Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Ik ben Yaren. » Hoofdstuk 9; Vuur

Ik ben Yaren.

7 maart 2010 - 18:47

605

6

496



Hoofdstuk 9; Vuur

Ik heb het echt gedaan. Ik heb hét geschreven. Niet te geloven dat ik dit heb gedaan, dat ik het allemaal opnieuw heb moeten beleven. Door mijn eigen stomme schuld heb ik mezelf meer pijn gedaan dan iemand anders ooit kan doen door erover te beginnen, want dit heb ik écht zelf gedaan. Letter voor letter heb ik het zelf opgeschreven, niemand die me dwong om het te doen.

Laat me even duidelijk maken dat niets van het voorgaande gelogen is, niet verzonnen door een fantasierijk kind. Nee, maar ik zou wel willen dat het zo was. Het is één ding om ontvoerd te worden, om opgesloten te worden. Maar verkracht worden door je bloedeigen oom brengt mijn hele verhaal naar een volgend niveau. Het gebeurde zo vaak, en ik haat mezelf ervoor dat ik hem keer op keer liet begaan. Altijd hetzelfde tafereel. Ik hoorde zijn auto komen en zorgde ervoor dat de kamer niet te slordig lag, dat maakte hem minder kwaad. Hij kwam binnen, beval me de emmer leeg te maken en mijn flessen te hervullen met kraantjeswater. Terwijl hield hij me in de gaten en smeet ook wat nieuwe conservenblikken naar binnen. Dat moest ik mee naar de kamer. Hij trok mijn kleren uit, die trouwens veel te klein waren, en smeet ze in de hoek van de kamer. Op het nachttafeltje lag altijd een stapeltje vers gewassen kleren. Een te klein shortje, een shirtje en een onderbroek. Meer had ik volgens hem niet nodig, en dat voor minstens tien dagen. Met zijn beide handen nam hij me dan op en moest ik gaan liggen. Hij begon me altijd eerst te kussen, en ik moest meedoen. Vervolgens moest ik zijn shirt uittrekken en deed hij zelf zijn broek los. Zijn buik schuurde tegen me aan terwijl hij dan ruw in mij kwam. De eerste keren schreeuwde ik moord en brand, maar dat volgde enkel in meer blauwe plekken en gekneusde ribben. Na die keren gaf ik het op, liet hem begaan maar schreeuwde me van binnenuit in stukken. Eerst denk je dat het wel overgaat. Dat hij gaat zeggen dat het een grapje was, en me dan terug naar huis laat gaan. Maar als die periode voorbij was, en ik besefte dat ik dit zou moeten blijven ondergaan, dan pas werd het bittere ernst.

Naast hetgeen wat hij me liet ondergaan in de slaapkamer zorgde hij nog voor andere bijkomende zaken. Alles wat hij was, dat werd ik. Ik begon te eten zoals hem, te praten zoals hem en te lopen zoals hem. Zelfs mijn gedachten waren synchroon met de zijne.
En dan had ik het niet over weten wat hij wou eten, of wat hij leuk vond. Maar dan heb ik het echt wel over pure gedachten. Enkel en alleen dat. Kan je geloven dat ik zelfs snapte waarom dat hij dit deed met mij? Walgelijk, ik weet het. Maar ik kon zien dat hij dit wou, dat hij mí­j wou. Niet dat ik mezelf zo geweldig vond, maar het was iets in zijn ogen. De manier waarop hij keek naar mij, hoe hij me aanraakte. Het was vies, afschuwelijk en ik wou dat het stopte, maar ergens diep vanbinnen had ik respect voor hem.

Mijn hele leven zal ik de gevolgen dragen van zijn acties, zijn daden.

Ik heb je gezegd dat ik je zou verbranden als ik zou schrijven wat er gebeurt was. Wel, het moment is daar. Hier eindig jouw tijdperk als het dagboek van Lies Cooreman. En eerlijk gezegd, ik hoop de het vuur alles van je reduceert tot as. Ik hoop zelfs dat het een beetje pijn doet.


Reacties:

1 2

MyReflection
MyReflection zei op 19 maart 2010 - 21:33:
Dit mag gewoon niet het eind zijn,
dat kan gewoon niet,
ga alsjeblieft verder,

xx


RNN
RNN zei op 10 maart 2010 - 17:06:
DIT IS NIET HET EIND!
Dat mag niet! O_O


Melisande
Melisande zei op 7 maart 2010 - 22:34:
Oh god...
Nee, dit is toch niet het einde?
Dat kan serieus niet zo zijn Ö
Want oh echt serieus!
Dit is zó mooi en zó verschrikkelijk O_O
Het is echt gewoon té afschuwelijk en als dit het einde is van het verhaal...
Dan word ik serieus niet blij, weet je dat?
Ik wil echt nog iets vrolijks!
Ik kan het gewoon zo echt niet afsluiten en haar nu achterlaten Ö
Dat zou echt zelfmoord zijn XD
Ik zou de rest van mn leven blijven nadenken over of ze nou serieus vrolijk werd bij TH of dat alleen maar speelde...
Snap je nog wat ik bedoel?
Nee, vast niet XD
Maar goed, even kort samengevat:
Oh mijn god, als dit het einde is dan vermoord ik je XD
Is dat duidelijker?


<3


adelain
adelain zei op 7 maart 2010 - 21:52:
again... wow...
woorden wo0rden gewoon ontnomen.
we hebben enige jaren geleden op school een documantaire moeten kijken waarbij ongeveer het soortgelijke beschreven word. een soort van hersenspoeling die bij de slachtoffers de rest van hun leven overheerste. verschrikkelijk zag het er uit. erg indrukwekkend. en leerzaam mr daarom moesten we het ook kijken @ school...


Xpam05
Xpam05 zei op 7 maart 2010 - 19:44:
Wooooh.
okeee speachless..
echt super mooi!
SNel verdeer?
xxx