Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Georg lovestory » H1

Georg lovestory

12 dec 2008 - 16:48

528

0

255



H1

‘Hey gek! Word wakker man! Schiet op monster komt zo!’ ‘Huh.. wat?’ ow shit ben ik weer in slaapgevallen? Opeens voel je een elleboog in je schouder. ‘Auw man!’ schreeuw je, maar je word al snel gesssttttt..... door de klasgenoten om je heen. Je kijkt eens om je heen, maar het enige wat je ziet zijn je klasgenoten die hard leren voor de toets. En ja, daar word je slaperig van. Monster.. zo noemen jij en Iris hem, geeft natuurkunde. Voor jou een makkie, maar Iris heeft er wat moeite mee. ...Pats... weer een elleboog. ‘Jemig Iris moet dat!’ fluister je hard. ‘Hij komt terug! Ik zie hem’ is je antwoord.

Daar gaat hij dan ‘Eindelijk!’. De bel. Je pakt snel je spullen en schiet de gang op. Daar zie je rustig en langzaam aan de lokalen leegstromen en de gang vol. Je zoekt Iris, maar die blijkt onvindbaar. Maargoed zo groot is ze niet. Ongeveer één meter zestig, tien centimeter kleiner dan jijzelf. Een meter zeventig ben je dus, maar iets langer zou je beter vinden. Waarom weet je niet. Het lijkt gewoon beter om net iets groter te zijn. Iris zal wel bij de hoek zijn. Daar zitten jullie altijd als het pauze is.

Deze keer is alleen anders. Jullie zouden gaan bespreken welke concerten jullie gaan bezoeken deze zomer. Iris heeft rond deze tijd alijd een hele lijst met artiesten en op vakantie gaan wordt het dit jaar toch niet. Ja hoor, Iris zit al klaar samen met Marina en Julia. ‘Hey meiden’ groet je en propt je tussen de anderen. ‘Wat hebben we in de aanbieding?’ ‘Nou, een hele lijst’. Je had niet anders verwacht. Julia: ‘Ik had gehoord dat Good Charlotte komt op pinkpop!’ ‘Echt?’ Dit verbaast je. Je bent wel een beetje fan van ze, maargoed zo’n amerikaanse band tourt over de hele wereld en komen dus eigenlijk nooit hier heen. Een mooie kans dus! Met dat je dit dacht geef je Iris de opdracht deze zeker even op te schrijven. Ze zal het wel geweten hebben, dat is namelijk erg goed te zien bij Iris, die grijnst van oor tot oor. Gelijk er na kijkt ze ernstig en zegt: ‘ik wil ook nog even de mededeling doen dat Tokio Hotel komt op een, een of ander festival net over de grens in Duitsland. In koor roepen Marina, Julia en jij: ‘Echt?!’ en beginnen gelijk te gillen als Iris ja knikt. Dat deze niet overgeslagen mag worden, mag duidelijk zijn. Zo maken jullie de verdere lijst af en belanden de volgende bands op de planning:

Tokio Hotel (dikgedrukt,schuin gezet én onderstreept!),
Good Charlotte (DE unieke kans),
Di-rect,
Within Temptation,
Leaf,
Amy macDonald (niet echt een band maargoed) en de Toy-Lads.

‘Deze laatste is nieuw en uit de buurt’ wist Iris te vertellen, dus ze zullen wel leuk zijn. Wel een beetje apparte naam niet? Denk je in jezelf. Iris had gezegd dat ze goed zijn dus we zullen zien wat het daar wordt. Zo ver van huis is het niet dus... Dat van Tokio Hotel daarin tegen is best een eind weg. ‘Wian! Ga je mee?’ Iris roept, Ik zat dus weer te dromen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.