Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Georg lovestory » H14

Georg lovestory

12 dec 2008 - 16:55

668

0

231



H14

Nadat je het laatste nummer heb gehoord en Gustav het ritueel heeft volbracht liepen jullie super zenuwachtig met de man mee.. Thomas hete hij en hij bracht jullie naar dat zelfde kamertje weer. Het was druk op de gang iedereen liep van hot naar her. Thomas gaf jullie wat te drinken en na zo’n 10 minuten hoorden jullie geklop op de deur. Jullie hadden Thomas honderd uit gevraagd over het shoppen met Georg en toen ze jullie tegen kwamen, maar ook over hoe nou zo’n show gaat en wat hij precies doet. Dit werd dus best abrupt afgebroken en in spanning wachtte jij en Iris af. Thomas gebaarde naar jou om open te doen. Terwijl je stond te shaken op je voeten trok je zachtjes de deur open. Eerst hoorde je wat gemopper, in het Duits natuurlijk, maar daarna hoorde je verbazing in zijn stem… Zijn stem. Je leek wel versteend en wist absoluut niet wat je denken moest of wilde. Laat staan wat je zou zeggen of wou zeggen.

Ook Georg was de kluts kwijt en staarde je aan. Hij herkende je gelijk, maar wist ook niet wat hij zeggen moest. De deur vloog ineens ver open en Thomas kwam naast je staan. Hij vertelde Georg en natuurlijk Tom, Bill en Gustav wie je was en waarom je hier stond. Je glimlachte en knikte om alles wat Thomas zei te beamen.. Je vond alles nu wel best. Je stond per slot van rekening met jou meest mooie jongen, oog in oog. Terwijl je bijkwam zag je dat Georg ook lachte en rustig liep je naar binnen. Je kreeg van alle jongens een hand en Thomas zorgde er voor dat je natuurlijk naast Georg kwam te zitten.

Alles ging in het Duits.. maar zo snel dat jij en Iris absoluut niet wisten waar het over ging. Je vond dat je er dom bij zat en lacht maar wat mee. Op gegeven moment voelde je in je zak je mobiel trillen. Je pakte hem en keek wat er was. Iris vroeg je gelijk wie, wat, hoe en waar, waarop je antwoordde, ‘ het is Marina maar.. ze wil weten of we nog lang gaan blijven of niet.’ ‘Ow.. ja.’ Iedereen staarde jullie aan. Van de zenuwen begonnen jullie te lachen en al lachend probeerden je (Georg natuurlijk) duidelijk te maken wat er aan de hand was.

Hij lachte lief en je had het idee dat hij het wel begrepen had, maar gelijk vroeg hij je wat je zou gaan doen vanavond. ‘Weiß nicht’ had je geantwoord. De jongens hoorde je verder praten over de show van die avond en jij nam die gelegenheid om Iris te vragen wat jullie zouden gaan doen. ‘ik heb geen idee, maar ik weet wel dat ik bekaf ben’.
Thomas had deels door waar jullie over pratte en vroeg of jullie ook moe waren en of jullie hier in een hotel zouden blijven slapen. Hij zou wel wat kunnen regelen vertelde hij. Jullie waren natuurlijk super blij met die kans en namen hem dankbaar aan. ‘vielen dank’ hadden jullie dan ook de hele avond nog tegen hem gezegd.

Na het hele gebeuren zijn jullie met Thomas mee gegaan. Hij regelde een kamer in het hotel waar de jongens en alle beveiliging zouden verblijven. De hele avond hadden jullie nog wat rond gehangen in het hotel met de jongens. Je merkte wel dat Georg je zeker zag zitten, maar hij deed het rustig aan. Je vond het wel goed. Alles was goed. Zolang hij maar in de buurt was.

Toen jullie naar bed gingen hield hij zijn hand op je schouder en wenste je nog even extra een goede nacht toe. Je smolt weg en Iris trok je mee naar boven. De jongens lachten en riepen jullie nog wat na terwijl jullie de lift in stapten op weg naar jullie kamer. Eenmaal in bed zei Iris voldaan: ‘wauw.. ik moet vaker flauw gaan vallen zeg’ ‘Nou liever niet’ was jou reactie. En jullie sliepen al snel.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.