Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Georg lovestory » H8

Georg lovestory

12 dec 2008 - 16:53

467

0

256



H8

Eindelijk zijn jullie daar. Je moeder parkeert de auto en jij en Iris springen de auto uit. ‘Wow..’ denk je bij jezelf. Dit is toch wel bijzonder. Je loopt niet iedere dag door een stad in Duitsland. Samen lopen jullie op je dooie gemak door de stad. Gelukkig is het niet heel druk en weet je je een weg te banen door de stad. Alle winkeltjes en winkels die er ook maar een beetje aantrekkelijk uitzien gaan jullie binnen. Er is nog best veel leuks te krijgen hier. Dan in een afgelegen winkeltje denk je het gevonden te hebben. ‘wauw! Iris! Kom eens kijken!’ ‘wat is er?’vraagt ze je. ‘kijk ik heb wat gaafs gevonden!’ roep je terug. ‘laat zien!’ gelijk loop je naar het 1e de beste pashokje en kleed je je om.

Op dat zelfde moment komt er een groepje mensen binnen lopen. Je hebt het amper gemerkt, want je was te druk met je gave shirt. ‘En?! Klaar?’ roept Iris vol verwachting. ‘schiet op man! Je maakt me nieuwsgierig!’ ‘Ja ja!’ je loopt voorzichtig het pashokje uit en gaat voor de grote speigel staan. ‘Oh! Wian! Die staat super goed!’ Jijzelf twijfelt alleen nog een beetje. Ineens hoor je achter je iemand wat zeggen: ‘wow..schön..’ gelijk draai je je om om te zien wie dat gezegd had. Je verstijft compleet. Ook Iris wist niks meer uit te brengen en je moeder is nog rustig kleding aan het uitzoeken. Je keek recht in zijn ogen.. DE ogen.. en DE blik waar je al zoveel over gedroomd hebt! Juist.. Het is Georg die ineens in levende lijve voor je staat. ‘ow.. ehm.. danke’ zeg je met een schorre stem. Hij lacht je vriendelijk toe en gaat in een rekje vlakbij zelf naar kleding zoeken.
Je bent nog compleet in shock, maar Iris niet meer. ‘heb je dat gehoord!’ voorzichtig knik je ja. ‘Nou, nou’ zegt je moeder ineens. ‘Was dat niet die ene jongen van je posters?’ Je komt eindelijk weer wat terug op aarde en zegt gelijk dat dit shirt het moet worden. In koor hoor je ‘ik had niet anders verwacht’ en snel werp je nog een blik met een lach naar Georg die net de winkel wil verlaten. Hij ziet je nog net en glimlacht nog even naar je.

De rest van die dag ben je helemaal in de wolken en houd je je shirt dicht tegen je aan. Je hebt jezelf ook gelijk al voorgenomen deze samen met de zwarte broek en stoere all stars aan te doen naar het concert. Ook Iris had een mooie outfit gevonden en jij nog een paar hele aparte all stars. Je durft het, nu nog, bijna niet te geloven. Dat je hem, HIJ, Georg, daar hebt gezien en dat hij je nog leuk vond ook!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.