Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Oh god that's sucks! » 4.

Oh god that's sucks!

7 april 2010 - 13:21

255

1

197



4.

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOlwisten jullie dat visstichjes sexy zijn?

Ik drukte mijn cd-speler aan. De volume knop draaide ik hoog, zodat ik geen geschreeuw zou horen. Ik nam een trekje van mijn sigaret en plofte op mijn bed neer.

Jake rende me achterna en riep mijn naam telkens opnieuw, maar ik rende huilend door, de grens over. Ik keek naar het huis en holde een stukje eromheen. Daar zat Brooklyn. Ik nam een aanloopje en sprong op de vensterbank (van buiten). Ze keek geschrokken op.

snel opende ik het raam en Jennifer kwam binnen. "wat is er"vroeg ik. "Je hebt gehuild! komt het door jake want dan vermoord ik hem!"

'Hoe raad je het zo?' zei ik en ik lachte bibberig, maar meteen stroomden de tranen weer over mijn wangen. Brooke keek me ongelovig aan. (ja, ik noem je ff Brooke, want Brooklyn vind ik te lang). 'Je mag hem niks aandoen,' fluisterde ik schor. Ik had het nog niet gezegd of mijn telefoon ging af. Brooke griste hem uit mijn hand en nam op. 'Hallo? Met Brooklyn?'

"met jake, is Jennifer daar"vroeg de schorre stem. "jah ze is hier en nee ze wil niet praten"ik drukte hem weg. "hij stalkte je, echt niet goed hoor"

De telefoon ging weer. Brooke zuchtte. 'Neem nou gewoon op en zeg dat ik hem niet wil spreken. En dat ik dat van groenland anders echt doe,' mompelde ik erachteraan. 'Hij was aan het huilen,' zei ze grijnzend. Ik grinnikte. 'Neem nou ohop,' siste ik toen mijn telefoon door bleef gaan met piepen. 'Brooke alweer.'

'Jah met Jake' 'mot je' 'jennifer'ik lachte. 'no way


Reacties:


Merel
Merel zei op 12 maart 2010 - 17:25:
snel meer!