Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Just today [SA] [/slash] » Just today.

Just today [SA] [/slash]

4 maart 2010 - 17:51

1337

0

327



Just today.

De handen van de jongen gleden zacht, bijna plagend, over zijn huid. Vervolgens plaatste de jongen zijn lippen op de licht roze huid van de jongen onder hem. De onderste jongen gooide zijn hoofd in zijn nek en zijn rug kromde wat. Zijn vingers gleden door de blonde lokken van de jongen die hem zo liet genieten.
“Kiro!”¯ kreunde hij zacht en de jongen boven hem keek hem sensueel aan. Daarna boog Kiro zich weer naar onder en drukte verscheidene kusjes op de feniks tattoo van de jongen onder hem. De getatoeëerde vingers werden weer door zijn blonde lokken gehaald en zachtjes werd eraan getrokken. Kiro kon een klein kreuntje niet meer onderdrukken. Zijn lippen werden van de huid afgehaald en andere lippen raakten de zijne. De twee jongens deelden even een gepassioneerde zoen. Ineens draaide de onderste jongen hen om, zodat hij bovenop lag.
“Ah! Yu, wat doe je?”¯ zei Kiro toen hij zijn lippen wegtrok van de andere, gepiercete lippen.
“Gewoon,”¯ fluisterde Yu in Kiro’s oor en hij liet zijn hand over het kruis van de blonde jongen glijden. Kiro kreunde luid en zijn vingers gleden Yu’s haarlijn in. Zijn vingers speelden met de zwarte en rode lokken terwijl hij met zijn andere hand cirkels trok over Yu’s rug.  Die had inmiddels zijn lippen op de zachte, verleidelijke huid van Kiro gedrukt en hij speelde er voorzichtig mee. Hij deed alles om die mooie geluiden Kiro’s lippen te laten verlaten. Yu beet, kuste, zoog, likte. Ondertussen masseerde hij Kiro’s kruis uitgebreid en veranderde de blonde jongen in een kreunend hoopje.
Hij genoot duidelijk van de aanrakingen van de andere jongen, en wederzijds was dat precies zo. Yu’s hand gleed plagend over Kiro’s onderbuik en vervolgens de strakke jeans in. De blonde jongen hapte naar adem en zijn ogen sloten zich trillend.
“Y-Yu.. Asjeblieft..”¯
De gefluisterde bede liet Yu grijnzen, maar hij deed wel wat Kiro van hem verlangde. Zijn vingers begonnen met de sluiting van de strakke skinny jeans te spelen en niet veel later trokken twee sterke handen de broek van Kiro’s heupen. Hij belandde op de twee t-shirts naast het bed, die inmiddels lang vergeten waren.
Yu’s broek en beide boxers volgden al snel en de jongens lagen naast elkaar op het bed elkaar aan te staren. Kiro boog zich net naar Yu’s lippen, toen de zwart harige jongen bovenop hem klom en hun lippen streken slechts langs elkaar. De langste van de twee maakte het echter gelijk goed, door zijn lippen alsnog op die van Kiro te drukken en met de blondine’s tong om dominantie te vechten.  Beiden jongens bewogen hun heupen in een bijna wanhopige manier om wrijving tussen hun geslachtsdelen te krijgen.
Kreunen vulden de kamer en de temperatuur leek, in de weinige tijd dat de jongens er tot dan toe door hadden gebracht, aardig gestegen. Condens druppeltjes begonnen zich te vormen op de kleine ramen die het licht doorlieten die de kamer verlichtte.
Op de tast zocht Yu naar een klein flesje met de glibberige substantie die hij nodig had om hen optimaal te laten genieten. Met één vloeiende beweging opende hij het flesje en hij deed wat glijmiddel op zijn vingers. Daarna sloot hij het flesje weer en legde het weg. Kiro bekeek elke beweging die Yu maakte, terwijl hij zijn lippen likte. Zijn lichaam voelde koud zonder Yu’s aanrakingen en zijn huid verlangde naar de vingers die nu het koude glijmiddel opwarmden.
Yu boog naar voren en drukte zijn lippen weer op die van Kiro. De blondine drukte gewillig terug en hij was tijdelijk afgeleid, waardoor hij verrast was toen hij Yu’s glibberige vingers tegen zijn ingang voelde. Met een half ingehouden kreun trok hij van Yu’s lippen weg. De zwart harige jongen boven Kiro keek hem grijnzend aan en drukte een vinger bij hem naar binnen. Kiro gooide zijn hoofd ver in zijn nek en een luide kreun ontsnapte zijn lippen.
