Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Woordloze relatie [afgelopen] » 11.

Woordloze relatie [afgelopen]

11 maart 2010 - 18:09

1029

5

411



11.

Morgen zouden Lente en Bill naar de dansshow gaan kijken van die vriendin van Lente. Maar nu was het nog maar zaterdag morgen. Bill stond in zijn boxer voor zijn kast kleren te kiezen. Maar hij wist nog niet goed wat aantrekken. Lente geeuwde eens breed vanuit Bill zijn bed. Ze was blijven slapen. Vannacht waren er wel wat dingetjes gebeurt. Leuke dingetjes vond Bill. Bill gaf het op en ging weer naar Lente toe. Hij ging langs haar liggen. “Ik vind niets leuks om aan te trekken”¯ jammerde hij. Lente ging nu met haar hand over Bill zijn hoofd. “Arm schaapje”¯ zei ze. Bill gniffelde en haalde een haarlok uit Lente haar gezicht. Zachtjes drukte hij een kusje op haar neus. Lente ging nu uit bed. “Je bent goed maar ik ga nu even douchen”¯ zei ze. Ze nam een paar kleren uit haar tas en ging naar de badkamer. Bill glimlachte voldaan. Hij wist natuurlijk wat Lente bedoelde met ‘je bent goed’. Bill legde zijn armen in zijn nek en staarde naar het plafond. Hij droomde wat. “Joehoe sexy ding, jou beurt om te douchen”¯ gilde Lente. Ze stond in enkel een handdoek langs Bill zijn bed. Bill schrok wel even op. Hij had het niet verwacht omdat hij aan het dromen was. Lente gniffelde. Bill stond recht en trok zijn kast weer open. Lente kwam langs hem staan. “Probeer die grijze skinny met dat zwarte bloesje”¯ zei ze. “Hmm, goed idee”¯ zei hij Bill en nam de kleren mee naar de badkamer. Terwijl Bill zat te douchen trok Lente haar kleren aan. Ze ging voor het vuurrode jurkje. Ze stijlde haar, haar en deed make-up op. Rode lipstick zou er wel bijpassen vond ze. “Bill heb je rode lipstick?”¯ vroeg Lente die al alle kasten open trok. Bill stak zijn hoofd uit de douche. “Ik draag geen lipstick”¯ zei hij. “Owh ja, dat is waar ook”¯ zei Lente. Nu knipoogde ze plagend. Bill stak zijn tong uit. “Het kon zijn dat je er misschien toch had”¯ zei Lente en ging haar tas halen. “Ik ben nog steeds man hoor”¯ riep Bil haar na. “Kan zijn”¯ riep Lente terug. “Ha-ha”¯ zei Bill terug. Hij ging nu verder douchen. Na zijn douche deed hij de rest van zijn rituelen voor de spiegel. Make-up, haar, tanden poetsen, scheren enzovoort. Bill zijn broek zakte af dus deed hij er een riem in met zwarte en witte studs. Toen hij in de keuken kwam zat Lente daar al. Ze had de tafel al klaar gezet en wachtte op Bill.
Bill nam haar helemaal in zich op. Het rode jurkje, de rode lipstick, haar mooie haren, haar witte ballerina’s met een rood strikje en haar zachte rozengeur. Bill ging naar haar toe en drukte een kusje op haar lippen. “Je bent mooi”¯ zei Bill. Lente gniffelde. “En jij ruikt naar chocolade”¯ zei ze. “Axe met chocolade geur h蔯 zei hij. “Je haat toch chocolade”¯ zei Lente. “Ik weet toevallig dat jij dat lekker vind”¯ zei Bill. “Aaw hoe lief”¯ zei Lente en ze drukte een kusje op Bill zijn neus. Ze gingen aan tafel zitten en begonnen wat te eten.

