Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Georg lovestory » H2

Georg lovestory

12 dec 2008 - 16:49

408

0

244



H2

Na de laatste les pak je gauw je fiets en fietst in een rap tempo naar het station. Met wat geluk haal je de trein nog en ben je best vroeg thuis. Op het station is voor als nog niets interesants te vinden. Behalve dan die ene jongen. Haha... net de trein gemist. Jij gelukkig net niet en je zwaait de jongen nog even na, met een grote lach op je gezicht.

Je loopt de coupe door, opzoek naar een plekje, maar die blijkt niet makkelijk te vinden. ‘Ow gelukkig’ er is nog een bankje vrij en dus plof je neer en setel je je naast het raam. Als je dan eindelijk thuis bent pak je snel wat drinken en spurt naar boven. Lekker even rammen op je gitaar. Zo speel je een halfuur lang 3 liedjes, die je telkens weer herhaald om te verbeteren of gewoon omdat je ze te mooi vind om niet te spelen.

Je hoort eerst geklop en verstoord kijk je op, als ineens de deur open vliegt en Iris half rennend binnen komt. Het gebrabbel lijkt wel onverstaanbaar russisch, terwijl ze nog nahijgt van de actie er voor. ‘Relax man! Wat is er?’. ‘Wian...*hijg.. Echt... Gaaf... je moet komen!’ ‘ow, oke.’ Je zet je gitaar weg en loopt heel droog, met Iris, zo opgevokt als ze is, mee naar beneden. Daar aangekomen grist ze het krantje uit je broer zijn handen en drukt het in je gezicht. ‘Kijk! Daar!’ na nog geen 3 regels te hebben kunnen lezen, neemt ze het zelf voor haar neus en leest het hard op voor:

Tokio Hotel open air tour door Europa?!
Ja.. het is zo ver. Tokio Hotel is er weer met een nieuwe tour. Ook deze keer komen ze in Lingen en wij geven kaarten weg incl.(!) een Meet & Greet met de jongens in eigen persoon!
Wat moet je doen....


‘Zie! Geweldig niet?! Zo kunnen we, én gratis kaarten, én een meet en greet met hun krijgen! Stel je voor man... Ik samen met Bill op de bank en Jij! Jij ligt ergens in een hoek met Georg te flirten en te flikvlooien! Haha ik zie het al voor me!’ ‘IRIS!’ roep je en je geeft haar gelijk een stomp. ‘Niet waar mijn familie bij is graag!’ ‘Maar het is toch super?’ antwoord iris. ‘Kom laten we gelijk aan de slag gaan.’ En zonder op antwoord te wachten trekt ze je aan je arm mee naar boven.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.