Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Eragon » Im meleth lle » <13> Carvahall

Im meleth lle

9 maart 2010 - 19:26

434

0

370



<13> Carvahall

Eragon p.o.v

Daar zat hij dan,met een stinkend shirt aan van een Urgal. 'Je stinkt wel hoor!' zei Saphira tegen hem. Eragon zuchtte terwijl Saphira hem uitlachte. Ook Megan en Ariana konden hun lach niet inhouden. 'Laten we daar stoppen om te overnachten!' schreeuwde Eragon naar Megan, hopend dat ze hem kon horen door de harde wind. Megan knikte en schreeuwde terug, 'En sommigen van ons kunnen misschien wel een opfrisbeurt nodig hebben!' Zei ze lachend, hopened dat Eragon het niet hoorde. Ze daalden neer en namen afscheid van Ariana en Saphira, ze wouden immers niet het hele dorp op de vlucht jagen. 'Waar zijn we eigenlijk?' Vroeg Megan nieuwsgierig, hopend dat Eragon een eantwoord had op haar vraag. 'Eragon stopte voor een klein huisje midden in het dorp. 'We zijn in mijn vroegere thuis, Carvahall. Dit was het huis van een vriend van mij, Brom. Hij is overleden toen we samen Arya aan het redden waren van Durza, de vroegere shade van de koning. Mijn wraak heb ik al genomen.' Megan keek hem aan, 'Waarom heb ik het gevoel dat Durza niet meer in onze wereld is?' Vroeg ze sarcastisch. Eragon glimlachte terug. Ze gingen het huis binnen en terwijl Eragon zich aan het wassen was en een oud shirt van Brom opzocht was Megan twee bedden aan het opmaken. Toen ze klaar was ging ze op de bank voor het haardvuur zitten. Eragon kwam uit de badkamer en ging naast hara zitten. Hij hield zijn hand voor de haard en zei: 'Brisingr'. Direct vloog de haard aan en konden ze genieten van de tegemoetkomende warmte. 'Zeg, morgen moeten we maar weer terug naar De Varden, je vader zal wel ongerust zijn.' Megan keek naar Eragon en knikte. 'Hey Megan, toen ik bij de grote eik was om jou te zoeken, zag ik iets in de eik staan meet jouw naam eronder, wat betekent het?' Vroeg Eragon nieuwsgierig. Megans lach verdween.


Megan p.o.v

'Oh, nee. Hij heeft het gezien, had ik het er maar nooit ingezet!' dacht ze in haarzelf. Maar ja, ze moest wel wat zeggen want hij vroeg en immers naar! Snel verzon ze iets, stel je voor als ik niks zeg. Dan gaat hij het misschien ook nog uitzoeken ook! 'Im meleth lle betekend goede vriend'. Ze wist zo snel niks anders te verzinnen.


Eragon p.o.v

'Oke' Zei Eragon met ene vage glimlach opzijn gezicht. Ze vondt hem tenminste een goede vriend, dat is al een hele opluchting vergeleken met wat er op het bal gebeurd was. Hij gaapte, van de reis was hij erg moe geworden. Ze besloten om beiden op bed te gaan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.