Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Een appartement in Berlijn. » 5.

Een appartement in Berlijn.

28 feb 2010 - 19:39

496

0

177



5.

Tom pov.
Jammer, maar dat komt vast wel. Ik vind der echt leuk. * Tril Tril * “Met Tom Kaulitz?”¯ zeg ik als ik het nummer niet herken. “Met Gustav. We hebben een huis gevonden in Berlijn!”¯ “Ja en wij een appartement die we hebben gekocht.”¯ “Nice, we wonen dichtbij de stad. En goed uitzicht op die mooie appartementen der tegen over.”¯ “Daar wonen wij sukkel.”¯ Lach ik. “Oh vet! Nou komen jullie vanavond naar Magdeburg of niet?”¯ “Denk van niet, we hebben een date.”¯ “Oh god Tom alweer?”¯ “ja jaloers?”¯ lach ik. “Nee hoor, ik heb ook een leuk meisje ontmoet. Ze komt morgen om 5 uur langs. Zou ik der voor stellen? Als jullie daar wonen en alles in het appartement zetten?”¯ “Oké. Tot morgen.”¯ “tschus gozer.”¯ Ik hang op en iedereen kijkt me vaag aan. “Gustav, of we thuiskomen. En hij heeft een huis gekocht met Georg tegenover ons appartement.”¯ “o mijn god, dat word hamster attack”¯ roept Bill uit. “Nou en, hij heeft een vriendin zegt ie.”¯ “Haha hij wel!”¯ lacht Bill hard. Ik moet van mijn broertjes reactie lachen.
Bill pov.
“is het goed als ik even ga douchen?”¯ vraag ik aan de dames. “Oké, is goed. Ik laat je wel even zien hoe de douche werkt.”¯ Zegt Nikki en ik volg haar. “Ik heb nog even zin om de stad in te gaan, heb je zin om mee te gaan? Tom die is na een uurtje wel uit gekeken. Ik weet niet hoe het zit met die vriendin van jou.”¯ “Nou ik denk dat ze geen zin meer heeft, omdat het best laat is. Even kijken, het is kwart over 3. Maar ik wil best met je mee, ben je niet bang herkent te worden?”¯ vraagt Nikki bezorgt. “Ach word ik toch wel, of ik nou make-up op heb of niet. Ik val gewoon op, dus dat maakt niet uit.”¯ “Oh oké, dus hoe laat wil je weg dan?”¯ “over een kwartiertje?”¯ “Oké, ik geef het even door aan Carmen en aan Tom dat wij even gaan winkelen. Ik heb de douche al voor je aan gezet.”¯ “Dankje, tot zo.”¯ Ik kleed me om en ondertussen is Nikki naar Tom en Carmen gelopen.
Nikki pov.“Bill vraagt of ik zin heb om mee te gaan winkelen, is het goed als we dat gaan doen Car. Dat je alleen bent met Tom?”¯ “Nou , we zijn net terug. Jullie kunnen ook morgen gaan?”¯ “Morgen is het zondag meisje, dus dat gaat niet”¯ lacht Tom. “Dat is waar Carmen, mag het als je blieft?”¯ “Hallo Nikki neem je eigen beslissing, je bent 19 hoor.”¯ “Dat is waar, ik heb namelijk zin om te ..”¯ verder kom ik niet, want ik hoor geroep uit de douche komen, “Shit! Ik ben vergeten hem een handdoek te geven. Ben zo terug.”¯ Als ik bij de badkamer kom geeft ik Bill zijn handdoek door de deur op een kiertje te zetten en geef hem aan. Ik durf niet te kijken, dus loop maar terug.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.