Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Een appartement in Berlijn. » 4.

Een appartement in Berlijn.

28 feb 2010 - 19:37

467

0

213



4.

Nikki pov.
We stappen in de auto, Bill wil naast mij komen zitten. Maar Carmen is hem voor. “ga jij maar bij je broer zitten.”¯ Lacht Carmen. Zelf vind ik het jammer dat Bill niet naast me zit, maar ik kijk in mijn achteruitkijkspiegel en kan Bill goed zien. “Ze is echt leuk hé?”¯ hoor ik Tom aan bill vragen. “Wie bedoel je? Nikki?”¯ “nee lul, Carmen. Ze is echt knap! T mooiste meisje dat ik ooit heb gezien!”¯ ik hoor t Tom zeggen en stoot Carmen aan, en vertel t haar. “Nou Tom, die Nikki is ook Awesome knap!”¯ ik begin te lachen om wat Bill over mij zegt, en word een beetje rood. En weet het te verbergen door me op de voorbij ganger over te laten steken. Als we bij ons appartement aan komen, staat de makelaar voor de deur van de lift. “Hallo, ik ben Bill Kaulitz en dit is mijn broer Tom. Wij willen graag komen kijken voor het appartement nummer 10.”¯ “Ik ben Chantal Sykes. Als u wilt kunt u mee lopen.”¯ Als we in de lift staan drukken we op de 2 verdieping. We laten Tom en Bill alleen met de makelaar en lopen door naar ons eigen appartement.

Bill en Tom pov.
Wow, wat een mooi appartement. Ik wil hier echt wonen. “Bill, wat vind jij der van?”¯ “Wel leuk! Eigenlijk super!”¯ “Ja hé, hoeveel kost het? We kopen het!”¯ “1600 euro per 2 maanden.”¯ Antwoord Chantal. “Oké dat is goed, wanneer kunnen we der in?”¯ vraagt Bill nerveus. “Morgen middag na 3 uur.”¯ Antwoord Chantal. “Oké, dat is goed.”¯ “Ja? Dan mag u hier u handtekening zetten, en op welke naar het moet.”¯ Bill zet zijn handtekening. “Oké, dat is geregeld. Dan zie ik jullie morgen om 3 uur.”¯ Chantal geeft ons een hand en loopt naar de lift. “kom we gaan het de meiden vertellen.”¯ We lopen samen naar het appartement naast onze, en zien dat Carmen open doet. “Hoi, kom verder.”¯ We lopen verder en kijken onze ogen uit. “Mooi huis hoor dames.”¯ Lachen we. “Danke.”¯ Antwoord Nikki vanuit de keuken.

Carmen pov.

“En hebben jullie het gekocht? Of moesten jullie der over na denken?”¯ vraag ik. “Nou, Bill en ik hebben besloten het te nemen, en krijgen morgen de sleutel!”¯ “Nice, wanneer gaan jullie je spullen halen?”¯ vraagt Nikki als ze met koffie en thee aan komt. “Vanavond, na dat we uit eten zijn geweest.”¯ “Dat past toch nooit in de auto?”¯ “nee maar we laten het morgen bezorgen. En slapen vannacht in een hotel.”¯ “Oké, jullie mogen ook wel hier slapen hoor?”¯ “Mag dat van mij wel?”¯ vraagt Nikki lachend. “Nou, vooruit.”¯ Lach ik. “Dat word leuk.”¯ Lacht Tom een beetje schaamtelijk. “Ik ga nog niet met je neuken als je dat denkt meneer Kaulitz.”¯ Lach ik


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.