Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Georg lovestory » H7

Georg lovestory

12 dec 2008 - 16:52

528

0

266



H7

‘En mag je?’ hoor je door je telefoon galmen. ‘ehm.. ook goede middag! Haha! Ja ik mag en mijn moeder wil wel mee. Dan hebben we gelijk goed vervoer.’ Je hoort gejuich door de telefoon en je raad dat Iris op dit moment een vreugde dansje aan het doen is. ‘Haha. Iris? Alles goed?’ je grinnikt. ‘Heb jij trouwens ook al gestemd?’ ‘Ja! Jij ook? Ik heb iedere dag een paar keer gestemd’ ‘haha jij ook al? Ik heb ook overal promotie gemaakt voor onze poster.’ ‘Ik hoop echt dat we winnen, dat moet gewoon.’
Na nog een half uur kletsen is het toch maar bedtijd.

De dagen vliegen voorbij. Overal pobeer je samen met Iris jullie poster te promoten. Ook Marina en Julia hebben er aan moeten geloven en ook zij hebben jullie geholpen.. Een paar dagen voor de uitslag gaan jullie naar Duitsland om even lekker te shoppen. En dus zit je al vroeg met je ma in de auto. Iris woont een paar straten verderop en staat al klaar als jullie aan komen rijden. Wild zwaaiend komt ze op jullie af en springt ze in de auto. Als jullie weg rijden zwaaien jullie nog even naar Iris haar ouders, maar jullie zijn nog niet de bocht om of je krijgt van Iris een papierbundeltje in je handen gedrukt en ze zegt: ‘Hier ook een voor jou. Ik heb wat moeilijkere duitse woorden uitgetypt en afgedrukt. Goed hè?’ ‘Ja, wat stom dat ik daar niet aan gedacht heb.’ Je moeder draait de auto de snelweg op en jij zet hard Tokio Hotel op en tegen Iris zeg je: ‘Maar deze ben ik gelukkig niet vergeten’ en gelijk hoor je de bas van Georg spelen. Je droomt weg en half dromend zing je samen met Iris zo hard je kunt mee met de cd.

Na een dik uur rijden zijn jullie dan bij de Duitse grens. Je begint nu spanning te voelen. ‘Heerlijk om in Duitsland te zijn’ zeg je in het niets en je moeder begint te lachen. Iris is te druk met haar boekje met fotos en plaatjes van de jongens en heeft het niet gehoord of gezien. Je tikt haar op d’r schouder en zegt: ‘En mevr. Hoe voeld het om in Duitsland te zijn?’ ‘Ze schiet in de lach en kijkt snel om haar heen. ‘Zijn we echt in Duitsland?’ ‘Ja!’ roep je met vol enthousiastme door de auto.

Gelukkig is je moeder wel wat van je gewend en zegt je lachend, eens recht te gaan zitten. Je draait je weer goed op je stoel en denkt hardop; ‘Ik wil iets zwarts maar ook met felle kleuren. Dan valt het lekker op. Mmm.. een paar gave all stars er onder en dan moet het goed zijn.’ ‘All stars zijn altijd goed Wian!’ brult Iris er overheen. Je lacht. ‘Inderdaad, daar heb je gelijk in, maar deze keer worden het echt hele gave!’ Jammer genoeg bederft je moeder de pret en zegt: ‘zeg wat denk je? Ik ga echt geen vermogen uitgeven aan schoenen hoor! je heb er nog genoeg thuis liggen.’ Snel denk je we zullen zien en je houd wijselijk je mond.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.