Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De Hongerspelen: When you can't live forever... » Boete

De Hongerspelen: When you can't live forever...

19 maart 2010 - 15:40

290

0

232



Boete

Telkens onderin doen we een blokje met links. Met daarin Charyls Racoon-leidje, en soms nog iets anders.

Ik beet op mijn lip, en keek naar het podium. Het was niet leuk om de arena in te moeten, maar het was bijna nog erger om te zien hoe je familie afgeslacht wordt. Zoals met Rue.
Mijn gedachtengang werd onderbroken, toen Timmar, de voorleester en trekster, aan het verdrag begon. Ik kon 'm bijna dromen. Ik zag een stel kleine twaalfjarige onrustig heen en weer schuiven.
Mijn zusje, Rezhin, stond daarintegen recht naar het podium te staren. De mentors werden aangekondigd, zij waren Ylisa voor de meisjes, en Upil voor de jongens.


Ik tikte ongeduldig met mijn hakjes op de grond. Schijt aan dat verdrag!Dekanna las het heel sloom en saai op. Ik stootte Killer, mijn neef, aan die naast me stond. "kan ze opschieten" fluisterde ik zacht. "nee, daar is ze te oud voor" Ik lachte zachtjes. Eindelijk was dat mens klaar en mijn Vader Gevolgt door de andere mentor Kwamen het podium op.

'Laten we beginnen met de jongenstribuut,'stelde Timmar voor. Er steeg een gejuich op bij het publiek, maar de jongens trokken wit weg, zelfs de achtienjarige O zo "stoere"chris.
'En de jongens tribuut is..' Timmar las de naam.


"oke, als eerst de jongens" Er werd overal Geklapt. Dekanna deed haar hand in de bol en viste er een briefje uit. "Het is.."begon Dekanna

'... Rush Tylaor!' Timmar grijnsde, en wenkte de 17jarige Rush naar voren. Rush was de broer van Tresh, die een paar jaar geleden de arena ingegaan was, in de zelfde spelen als Rue. Mijn oudere zusje.
Rush stampte met opgeheven hoofd het podiumpje op.
'Gefeliciteerd!'Timmar grijnsde. Rush, die wat zijn gedrag betreft exact Tresh. Even stil, maar zijn uiterlijk verschilde. Rush was helemaal niet zo stevig gebouwd, eerder Tenger.


http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/chika.blogspace.be/images/gd/1230548154/Galajurk-4.jpg -Charyls Jurk
http://www.youtube.com/watch?v=TIbd6KwaJ7g&feature=related-Charyls Liedje.
http://i44.tinypic.com/29y5s83.jpgjurk Star


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.