Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » My Second Chance [Twilight's next generation] » 00.] Meet the crew.

My Second Chance [Twilight's next generation]

11 maart 2010 - 18:57

364

0

235



00.] Meet the crew.

Haha, hier zal ik de hoofdpersonen voorstellen. De vampier familie Shawn, bestaande uit Ella en Ronald, Suzanna en Philippe, en de tweeling Nigel en Dawn. Dan heb je Rosemay en haar zusje Bonnie, de mensen. De weerwolven komen pas later, dus die stel ik nu even niet voor. :'D

-Vampire's-
Ella Shawn is de oudste van het gezin en de meest sociale. Haar officiële naam was Elliana Noëmi Montez, ze is half Spaans. Ze heeft lang zwart krullend haar en gouden ogen, natuurlijk.

Ronald Shawn is Ella's echtgenoot en de grappenmaker, ook al wordt hij als baas van het huis gezien. Zijn naam was Rowen Christian Laws en hij heeft zo'n sexy Brits accent, haha. Hij heeft chocoladebruin haar en is écht lang, bijna twee meter.

Suzanna Shawn is de échte dochter van Ella en ook meteen de oudste. Haar naam was al Suzanna. Toen ze klein was, heeft Ella haar gebeten, uit angst om haar te verliezen. Ze heeft al een tijdje een gelukkige relatie met Philippe. En haar haren zijn een beetje oranjeachtig, ze lijkt helemaal niet op Ella.

Philippe Shawn is Suzanna's vriendje en een klein beetje gesloten tegenover de anderen. Hij kan je lichaam aansturen en je dingen laten doen tegen je wil in, wat hem nogal gevaarlijk maakt. Vroeger was hij een jonge piloot, maar zijn vliegtuig stortte neer en Ronald redde hem. Zijn haar is zwart, met vreemde paars-achtige lokken erin.

Nigel en Dawn Shawn zijn een tweeling die beide half-vampier zijn. Hun ouders verdwenen en ze dwaalden samen rond op zoek naar hulp. Ze vonden Ella en Suzanna terwijl ze jaagden en zijn toen bij hun ingetrokken. Ze zijn erg hecht, maar verschillen van elkaar. Hun haar is kastanjebruin.

-Mensen-
De belangrijkste persoon uit dit verhaal is Rosemay Little, meestal Rossie genoemd, een bijnaam die haar zusje voor haar heeft bedacht toen ze voor het eerst naar school ging. Nu is Rossie vijftien, en ze is de enige van haar basisschool die naar Boston High School for Head Gifted gaat. Rossie is een vrolijk meisje, maar ze heeft een heleboel geheimen voor haar zusje, haar ouders en ook voor zichzelf. Rossie is lang, heeft donkerblond haar en grijsblauwe ogen.

Bonita "Bonnie" Little is Rossie's zevenjarige zusje. Ze is dol op haar grote zus en ziet haar als een geweldig voorbeeld. Ze is lief, spontaan en lacht altijd. Zij en Rossie zijn erg hecht. Ze heeft dezelfde donkerblonde haren als haar zus, maar ze heeft krullen en haar ogen zijn groen. Ze schrijft ook gedichten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.