Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » das raufe » hoofdstuk 1

das raufe

17 maart 2010 - 18:12

1033

0

191



hoofdstuk 1

ieder hoofdstuk wordt er verteld uit 2 personen aangezien mijn vriendin het andere deel schrijft gaat het soms wat trager enjoy the first !! x kitty

(uit de ogen van kitty)

"I close my eye's, its killing me. we..."


Hard zing ik mee. Als Emmeke binnenstormt en de muziek stopzet. Ik kijk kwaad, hopelijk heeft ze een goede reden om dat te doen."Kijk, kijk!" gilt ze, zwaaiend met een brief. Ik gris de brief weg en mijn mond valt open van verbazing. Dat meen je niet ! gil ik mee. Samen doen we en vreugdedans rond het bed.
Ding dong. De bel.
Ik storm naar beneden en spring op Lise, gevaarlijk wankelt ze, maar Emmeke vangt haar op.
Wij mogen meedoen, wij gaan meedoen! " Met wat ?" vraagt ze. de wedstrijd om in het voorprogramma te spelen van Tokio Hotel. Lise gilt mee en dansen dan verder."Er is wel 1 probleem." zucht Emmeke. "Waarom Tokio Hotel?!" Ik lach me kapot om haar gezicht. Emi , Emi toch. Vlug ontwijk ik een klap die op komst was en ren naar boven en zet Tokio Hotel terug op. Maar ik vergat de deur terug op slot te doen. Emi stormt binnen en tackelt me. "Mannen!" gilt Lise. "Wij zijn vrouwen!" gillen ik en Emi samen. Ik krijg er de slappe lach door. Als ik uiteindelijk stop met lachen sleuren ze me mee naar ons kot. Samen oefenen we ons nummer nog een keer.
the mask

don't sugarcoat the words please
learned what i am some time ago
and i know it now, know it very well now
i'm nothing but the filth on your shoe
don't expect me to smile
i'm not smiling for you

(ref.)
i'm taking off the mask forever
no more hiding behind the lies
became tired of the hold that smile
no matter what, i just don't care
from now i'll show myself

yow'll shout i know, knew it all along
you don't like the real me do you ?
and i know now, i know it very well now
i'm nothing but the filth on your shoe
but i'm not like i wred to be
i'm not that little angel
i'm not that little angel
i'm not that little angel anymore

(ref.)
the more i stare
the more i am awake
the real me inside the mirror
so vile and hatefull
yet so true and so faithfull
the real me was locked away

i'm taking off that mask forever
no more hiding behind the lies
breaking down that sacred mirror
no more feathers, no more baby blues
no more apologies when i don't need to
only if that could become true
if i could be myself, nothing but myself!
then would you still be my best friend...
i doubt you'd be


Nog nooit had ik zo goed gezongen. Als de repetitie erop zit, zag ik dat we de hele tijd een bezoeker hadden. Mijn gezicht wordt steenhard." Lisa wat moet je hier ?" Zegt Emmeke."Even kijken wie er zo vals zingt." zegt ze pesterig. "Rot op." antwoord ik. "Ik was hier niet eens geweest maarja, Lise meekomen ons ma moet je hebben."antwoord ze. Vlug vertekt Lise met Lisa. Ik zucht en begin stil Geh te zingen om mijn gedachten te verzetten. Ik merkte niet eens dat Emmeke weg was.
Tage geh n vorbei
Ohne da zu sein
Das ist alles was uns bleibt
Wenn du gehst
Wenn du jetzt gehst
Versuch nicht zu verstehn
Warum es nicht mehr geht
Geh
Versuch uns beide zu verlier n
F r uns wird s erst weitergehen
Wenn wir uns nicht mehr sehen
Geh
Geh!

Tage geh n vorbei
Ohne da zu sein
Bleib!

Zong ik zacht uit. De deur valt met een klap dicht, verschrikt kijk ik op.
Lise is er weer."Het spijt me." fluisterd ze. Het is niet jouw schuld dat dat kreng jouw zus is. Antwoord ik sarcastisch. Ze schoot in de lach. Ik geef een stomp en sleur ze mee naar buiten waar ik mijn zus tegenkom en ook meteen meesleur. Lise jij moet blijven slapen deze week want we moeten veel oefenen! Zeg ik al half lachend half gillend. Wat is het toch heerlijk om alleen te wonen. Die nacht droomde ik uiteraad over de wedstrijd.

(uit de ogen van Emmeke)
Zoals elke ochtend staat kitty haar muziek weer aan en ben ik degene die alle klusjes moet doen. Maar wanneer ik de post bekijk is mijn dag meteen goed.
Al rennend naar kitty haar kamer open ik de brief en duw de deur open. Maar ik kan me niet duidelijke maken door haar muziek dus duw ik hem ruw af. Ze kijkt me met haar overbekende IK-HOOP-DAT-JE-EEN-GOEDE-REDEN-HEBT blik aan en daar trek ik me niets van aan.’Kijk,kijk’ Roep ik enthousiast terwijl ik met de brief sta te zwaaien. Ze graait de brief uit mijn handen en haar mond valt open, ze moest nu eens weten hoe belachelijk ze er nu uitziet. Ik onderdruk een lachbui en Kitty en ik beginnen spontaan een dansje te doen. Plots gaat de bel en rent Kitty naar beneden. Ik volg haar van op een afstandje om te kijken wie het is. Gelukkig ben ik ook gaan kijken omdat Lise aan de deur staat en Kitty vliegt haar om de hals zodat ze struikelt en ik haar juist kan tegenhouden. ‘Wij mogen meedoen, wij mogen meedoen’’ Gilt Kitty. Lise antwoord gespeeld over wat ze het heeft. Rap geeft ze me een knipoog en kijkt dan weer naar de richting van Kitty.’’DE wedstrijd om in het voorprogramma te spelen van Tokio Hotel!’’Kitty en Lise gillen Lise omdat we een wedstrijd gaan doen en Kitty van blijdschap omdat ze Tokio Hotel gaat ontmoeten. Er is wel 1 ding spijtig zeg ik zuchtend. Waarom Tokio hotel?? Waarbij ik zo een gezicht trok dat Kitty haar een deuk lacht en zegt:’’Emi, Emi toch’’. Dat had ze niet moeten zeggen en haal uit naar haar. Ze ontwijkt het en rent de trap op. Ik laat het er niet bij, ze zal boeten. Ik storm haar kamer binnen en tackel ze voor ze ook maar iets kan zeggen.’’ Mannen klink het van beneden.”¯ “ Wij zijn vrouwen!”¯ Gillen Kitty en ik tezamen. Na weer een lachbui van Kitty gaan we ons nummer repeteren.

Onze repetitie was goed en hadden veel zin om te spelen op die wedstrijd. Ik had al een tijdje iemand zien staan uit mijn ooghoeken gezien maar hield wijselijk mijn mond en speelde verder. Toen het lied gedaan was vroeg ik:”¯wat moet je hier?!”¯ Hierna verliet ik de kamer stilletjes om alles in orde te maken voor de wedstrijd. En toen Kitty en Lise buitenkwamen deelde Kitty mee dat Lise blijf slapen. Omdat we alleen wonden werd het 1 groot feest.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.