Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Coincidence doesn't exist » 9.

Coincidence doesn't exist

28 feb 2010 - 21:21

833

5

435



9.

Tom
Wat te doen als de ex van je broer huilend in je armen valt voor dummies. Ik wou dat ik zo’n boek had. Ik wou dat ik het nu, hier, bij me had. Als ik oud ben en geen leven meer heb schrijf ik het. Beloofd. Maar nu - nou - wat nu? Oh god, wat nu? Ik voel mijn shirt langzaam nat worden, korte plukjes blond haar kriebelen in mijn gezicht. Zachtjes wrijf ik over haar rug - iets anders kan ik niet verzinnen. Oh, ik wou dat Bill hier was. Hij zou het wel weten. Wat ik moet doen, bedoel ik. Al zou hij waarschijnlijk ook gaan huilen zodra hij Jamie zou zien, en dan zou ik me al helemaal geen raad meer weten. Nee, hij kan er maar beter niet zijn. Of hij alleen, en ik niet. Oh, het maakt ook allemaal niet uit. Punt is dat ik er nu ben, en dat ik geen flauw idee heb hoe je hoort te reageren op zoiets. Subtiel doen is niet mijn sterkste punt. Absoluut niet. Oh, waar ben ik aan begonnen? Waar ben ik in godsnaam aan begonnen? Je deed wat je moest doen, valt een stemmetje in mijn hoofd me bij. Ik haat dat stemmetje. Het doet alleen maar egoïstisch. Ik heb helemaal geen groot ego, ik heb gewoon een stom luid schreeuwend stemmetje in mijn hoofd. Dat is toch niet zo erg? Nee. Ik zeg toch alleen de waarheid. Hm. Soms. Maar dat ik deed wat ik moest doen klopte. Denk ik. Ja. Vast wel. Wat had ik anders kunnen doen? Weglopen? Haar slaan? Ik heb haar al geslagen. Ik heb haar al geslagen, en daar komt dit alles door. Dit alles. Mijn schuld. Het is mijn schuld, en dus moet ik het ook weer oplossen. Moet. Ja. Maar hoe? Misschien moet je iets zeggen, iets liefs. Dat kun je wel. Kan ik dat? Hm. Misschien. Iets liefs, eh? Iets liefs. Wat is lief? Ah, ik weet het niet. Ik weet het allemaal niet. Ik kan het niet. Ik kan helemaal niets.
‘Oh Jamie, ik weet het niet meer.’
Twee helder blauwe ogen, fonkelend in het licht van het gloeilampje boven ons, omrand door een dun randje uitgelopen zwart spul kijken me aan. Een plukje haar kleeft aan wang, ze bijt op haar onderlip. Ze is mooi. Ze is heel mooi.
‘Wat weet je niet?’
Ik zeg niets. Ik kan het niet. Ik kan niets zeggen. Ze is zo - zo - ze is - zichzelf. Ja. Zichzelf. Maar op een andere manier, anders dan normale mensen. Ze is - ze heeft iets speciaals. Iets dat haar mooier maakt dan ze al is. Iets prachtigs. Iets zeldzaams. Iets waar je alleen maar ‘wauw’ over kunt zeggen. Iets dat niet te beschrijven valt. Ja. Ze heeft iets.
‘Tom? Wat weet je niet?’
‘Ik - ik weet het niet - ik - ik -’
‘Het spijt me.’
‘Wat?’
‘Het spijt me.’
Ze trekt even met haar mondhoek - het had een glimlach voor kunnen stellen als ze er niet zo vreselijk verdrietig bij had gekeken. Maar het was ook haar bedoeling niet om te glimlachen, ze wist gewoon niet wat ze moest doen. Net als jij. Ja, stemmetje, net als ik.
‘Wacht even - het spijt je?’
Zachtjes knikt ze, ik voel haar hand trillen. Ze heeft me nog steeds niet losgelaten. En ik haar ook niet.
‘Wat spijt je?’
‘Eh. Nou, dit alles. Ik had - ik - sorry, ik bedoel - het hoort niet van ik doe. Het spijt me. Ik denk, ik dacht..’ Haar stem vervalt, haar gemompel sterft weg. Ze haalt haar armen achter mijn rug vandaan, wil een stapje achteruit zetten. Ze kan het niet. Ik heb haar vast.
‘Blijf bij me. Alsjeblieft,’ fluister ik, zonder echt te weten wat ik zeg. En het maakt ook niet uit.
‘Oh Tom.’
Oh Jamie. Ik zeg het niet hardop, ik denk het alleen. Mijn ogen zeggen wel genoeg. En haar ogen ook. Naast alle pijn en verdriet ligt een heel klein beetje hoop, een onuitgesproken ‘dank je wel.’ En ik - ik geloof dat het maar al te graag gedaan is. Jay verstopt haar mooie gezichtje weer in mijn vest, haar schouders schokken, haar handen trillen weer - of eigenlijk - nog steeds. Ik weet niet of ze huilt of niet, maar het maakt eigenlijk ook niet uit. Het maakt niet uit, want we hebben gedaan wat we moesten doen. Wat we konden doen. Wat er nou eenmaal zo besloten is, door iemand, of iets, of watdanook. Er is iets veranderd. En dat weten we allebei. Er is iets veranderd. Geen idee wat, maar er is iets veranderd. Een traan valt op haar mooie krullerige haar, ik bijt zachtjes op mijn piercing. Mijn wang laat ik op haar hoofd rusten. Ik huil. Ik huil ook. Ze is niet de enige meer. Ze is niet alleen. Ik ben niet alleen. Niet meer. Zij is er nu. En ik ben er voor haar. Ik ben er. Ik ben er, en ik ga niet meer weg. Niet meer. Niet zolang ze me nodig heeft. Nee. Niet zolang ze me nodig heeft.


