pappie naar de plastische chirurgie is gegaan. Haar lichaam is haar grote trots, en dat laat ze goed merken. Decolletés en korte rokjes zijn haar handelsmerk. Last but not least: haar ogen en lippen. Haar twee kijkers zijn blauw met groene spikkeltjes, haar lippen zijn vol, met altijd een laagje lipgloss om het af te maken.

Familie; Haar vader is hoofd van een zeer succesvol bedrijf in het buitenland, en dat is aan alles te zien: hun huis is groot, uitgerust met zwembad, sauna, bubbelbad en alle andere luxe hebbe-dingetjes die je kunt verzinnen. Haar moeder werkt niet, ze moet alleen maar mooi wezen en dat is het genoeg. Aline is enig kind, maar daar heeft ze helemaal geen probleem mee.

Nationaliteit; Er stroomt zowel Spaans als Vlaams bloed door haar aderen, maar aangezien ze in België is geboren, is dit ook haar nationaliteit.
Karakter; Het enig kind zijn met een rijke vader heeft haar niet goed gedaan. Ze is verwend, egoistisch en ongeduldig. Als ze iets niet meteen gedaan krijgt kan ze zeer agressief zijn. Ze is het type dat altijd poeslief is als ze iets moet hebben, en zeer kattig is achter je rug.

Sterkte; Haar sterkte kan ook als haar zwakte worden bekeken. Ze krijgt altijd alles wat ze wilt, maar ik moet er geen plaatje bij maken dat dit ook wilt zeggen dat ze veel vijanden maakt. Nog een sterkpunt is haar uiterlijk; ze ziet er altijd verzorgd en rijk uit, waardoor dat mensen respect krijgen voor haar.

Zwakte; Zoals hierboven gezegd, ze kan geen mensen te vriend houden. Ze ziet zichzelf superieur, waardoor ze soms wel eens tegen de lamp botst..

Hobbies; Ze doet hoofdzakelijk modellenwerk, maar door de winkelstraten zwerven en naar andere landen trekken zijn ook een van haar grootste bezigheden.

Extra; Aline is wanhopig opzoek naar een lief, waardoor ze op fuiven net iets té veel vlees toont. Het is niet dat jongens geen aandacht voor haar hebben- in tegendeel, maar zoals ze zeggen Beauty gets the attention, personality captures the heart. en dat laatste is nu net het probleem…

mamahttp://quizilla.teennick.com/user_images/K/kirstencohen/1093184066_ng_361x500.jpg

papa http://www.watchinguglybetty.com/wp-content/uploads/2007/02/12438531451press221200794855am.jpg

Waarom deze personage mij aansprak
Toen ik op het forum keek, bleek dat de tweede opdracht al online stond, en dat bijna iedereen al gekozen had. Dit maakte het voor mij veel gemakkelijker om te beslissen, en uiteindelijk heb ik uit de vier overgebleven links deze genomen. Waarom? Ik had zin om eens iets totaal anders te doen, tegen alle clichés in. Geen zwartharige scene emo, of een meisje dat bij de populaire trutten hoort op school, maar uiteindelijk toch heel lief blijkt te zijn. Nee- Aline is gewoon verwend. Ik heb gekozen voor die foto, omdat ze gewoon de arrogante uitstraling heeft, en je daar een hele personage kan aan breien. Ook zat dit idee van karakter al lang in mijn hoofd om ooit eens een verhaal mee te starten, en dit was het ideale moment om het eens uit te werken. ^^


Reacties:


Kayley
Kayley zei op 27 feb 2010 - 19:09:
Me glad you made it on time! ^^
En ik kan de foto van Aline niet openen, is dat normaal?

Haar papa is trouwens eng ()