Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Georg lovestory » H11

Georg lovestory

12 dec 2008 - 16:54

377

0

297



H11

Na toch best een teleurstelling is het dan eindelijk zo ver. Jullie gaan kamperen vóór het concertplein (het liefst er op maar dat zal waarschijnlijk niet gaan). ‘Dus! Spullen pakken maar!’ gilt Marina boven iedereen uit. De halve aula kijkt haar aan. Ze schrikt even van de reactie van de anderen maar geeft dan een knip oog en zegt: ‘Ja ik moet toch wat in die pauze doen hè?’. Niemand die het meer interessant vind. Iedereen op school begint er nu zo ongeveer erg gek van te worden en hier en daar beginnen sommige zelfs met nare grappen of flauwe geintjes. ‘Jammer dat zij niet kunne zien wat wij zien’ zucht Julia.

Ze zwijmelt al bij het idee dat ze Gustav eens in het echt kan zien. Ze is echt gek op die gast, iets wat ik niet helemaal snap. Oke, hij is sterk en heeft flink wat spieren, maar nog niet een rede voor mij om zwaar verliefd te worden. Georg heeft dat ook en bij dat te minste nog mooi lang haar. Oh en die ogen! Niet te vergeten.. zijn ogen zijn de enige die anders zijn… *zwijmel

De hele dag vraag je Iris al waarom ze nou zo vrolijk is. Ook Marina en Julia hebben het virus gekregen en helpen je mee om Iris zo ver te krijgen dat ze praat. Maar nee hoor. Tijdens de eerste drie lessen is het niet gelukt. In de pauze probeer je het verhaal over de ontmoeting met Georg eens rustig te vertellen incl. details natuurlijk. Marina en Julia staan met open mond te kijken, terwijl Iris instemmend knikt. ‘Hij lachte zo lief’ zucht je nog eens na. ‘ja wian, nu weten we het wel’ kom we gaan naar huis. ‘huh? Wat?’. Marina valt je bij: ‘hoezo naar huis we hebben les hoor’. Iris en Julia lachen. Dan zegt Julia; ‘nou dan hebben jullie echt niet opgelet!’ ‘We hebben het laatste uur vrij van wegen een zieke monster!!’ gilt Iris er achter aan.

‘YES!’ klinkt het in koor en door de school. Zo snel jullie kunnen halen jullie je spullen bij ieder zijn huis vandaan en sjezen jullie naar het station. ‘Eindelijk!’ roep je door de tunnel van het station. Jullie lachen en pakken de trein richting Duitsland!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.