Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pirates Of The Caribbean » Just the Way of Life » II/II II/II II

Just the Way of Life

5 maart 2010 - 14:20

209

1

226



II/II II/II II

Toch? Ik denk dat ik binnekort op z'n arabisch over ga... "t word anders eenbeetje veel... Sorry maar toch heb ik(voor de verandering) ene andere plaatje voor robin*schaam, schaam* http://www.photofacts.nl/fotografie/foto/et/robin_driehuizen.jpg dit is der :P

Ik bleef hier lekker zitten. Ik had geen zin om overhoop geschoten te worden door eeen stel kanonskogels. Maar toen Robin zich naar boven wilde wagen, greep ik haar bij haar shirt vast.
'Nee.' Met verwarring in haar ogen keek ze me aan.
'Ik.. Je moet je niet zo inspannen. Da's slecht voor de kleine,'verontschuldigde ik me. Ik wist ook niet wat er aan de hand was met me.
Er werd gegild door een kind op het dek.
'Bink!'riep Robin. Wie is bink? dacht ik bijmezelf. Robin wilde weer het dek op rennen, maar ik greep haar vast.
'Jij blijft hier!' zei ik.


Dat kleine ventje rende weer terug. Een vrouw in een lang shirt met een lint keek me woedend aan. Ik telde iedereen. Normaal waren we met zijn 50en en nu... hé, waar was Sammy? Even later klonk er een schreeuw en kwam dat jochie weer aanlopen, maar dit keer met Sammy's hoofd erop. 'Aaaah,' kreunde ik. 'Mijn beste scheepsrat!' En ik pakte het mesje met het hoofd af en liep met het jongetje op mijn arm naar mijn hut.

"bink!"gilde ik nog, maar bink, noch de vrouw kwamen niet meer die hut uit. Ondertussen was dat schip weer gaan varen en kon ik er niet meer opkomen. "verdomme"


Reacties:


LadyLondon
LadyLondon zei op 5 maart 2010 - 22:49:
<3