Na het eten gingen Bill en Lente naar buiten. De zon scheen fel en voelde warm aan. Bill stroopte zijn mouwen op en nam Lente haar hand vast en trok haar dichter bij hem. Ze kwamen in het park aan en Bill nam Lente mee naar de plek waar ze elkaar hadden ontmoet. Het pad langs de grootte treurwilg. “Ik heb nog niet officieel gevraagd als je mijn vriendinnetje wilt zijn”¯ gniffelde Bill. “Ga je op je knie?”¯ wilde Lente weten. “Pas als we trouwen”¯ knipoogde Bill. Lente gniffelde en gaf Bill een kusje. “Dus wil je mijn vriendinnetje zijn?”¯ vroeg Bill. Hij trok Lente tegen zich aan. “Daar kan ik geen nee tegen zeggen”¯ zei Lente. Bill legde zijn handen op de kaaklijn van Lente haar tere gezichtje. Lente sloeg haar armen om Bill zijn magere heupen. Bill zoende Lente zacht en voorzichtig. “Kom, we gaan zitten”¯ zei Bill. Ze gingen onder de boom op het gras zitten. De middagzon brandde dus was schaduw wel welkom. “Ik hou van jou”¯ zei Lente zachtjes. Bill gniffelde en gaf een kusje op Lente haar slaap. “Ik hou zielsveel van jou en ik ben je zo dankbaar voor alles, jij liet mij weer normaal leven”¯ zei Bill zachtjes terug. Hij liet zijn vingers in die van Lente verstrengelen.

Lente en Bill wandelde nu samen door de winkelstraat. Ze liepen hand in hand. “Zullen we een liefdes juweel kopen?”¯ vroeg Bill. “Goed idee”¯ zei Lente. Ze liepen een juwelier binnen en gingen rond kijken. “Kijk Bill”¯ zei Lente. Bill stond in 1 seconde weer langs haar. Lente wees naar het zilverkleurige hartje dat je in 2 kettingen kon verdelen. “We kunnen er onze namen in laten graveren, aan elke kant 1 naam en dan hou ik de kant met jou naam en jij de kant met mij naam”¯ zei Lente. “Je bent geniaal.”¯ zei Bill. Hij was best hyper om het idee. Bill en Lente gingen aan de man achter de kassa vragen voor hun namen er in te laten graveren. Over een paar dagen konden ze het al komen halen. Hyper en blij liepen ze weer naar buiten. “Gaan we wat drinken?”¯ vroeg Lente. “Ja, is goed”¯ zei Bill. Ze liepen naar een café en gingen daar op het terras zitten. Een ober kwam voor hun bestelling. “Wat mag het zijn?”¯ vroeg hij. “Cola”¯ zeiden Lente en Bill in koor. “Ok锯 zei de ober en weg was hij weer. Bill nam Lente haar hand vast en gaf er een kusje op. Lente gniffelde. “Zullen we vanavond naar mijn ouders gaan? Ik vind dat ze wel mogen weten wie mij weer gelukkig heeft gemaakt”¯ zei Bill. Lente gniffelde. “Ik wed erom dat jij al tegen je ouders hebt gezegd dat we vanavond komen”¯ zei ze. “Wel ja”¯ gniffelde Bill. “Ik kom graag mee”¯ zei ze. Een lange zoen volgde. De ober bracht hun 2 cola’s. Die dronken ze op en gingen dan weer rondwandelen en een beetje in de winkels kijken. Elkaars handen lieten ze niet los.


Reacties:


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 25 april 2010 - 11:14:
Aahw zo lieef


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 13 maart 2010 - 14:40:
Oh, zo damn cute X3
Oeh, als je naar je ouders gaat met je geliefde is het wel serieus.
En dat eerste stuk was hilarisch :'D

Verder <3


VampireFangs zei op 11 maart 2010 - 19:26:
Awieee, how kjoeet X3
Heel cute o.o
Oké, oké.
Hhahahah, voordat ik raar doe dus:
Weiter<3


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 11 maart 2010 - 18:47:
aww, hoe lieff

Ah, ik kan niet wachten tot Tom en Bill elkaar (toevallig) weer tegenkompen!!!

SNEL VERDER!!!


adelain
adelain zei op 11 maart 2010 - 18:39:
aaaaw schattig gewoon
ben benieuwd wat bill's ouders van lente vinden. en dan van het dansgebeuren hea
liefteren