Yu bewoog zijn vinger een beetje, terwijl hij probeerde dat plekje in Kiro te raken die hem zou laten schreeuwen en hem zou laten smeken om meer.
“Bijna,”¯ hijgde Kiro. Yu knikte kort en hij liet de vingers van zijn andere hand over Kiro’s borst dwalen. Ondertussen duwde hij een tweede vinger bij Kiro naar binnen. Kiro’s ogen sloten weer trillend, en Yu kon bijna klaarkomen van het zicht alleen al. Deze staat van Kiro was zeker één van de meest opwindende die hij ooit had gezien, en niet alleen van Kiro.
De vingers van Yu spreidden zich binnenin Kiro. Hij probeerde de blonde jongen zo veel mogelijk te rekken, voordat hij zijn derde vinger ook zou gebruiken. Kiro’s heupen bewogen wanhopig naar beneden, genietend van het heerlijke gevoel dat Yu’s vingers creëerden.
Ineens verliet een schreeuw Kiro’s lippen en Yu grinnikte; hij had Kiro’s gevoelige plek geraakt. Snel drukte hij ook zijn derde vinger naar binnen en hij rekte Kiro zo goed als mogelijk. De ademhaling van Kiro was flink versneld en stonden de zweetdruppeltjes op zijn voorhoofd en borst.
“In. Me. Nu,”¯ hijgde de blondine. Yu haalde voorzichtig zijn vingers uit Kiro en greep weer naar het flesje glijmiddel. Kiro keek gefascineerd hoe Yu een condoom uit een laatje viste en die omdeed. Vervolgens pakte de zwart harige jongen het flesje glijmiddel en deed wat op zijn hand. Hij warmde het even op door zijn handen tegen elkaar te wrijven en daarna smeerde hij het op zijn lid. Kiro wiebelde ongeduldig met zijn heupen; hij wilde Yu snel in zich, hij voelde zich leeg.
Yu positioneerde zich en keek Kiro afwachtend aan. De blondine knikte echter snel, zijn blik gericht op de jongen boven hem. Hij probeerde alle spieren in zijn lijf te ontspannen. Langzaam kwam Yu in hem, en toen hij volledig in Kiro zat wachtte hij geduldig tot Kiro gewend was.
Toen Kiro met zijn heupen begon te wiebelen was dat voor Yu het teken om te bewegen, en hij trok bijna helemaal uit Kiro, om vervolgens weer naar binnen te stoten. Dat werd vervolgens herhaald terwijl Kiro zijn heupen anders neerlegde, in de hoop dat Yu precies goed zou stoten. Dat gebeurde ook en met een schreeuw liet Kiro weten dat Yu precies op zijn gevoelige plek stootte. Yu grinnikte hijgend en hij boog naar voren om zijn lippen op die van Kiro te drukken. Even deelden ze een zoen, maar lang hielden ze het niet vol.
Yu’s gezicht was verborgen in Kiro’s nek en beide jongens kreunden luid. De zwart harige jongen versnelde het tempo iets; hij schoof in en uit de kleinere jongen met diepe, snelle stoten. Kiro haalde zijn nagels over Yu’s rug en Yu kreunde luid.
“Mas-so-gist, h- hè?”¯ lachte Kiro tussen zijn kreunen door. Yu zette zijn tanden kort, maar hard in de huid van Kiro’s nek en een verontwaardigt gilletje verliet Kiro’s lippen.
“Dat. Zal. Je. Le-ren,”¯ grinnikte Yu. Kiro grinnikte hijgend mee, maar ondertussen haalde hij zijn nagels nog een keer over Yu’s rug.
Het tempo werd nogmaals opgevoerd en de spanning kwam samen onderin hun buik. Genot speelde met hun bewustzijn, ultieme dromen kwamen uit. Kiro’s vingers verstrengelden met het dekbed en al zijn spieren spanden zich aan. Zijn knokkels werden wit en alle warmte stroomde naar zijn geslachtsdeel. Bijna pijnlijk beet hij op zijn lip, zijn hoofd naar achter gegooid en zijn ogen strak gesloten. Met één laatste zucht en gil kwam hij klaar over zijn en Yu’s buik.
Yu had dit alles aangezien, en het perfecte zicht plus het aanspannen rond zijn lid trokken hem over het randje en hij volgde Kiro kreunend naar het land van verlossing. Samen dreven ze op een wolk van genot.
Na een tijdje begon Kiro een beetje met zijn heupen te wiebelen en de zwart harige jongen boven hem trok voorzichtig uit hem. Yu viel hijgend naast Kiro neer en sloeg zijn armen om de kleinere jongen.
“Ik neem aan dat we dit nooit weer gaan doen?”¯ hijgde hij.
Kiro keek hem aan. “Nee, alleen vandaag.”¯
Yu boog zich naar Kiro’s lippen en drukte een zachte kus erop. “Alleen vandaag.”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.