Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Camp Rock, ... » 3

Camp Rock, ...

16 maart 2010 - 14:16

927

1

187



3

okee, dit hoofdstuk sucks! tenminste dat vind ik XD reactie please

''Weg? Hoe bedoel je weg?'' Vraagt Nate dringend aan Shane. ''ze moest haar veter strikken, en ik mocht langzaam door lopen dus liep ik langzaam door totdat ze angstg mijn naam riep, toen ik me omdraaide zag ik nog dat ze meegsleurd werd. Ik ben er toen achteraan gerend, maar kon niemand vinden.'' Shane zakt op de grond neer. hij steunt met zijn hoofd op zijn handen. ''Maar je kon dus niet zien wie het was?'' verbreekt Caitlyn de ongemakkelijke stilte.''Nee, jammer genoeg niet.'' Antwoordt Shane, nu met boosheid in zijn stem. Wie Mitchie ook heeft gaat ervan lusten, denk Shane boos.

Mitchie kreunt, waar is ze nu weer beland? Mitchie open haar ogen. er verschijnt een gezicht boven haar, ze kent dat gezicht, maar waar van?
''Hoi Mitchie, ken je me nog?'' Zegt het gezicht. Mitchie schudt haar hoofd.
''Misschien zegt de naam Micah je wat.''
Mitchie schrikt. Nu weet ze het weer. Die jongen is Micah, de jongen waar ze 2 jaar terug verkering mee heeft gehad. totdat hij haar bedroog, toen kwam ze erachter dat hij haar had gebruikt om bij haar toen-nog-vriendin in de buurt te komen. Allemaal pijnlijke herinneringen komen weer boven.
''Ik wil weg,'' zegt Mitchie boos.''Je mag zo weg,'' reageert Micah rustig.
''Waarom doe je dit? Wat wil je van me?'' Vraagt Mitchie.
Micah sleurt Mitchie overeind. ''Je gaat! Je begint me op de zenuwen te werken met je gevraag'' He? Denkt Mitchie verbaasd, dat is snel.
Micah duwt Mitchie de deur uit. Met een briefje in haar hand.
''Geef dat maar aan je vriendje! En lees het niet zelf, want daan gaan er erge dingen gebeuren.'' Mitchie rent angstig weg, naar het meer.

Als ze daar aankomt ziet ze Shane zitten, met de rest om hem heen.
Mitchie rent erheen,''Shane! Shane!'' Shane kijkt op.''Mitchie!'' Shane rent naar haar toe, Mitchie valt huilend in zijn armen. ''Shhh, sshh, het is voorbij, rustig maar.'' Sust Shane haar. ''Ik moest dit aan je geven van hem.'' Snikkend geeft Mitchie het briefje aan Shane. Als Shane het briefle leest wordt hij wit van schrik. ''hee? Gaat het wel?'' vraagt Nate. Hij pakt het briefje, Nate wordt rood van woede.''hoe durft hij?!'' ''Wat staat erin?'' Vraagt Mitchie die wat rustiger is. Nate geeft het briefje aan Mitchie. Die leest hardop wat er in staat:

''SHANE, MAAK HET UIT MET MITCHIE EN GA NIET MEER MET HAAR OM!
ANDERS ZAL IEDEREEN DIE JE LIEF HEBT PROBLEMEN KRIJGEN. OOK MITCHIE!!
DAT BEGINT KLEIN MAAR WORDT STEEDS ERGER...''

Mitchie laat het briefje vallen, ''oh nee.'' Ze loopt naar Shane toe en geeft hem een knuffel.''Dan ga ik maar weg,'' zegt ze somber. Mitchie loopt weg van iedereen, naar haar cabine.
Shane kijkt haar verward naar. Maakte ze het nou net met hem uit?
''Mitchie!'' Shane rent achter haar aan.''Wacht even!''
Als Shane haar heeft ingehaald stopt ze eindelijk.''Waarom zei je dat nou?''
''Nou,'' begint Mitchie,''het staat toch in dat briefje? En ik wil jou geen pijn laten lijden door mij!'' Voordat Mitchie weer weg kan lopen pakt Shane haar arm vast.''We kunnen hem wel aan, wij zijn met z'n vijfen en hij is alleen.
Weet je trouwens wie het is?'' ''Ja,'' zegt Mitchie.''Het is...'' Mitchie begint te huilen.''Het is Micah. Het huilen wordt steeds erger. Mitchie's schouders schokken wild. Shane slaat een arm om haar heen.''Wie is Micah?''
Mitchie snikt, dit wil ze helemaal niet vertellen. maar ze zal wel moeten, ze heeft zichzelf voorgenomen om deze zomer eerlijk tegen Shane te zijn.
Mitchie begint met vertellen.''2 jaar geleden ik was op school, en er werd die dag de hele tijd over me gefluisterd en naar me gewezen. Wat hebben die mensen dacht ik, maar toen vertelden Sierra en Dianne me dat Micah de lekkerste van de hele school met me uit wou. He? Dacht ik toen. Ik kon het niet geloven, maar aan het einde vande dag, toen ik bij mijn kluisje stond kwam Micah dus naar me toe. Hij vroeg of ik die vrijdagavond met hem uit wou. Ik zei natuurlijk ja.'' Shane's gezicht betrekt een beetje.''Maar dat was voor ik jou ontmoette,'' zegt Mitchie snel als ze zijn gezicht ziet.
''Maar in elk geval, die vrijdagavond om acht uur kwam hij mij dus ophalen.
En we gingen naar de film Twilight, het was heel gezellig toen.
Die maandag haalde Micah me op om naar school te gaan. Maar voordat we naar school gingen vroeg hij mij om verkering. En ik zei dus ja! Omdat ik dat wel zag zitten. nouja, er gingen een paar weken voorbij. Maar doordat ik met Micah had verwaarloosde ik Sierra heel erg. Dat vond ze niet leuk.
Maar Diana vond het niet zo erg, die begreep het wel. Maar op een gegeven moment kwam Micah steeds minder vaak langs en wou hij ook minder afspreken, ik dacht dat hij het gewoon heel druk had. Tot dat ik op een dag door het park liep en Micah en Diana zag zoenen.
Micah zag mij ook en zei ook gewoon tegen me dat hij Diana leuker vond en dat hij er geen spijt van had dat hij me had bedrogen. Ik was er kapot van, gelukkig vergaf Sierra me dat ik haar zo had verwaarloosd. Zonder Sierra weet ik niet hoe ik er overheen moet zijn gekomen.''
Shane trekt Mitchie tegen zich aan. Die begint te huilen, ''ik snap niet wat hij nou van me wil. Ik ben bang Shane.'' Mitchie kijkt hem recht aan, Shane kan de angst in haar ogen lezen.''Er is niks om bang voor te zijn, wij zijn met z'n vijfen, hij is alleen.'' Dat kalmeert Mitchie een beetje, Shane heeft gelijk.
''Mitchie!'' horen ze ineens iemand roepen.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 4 april 2010 - 15:54:
Aaaahw Let me know, wanneer je verder bent