Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Een deel van mijn karakter [GS, TH] » -6-

Een deel van mijn karakter [GS, TH]

1 maart 2010 - 7:36

404

0

214



-6-

''Ahhh, die is lief!'' roept Sas opeens.

''Ahhh, die is lief!'' roept Sas opeens. Ik kom naast haar staan, en kijk samen met haar naar een witte husky, hij is samen met een golden aan het spelen. Er komt een man bij staan en lacht.
''Dat is een officiële rashusky, hij heeft een hele vreemde naam. Samsung.'' zegt hij.
Sas en ik kijken van de hond naar de man, en schieten dan in de lach.
''Ik kan met hem bellen'' lach ik. En Sas doet vrolijk mee.
''Hoe veel kost tie, en kan hij al lopen?'' vraag ik dan opeens zakelijk. De man bekijkt me keurend. Hij denkt zeker dat ik niet blind ben of zo.
'' Ja, hij kan al lopen, en kost 1000, meenemen?'' ik knik.

Mijn pinpas haal ik door het dingetje. De man knikt me toe, en geeft me de riem met de hond.
''Hartelijk bedankt'' zeg ik hem, en loop met Sas naar buiten. Ik laat de hond achterin springen, die daar braaf gaat liggen en ik loop om naar voren. De auto word gestart, en even later, zijn we onderweg naar huis.

Samsung en Dobsel zijn aan het kloten, vechten een beetje speels om het voer, maar komen er wel uit. Sas en ik eten aan de keukentafel.
''Wat gaan we doen straks?'' vraagt Sas me. Ik denk na.
''Weet niet, foto's maken?'' ik haal mijn schouders op. Sas begint stralend te lachen. Fotograferen is haar hobby, dat wilt ze later ook gaan doen. Binnen drie tellen heeft ze een camera in der handen. Ze kan het gewoon weg niet laten..

Een paar uur, en een paar foto's later, zitten we achter de computer. We bekijken de foto's die net zijn up-geload. Net als we op msn komen, is Tokio Hotel afgemeld. Die zien we morgen al denk ik dan.

Veel te snel gaat de tijd voorbij. Aan de ene kant heel kut. Maar ook heel leuk. Ik loop nog even naar beneden voor de honden. En kom dan terug met drinken en chips. Sas valt meteen aan op naturel chips. En ik drink rustig mijn drinken op. Onder mijn kussen liggen de kaartjes.

''Weltrusten Sas, tot morgen'' mompel ik. Mijn ogen vallen dicht, en ik beland in dromenland.

Ergens, in Berlijn, in een arena..Zit Tokio Hotel. Zijn ze aan het uitladen, en gaan ze daarna slapen. Worden ze om 5 uur wakker, en doen ze een soundcheck. Terwijl twee meiden. Twee. Nog slapen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.