Reacties:


xSoParanoid
xSoParanoid zei op 1 maart 2010 - 17:34:
Uhm Tom wat doe je ?
Jamie wa doe je ?
Bill !!! ;x
*dit is krom*
Uhm
Tom jij nie op jamie vallen en nie anders om..

dit verhaal is heel erg cuwte
en mooi <'3 ikwil meer


Groetjes, Pandawandakmeel.


VampireFangs zei op 1 maart 2010 - 14:50:
Weetje dat de enige waar ik nu medelijden mee heb, Bill is?
Jamie mag de pot op. Echt heel erg.
En Tom ook.
En nu gaat iedereen me haten O.O
Maar ik meen het, hoe kunnen ze nou zo klef zitten doen terwijl
Bill daar zit te huilen?
Ja zij huilen nu ook. Onlogica. Maar bij Bill raakt het me meer.
Oh Bill *hugt scherm*
En Kol, dit is werkelijk prachtig <3
Ik ga Tom en Jamie in dit verhaal pas weer mogen als ze normaal doen -.-
Puh.
Maar -herhaalt- dit is wauw <3


Melisande
Melisande zei op 1 maart 2010 - 11:34:
Ehm...
Kol?
Je laat ze toch niet verliefd worden hè!
Wantwantwant hoe moet het dan met Bill?
Prachtig <3
Ik zit ook op school :'
Aan de overkant van Nadezh^^
Ho, wacht. Wat is dat nou weer voor kromme zin?
Ik bedoel, tegenover Nadi
Maar ik kan haar niet zien, want er zitten twee computers tussen
Okay, nutteloos :'
Laat maar XD

<33


xNadezhda zei op 1 maart 2010 - 11:15:
[Wat Kay zegt, want ik ben sprakeloos.]

Als Tom en Jamie verliefd worden, dan ga ik heel hard gillen! Ö
Want dan zie ik Bill dus echt wel zelfmoord plegen, echt wel. Arme jongen toch. *trekt Bill in pletknuffel*

Schoolschoolschool, dus geen lange reactie, hoewel je duizend reacties verdient, want dit verhaal is gewoon ontzettend perfect prachtig. En dat meen ik, with all my heart. <3



Kayley
Kayley zei op 28 feb 2010 - 21:34:
Omg
Ik heb tranen in mijn ogen
Kol, het is prachtig.
En dat weet je. Dat hóór je te weten. Dat móét je weten. Dat laat ik je wel weten. Nu. Onmiddellijk.
Laijk, het is dus echt perfect prachtig!
En Jamie mag niet verliefd worden op Tom, en Tom niet op Jamie. Jamie hoort bij Bill.
Ja, true, Jamie hoort bij Bill!

Dus dus dus dus
Snel verder?