Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Camp Rock, ... » 4

Camp Rock, ...

6 april 2010 - 20:45

287

3

172



4

HELP!! ik zit een beetje vast =S weet iemand wat er nu kan gebeuren...?? bedankt alvast!

Mitchie en Shane kijken op,''Sierra!'' roept Mitchie. Ze rent op Sierra af.
''Wat doe jij hier?'' Vraagt Mitchie nadat ze elkaar uitgebreid hebben begroet.
''Mijn moeder was vergeten me op te geven voor kamp, en toen belde Connie om te vragen of ik wou misschien naar Camp Rock wou komen. Ik weet het, ik heb niks met muziek. Maar het leek me geweldig om de zomer samen door te brengen.'' Mitchie kijkt blij,''gezellig!'' Is haar antwoord. Mitchie draait zich om naar Shane.''Shane, dit is Sierra. Sierra dit is Shane.'' ''Waar ken ik jou toch van?'' vraagt Sierra nadenkend.''Oh!, jij zit in Connect 3!'' Ze schrikt van haar eigen antwoord.''Ja, dat ben ik.'' Antwoord Shane lachend.''Sorry Sierra, ik was vergeten te vertellen dat Shane mijn vriendje is.'' Zegt Mitchie verontschuldigend.''Het geeft niet hoor gekkie,'' zegt Sierra terwijl ze Mitchie een knuffel geeft.''Hee, weet je al in welke cabine je slaapt?'' Vraagt Mitchie nieuwsgierig aan haar.''Nee, nog niet.'' Mitchie kijkt denkend rond. (Okee.... Die zin is echt vaag!)
''Misschien moet je met haar naar Brown toe gaan, om te kijken of er nog een cabine vrij is.'' Zegt Shane tegen Mitchie.''He, ja, goed idee. Maar jij dan?'' ''Ik ga naar de rest toe.'' ''Je mag het ze wel vertellen. Dan weten zij tenminste ook wat er aan de hand is.'' Shane knikt en loopt weg. Mitchie pakt Sierra's hand en trekt haar mee. Samen zoeken ze naar Brown, maar ze kunnen hem niet vinden.''He, weet jij waar Brown is?'' Vragen ze aan Lola, die voorbij loopt.''Ik zag hem net naar zijn cabine lopen.'' Snel rennen ze naar Browns cabine toe.
Mitchie klopt aan.''In welke cabine zit Sierra? En wat is haar rooster?'' Vraagt Mitchie als Brown eenmaal de deur open heeft gedaan.


Reacties:


MissFroggy
MissFroggy zei op 22 juli 2010 - 16:11:
verder!

NU!!
ik word boos!
boos!
jah duurt te lang!
nu!
ik zeg toch nu!
*zucht*
verder!


justAgirl
justAgirl zei op 9 juli 2010 - 10:08:
Haha leuk!
Die stalker is gemeen ^^


Nynke
Nynke zei op 4 april 2010 - 15:56:
Ohw:p Als je nu- uhm- zorgt dat Sierra iets met Nick krijgt En Kaithlynn iets met Kevin GnaGna en dan dat die Micah, Sonny ontvoerd en gaar martelen, hihi, en dan komt Joe en slaat Micah vol op de murf