Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af} » In de grote zaal

Screaming, Fighting and kissing in the rain JB/HP Crossover. {Af}

4 april 2010 - 15:29

271

4

289



In de grote zaal

Hermelien;
Joe zat tegenover Hermelien. Hij vertelde over de laatste song die hij geschreven had. 'Maar, wordt je er soms niet zat van? Dat hele popster leven?' vroeg Hermelien. Joe schudde zijn hoofd. 'Je moet gewoon de goede balans tussen roem en je familie vinden. Dat is soms moeilijk.' gaf Joe toe. 'Snap ik.' zei Hermelien begrijpend. 'Echt?' zei Joe verbaasd. Kevin en Nick grijnsden vanaf de zijkant mee. Hermelien knikte en zette toen haar lieve glimlach op.

Joe;
Joe leek wel weg te smelten. Hij had iemand gevonden die hem begreep. Ze was ook nog eens hartstikke mooi. Hij zag zijn broers gniffelen vanaf de zijkant. Hij negeerde ze en richtte zich weer op Hermelien. 'Hé, ik moet eigenlijk nog gaan leren voor mijn tentamen in de bibliotheek.' zei Hermelien terwijl ze opstond. 'Ohw, ja.' Zuchtte Joe teleurgesteld. 'Wil je anders mee?' vroeg Hermelien lachend. 'Ja!' zei Joe iets te enthousiast. Nick en Kevin moesten hun best doen niet in de lach te schieten. Hermelien verliet samen met Joe de grote zaal.

Nick;
Nick keek om, hij zag dat Loena richting de uitgang was gelopen. 'Loena! wacht!' riep hij terwijl hij haar inhaalde. Loena lachte tevreden naar hem en liep samen met hem de grote zaal uit. 'Hé! En ik dan!' riep Kevin, die alleen achterbleef met alle bagage in de grote zaal. Met een zuur hoofd greep hij de hutkoffers van hem en Joe en ging op zoek naar de leerlingenkamer.

Loena;
Samen met Nick liep ze door de schooltuinen. 'Leuk, dat je broers er zijn. Ze lijken mij echt heel aardig.' zei Loena dromerig terwijl ze naar de lucht staarde. 'Hmm.' zie Nick kortaf.


Reacties:


Marshmallow
Marshmallow zei op 5 april 2010 - 18:37:
Haha, Joe wordt wel een beetje heel snel verliefd :p
leuk

x


Cullengirl
Cullengirl zei op 17 maart 2010 - 20:35:
snel verder!!


JustaStory
JustaStory zei op 15 maart 2010 - 21:40:
verder!


MissJonas
MissJonas zei op 9 maart 2010 - 8:28:
Oeeeh.
Snelverder<3