Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pirates Of The Caribbean » Just the Way of Life » II/II II/II I

Just the Way of Life

4 maart 2010 - 14:15

231

1

214



II/II II/II I

Ik keek naar de grond. Ineens begon het te stommelen boven.
'White Diamond! White Diamond!'werd er gegild. Ik vroeg me af of dat eetbaar was. Ik keek Robin aan, en ook zij was wit van schrik. Ik ging tegenover haar zitten.
'Maar van dit kind dan..'begon ik, om vervolgens rood te worden. 'Weet je wel van wie...?'


"Nee!"riep ik terwijl ik naar het dek liep."kom je nog?" vroeg ik halverwege het trapetje. Ik zag Bink al naar me toe rennen. "geef je mesje eens" Braaf gaf hij het mesje. Ik drukte een scherper mesje in zijn hand."met dit mesje mag je alleen op de mensen die je NIET kent slaan. dat zijn slechte mensen, begrepen?"Bink knikte.

Ze kregen ons toen pas door, maar te laat. 'VUUR!' brulde ik met een brede grijns. De kanonskogels knalden met oorverdovend gekraak tegen het zwarte schip aan. Er werd gegild en we gooiden onze enterhaken uit. Het gevecht was begonnen. Het enige wat ik hoorde was geschreeuw, wapengekletter en knallen. Toen zag ik een ventje rondrennen die met een mesje stak. Ik liep met grote stappen naar hem toe, pakte het mesje uit zijn handen en nam hem mee naar het andere schip. Hij gilde de hele tijd, maar ik deed alsof ik het niet hoorde. Mijn bemanning had de anderen na een halfuurtje op mijn schip, samen met nieuwe wapens, kanonskogels, goud, zilver en voedsel.


Reacties:


LadyLondon
LadyLondon zei op 2 maart 2010 - 20:41:
:]