Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 1

Because I love you, [Jonas Brothers]

23 maart 2010 - 7:58

545

3

335



Chapter 1

Ze werkt in de kroeg, pas in het einde wordt het leuk, Dus deze moet je even helemaal lezen en pas zeggen wat je ervan vind! <3 Reacties? <3 Liever een eerlijk antwoord dan een leugen

‘Mag ik een nog biertje, Kate?’ ’Sorry, maar ik moet het bier zometeen aanvullen. Dus even geen bier, Allan.’ ‘Kate, als ik zometeen dood ga, omdat ik geen bier had. Dan is het jouw schuld en heb je vooraltijd een schuld gevoel,‘zegt hij met een zielige gezichtje. ‘Okee, dankje voor je waarschuwing’ zeg ik en begin een beetje te grinniken. Ik weet zeker hij nu gaat doen. Hij valt op de grond en gaat zeggen Rock the World. Hij is zo voorspelbaar met zijn domme grappen.
‘Onee help mensen. Mijn gaat gaat steeds langzamer kloppen. Goodbye Kate’. Allan valt in elkaar en valt een glas op de grond.
‘Dankje wel Allan. Ik moet het nu opruimen door jouw en ik wil wel 10 euro voor dat glas.’ Snel staat Allan op en kijkt me aan. ‘Kate, zo glas is hoogtens 2 euro waard’. ‘Fout, het is maar 1, 75 cent waard, want de opruimkosten zijn 8,25.’ Met een boos gezicht geeft Allan mijn de 10 euro en loopt sjokkend wel. Ik begin een beetje te grinniken. Hij had maar beter opmoeten te letten.
Allan loopt tegen een jongen aan. Allan schreeuwt: ‘Kijk uit je ogen, man’. Maar de jongen zegt niets. Hij heeft een grote sjaal aan en zonnenbril op en loopt snel langs Allan. Het is iets raars aan die jongen, maar ik heb niet veel tijd om over na te denken.
Want het is druk aan de bar, want vanavond is het muziekavond. Bandjes treden om en we zingen allemaal mee met echte hollandse liedjes. Ik moet ze allemaal mee zingen. Moest van mijn baas. Mijn baas is eigenlijk een soort opa voor me. Het is echt heel aardig, maar echt oud. Ik run deze kroeg nu, maar ik heb geen zin om de rest van mijn leven al deze liedjes met een fake lach mee te zingen.
‘Wilt iemand de bier aanvullen?’, zeggen de ontevreden klanten. Man, ze kunnen niet eens een paar minuten zonder bier. Snel loop ik naar het gangtje achter de bar. ‘Jemig’. Het lukt me niet om het biertabe te vullen. Ik trek aan de knop en al het bier spuit met volle kracht in mijn gezicht en op mijn kleding. Snel draai ik de bierkraan dicht. Kut! Ik ben helemaal nat. Gelukkig heb ik nog kleding boven liggen. Ik loop terug en zie je mysterieuse jongen in de gang staan. Met schrik kijkt hij me aan. ‘Sorry meneer, maar u mag hier niet komen’. ‘Mag ik echt hier niet even staan. Ik ontwijk iemand.’zegt hij met een zielig stemmetje. ‘Heeft u iemand in elkaar geslagen, drugs verkocht, bent u een pedo of heeft u iemand vermoord?' De jongen begint te lachen. ‘Sorry maar zo ben ik niet’. ‘Dat zeggen ze allemaal. Ik wil graag u gezicht zien’, zeg ik streng. Ik wil echt weten. Wie deze jongen is, want hij lijkt wel of hij iets verbergt. ‘Okee’, zegt hij met tegenzin. Hij doet zijn sjaal af en zijn zonnebril. Als ik zijn gezicht ziet. Valt mijn mond open. Figuurlijk en letterlijk. De jongen ziet mijn gezicht en begint te lachen. J-Jij b-bent.. zeg ik stotterend. ‘Nick Jonas', maakt hij mij zin af. Dit is echt zo genant, ik ontmoet Dé Nick Jonas in kleding die stinken naar bier. Geweldig!


Reacties:


Cullengirl
Cullengirl zei op 17 maart 2010 - 20:01:
haha leukk!!
gaa please verder!!

Btw: wil je mijn verhaal ook lezen?? en reactie?
http://www.fanfic.nl/fiction/2447/is-this-really-happening/

tnx alvastt


Nynke
Nynke zei op 14 maart 2010 - 18:18:
Ohw ja:p verder please(a)


Nynke
Nynke zei op 14 maart 2010 - 18:15:
Leuk